הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הוא מחזיק את המוט מהאמצע. אם אתה מוריד מצד אחד אז הכל מתרסק והמוט עף לצד השני. תבוא יום ראשון ותראה. לא חושב שאני הולך להשתמש בו הוא עושה יותר בעיות ממה שהוא עוזר.

הוא מחזיק את המוט מהאמצע. אם אתה מוריד מצד אחד אז הכל מתרסק והמוט עף לצד השני. תבוא יום ראשון ותראה. לא חושב שאני הולך להשתמש בו הוא עושה יותר בעיות ממה שהוא עוזר.
אבל הורדה של שני אנשים בו זמנית זה נוח...

אני השתמשתי בו ביום חמישי והיה מעולה.

מקס FAIL

כן. ניסיתי להרים את כל המוט מהאמצע...

יש שני סוגים של ג'ק - הגדול יותר שמרים את כל המוט (זה מה שאתה רואה בדרך כלל בתחרויות) והקטן שמרים רק צד אחד (כמו מה שסיימון ניסה להרכיב פעם ולא עבד בכלל).

שמים את הג'ק הקטן על המוט צמוד לשרוול ומרימים צד צד, לא את כל המוט - זה יכול להסביר למה אתה לא אוהב את הג'ק החדש שלנו 😃

יש שני סוגים של ג'ק - הגדול יותר שמרים את כל המוט (זה מה שאתה רואה בדרך כלל בתחרויות) והקטן שמרים רק צד אחד (כמו מה שסיימון ניסה להרכיב פעם ולא עבד בכלל).

שמים את הג'ק הקטן על המוט צמוד לשרוול ומרימים צד צד, לא את כל המוט - זה יכול להסביר למה אתה לא אוהב את הג'ק החדש שלנו 😃
ננסה עוד פעם ביום שלישי... אולי אחרי שקראתי את הוראות השימוש אני אהב אותו יותר.

בבוקר היה חם ואז המזג אויר התהפך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית