איך אתה מקזז משהו שלא קיים?לא, אתה חכם כמו תשיעית בנאדם אז זה מתקזז.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה מקזז משהו שלא קיים?לא, אתה חכם כמו תשיעית בנאדם אז זה מתקזז.
אתה לא קיים?איך אתה מקזז משהו שלא קיים?
אם עץ נופל ביער ואין אף אחד בסביבה, אז איך נשמעת מחיאת כף יד אחת?איך אתה מקזז משהו שלא קיים?
1.ebay.question.. does anyone have a block of chalk I can buy from them?
I can pay twice what u paid for it...
יש בכל מיני חנויות של טיולים/טיפוס הרים וכו׳... בטוח יש באזור שלךquestion.. does anyone have a block of chalk I can buy from them?
Thanks, I know I can buy from ebay, but it takes a rlly long time for it to arrive in Israel, so I'd perfer if someone alrdy bought too much and would like to sell it to me for a tiny profit. Ofc if noone has then I'll just order from ebay.1.ebay.
2.aliexpress.
3.the two above.
אני מוכן לתרום לך את כל המגנזיום שלי כי גם ככה לא אשתמש בו בחודשים הקרובים.question.. does anyone have a block of chalk I can buy from them?
מחיאת הכף נשמעת על פי אורך הגל והאמפליטודה של הגלים העומדים ברגע בו הן מגיעות לאוזן של יצור הנמצא ברדיוס השמיעה. לאחר הגעת גלי הקול האוזן קולטת אותן ומעבירה את המסר למוח.אם עץ נופל ביער ואין אף אחד בסביבה, אז איך נשמעת מחיאת כף יד אחת?
(עברנו לחידות זן, לא?)
. I think that Evgeny got some chalksThanks, I know I can buy from ebay, but it takes a rlly long time for it to arrive in Israel, so I'd perfer if someone alrdy bought too much and would like to sell it to me for a tiny profit. Ofc if noone has then I'll just order from ebay.
PS: does anyone know where I can buy SBD/rehband/hookgrip knee sleeves in Israel? probably don't sell them in Israel, but worth a shot...
לא נראה לי אבל אתה יכול ״להתפשר״ על טיטאןPS: does anyone know where I can buy SBD/rehband/hookgrip knee sleeves in Israel? probably don't sell them in Israel, but worth a shot...
צאלק זה מגנזיום?question.. does anyone have a block of chalk I can buy from them?
Chalk זה גיר.צאלק זה מגנזיום?
גיר? אוכלים את זה?Chalk זה גיר.
תגיד אתה מפגר? חחחגיר? אוכלים את זה?
הוא ביקש בלוק של מגנזיום לא? מה זה בלוק של גירתגיד אתה מפגר? חחח
גיר הסימון המשמש בתפירה עשוי ממגנזיום צורן חמצני (מגנזיום סיליקטי). גם חומר זה מצוי בצורה כפולה; צורתו השנייה היא טלק.הוא ביקש בלוק של מגנזיום לא? מה זה בלוק של גיר
גיר הסימון המשמש בתפירה עשוי ממגנזיום צורן חמצני (מגנזיום סיליקטי). גם חומר זה מצוי בצורה כפולה; צורתו השנייה היא טלק.
איך הוא נראה תמים, הא?! אתה לא קולט שהוא מטריל בכלל, נראה כמו אוליבר טוויסט: Please sir, I want some more.... :(@coldfire מתקיף לי את הטלוויזיה.