נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
חס וחלילה, סה"כ עצה 😃עוד כאב ראש? 🙁
נו מה אני אעשה ? יחליף כול יומיים תוכנית.
בתוכנית הבאה 😇
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חס וחלילה, סה"כ עצה 😃עוד כאב ראש? 🙁
נו מה אני אעשה ? יחליף כול יומיים תוכנית.
אולי תכניס לתוכנית הנוכחית שלך עוד נפח שקשור לבנצ' \ פרס?ואני חושש שגם כשאני אגיע לא יהיה מספיק נפח לקדם אותם. (אני מדבר בעיקר על הבנץ'.)
ידוע לך שאני החלפתי תוכנית מהסיבה הפשוטה שאין לי זמן לדחוף 20 אלף תרגילים?אולי תכניס לתוכנית הנוכחית שלך עוד נפח שקשור לבנצ' \ פרס?
מבלי להחליף תוכנית.
ישנם תרגילים שאתה יכול להוסיף, שלאו דווקא יפגעו בלחיצות.
לחיצה בשיפוע, פוש פרס וכו'
סבבה 😃אין מצב אני דוחף עוד עזר.
דיי למרר לי את החיים. 😭😭😭😭צבא.
🕴
זה בחינם?בכ"מ אני כנראה אגש עוד פעם בדצמבר או בחופש הגדול הבא... 😵 לא מספק בשיט.
אני יכולתי להגיש עירור על הפרעות בבחינה,אך למשהו לא עשיתי את זה. יכולתי לקבל בחינה אחת בחינם.זה בחינם?
לא אסון..אני יכולתי להגיש עירור על הפרעות בבחינה,אך למשהו לא עשיתי את זה. יכולתי לקבל בחינה אחת בחינם.
עוד בחינה עולה 580 שקל,לא אסון.
אני חושב שהוא מתכוון למבחן אמי"ר אבל אני לא מכיר אותו לצערי...המורה שלי אמר לי לגשת אולי לבחינה באנגלית. מה זה אומר? כאילו,מה מהמבנה
טוב,נראה כבר.אני חושב שהוא מתכוון למבחן אמי"ר אבל אני לא מכיר אותו לצערי...
קוראים לזה פסיכומטרי משולב.מה פסיכומטרי באנגלית? נראה לי זה לאלה שאנגלית היא ברמת שפת אם אצלם, במקום עברית יש אנגלית או משהו כזה
אחלה אימון,מרוצה מהכל חוץ מהבנץ'.
Squat-60X5 80X5 100X5 110X5 120X5
יענו PR,עוד שני חזרות יותר מחמישי. כשעשיתי 110 בחפיף כזה הרגיש כבד ואז עשיתי את ה120 עם החגורה בריכוז והיה ממש קל.
Chinups-2.5X5 2.5X5 2.5X5
קליל.
Bench Press-65X5 65X5 65X5
הרגיש כמו בייספס.. 🫤
מקווה שעוד מעט אני אעשה בנץ' רציני כי זה מתחיל להיות מעצבן.
Facepulls-85lbsX10 85lbsX10
הלך קצת יותר טוב מהרגיל.
מרוצה...
😍 שמח לשמוע. לפחות זה מעודד.
טיל, אין על בן וג'ריבהשראת לוטם ויבגני החטוב.