הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
question.. does anyone have a block of chalk I can buy from them?
I can pay twice what u paid for it...

יש בכל מיני חנויות של טיולים/טיפוס הרים וכו׳... בטוח יש באזור שלך
יש גם בחנות של אדטו

1.ebay.
2.aliexpress.
3.the two above.
Thanks, I know I can buy from ebay, but it takes a rlly long time for it to arrive in Israel, so I'd perfer if someone alrdy bought too much and would like to sell it to me for a tiny profit. Ofc if noone has then I'll just order from ebay.

PS: does anyone know where I can buy SBD/rehband/hookgrip knee sleeves in Israel? probably don't sell them in Israel, but worth a shot...

אני מוכן לתרום לך את כל המגנזיום שלי כי גם ככה לא אשתמש בו בחודשים הקרובים.
אם עץ נופל ביער ואין אף אחד בסביבה, אז איך נשמעת מחיאת כף יד אחת?
(עברנו לחידות זן, לא?)
מחיאת הכף נשמעת על פי אורך הגל והאמפליטודה של הגלים העומדים ברגע בו הן מגיעות לאוזן של יצור הנמצא ברדיוס השמיעה. לאחר הגעת גלי הקול האוזן קולטת אותן ומעבירה את המסר למוח.

Thanks, I know I can buy from ebay, but it takes a rlly long time for it to arrive in Israel, so I'd perfer if someone alrdy bought too much and would like to sell it to me for a tiny profit. Ofc if noone has then I'll just order from ebay.

PS: does anyone know where I can buy SBD/rehband/hookgrip knee sleeves in Israel? probably don't sell them in Israel, but worth a shot...
. I think that Evgeny got some chalks
Although it seems like Max solved the problem.
יש בלמטייל בלב המפרץ אולי?

הוא ביקש בלוק של מגנזיום לא? מה זה בלוק של גיר
גיר הסימון המשמש בתפירה עשוי ממגנזיום צורן חמצני (מגנזיום סיליקטי). גם חומר זה מצוי בצורה כפולה; צורתו השנייה היא טלק.

גיר הסימון המשמש בתפירה עשוי ממגנזיום צורן חמצני (מגנזיום סיליקטי). גם חומר זה מצוי בצורה כפולה; צורתו השנייה היא טלק.
wtf-do-you-want.jpg

קיצר השארתי אצל דודי בתא 2 בלוקים של מגנזיום אז אם אתה רוצה אני יכול לתת לך(אם הם עדיין שם 😆)

@coldfire מתקיף לי את הטלוויזיה.

קבצים מצורפים

• 1438697732069-640566083.jpg
    1438697732069-640566083.jpg
    KB 44.9 · צפיות: 128
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית