עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדוע?גק לא משהו בכלל...
הוא מחזיק את המוט מהאמצע. אם אתה מוריד מצד אחד אז הכל מתרסק והמוט עף לצד השני. תבוא יום ראשון ותראה. לא חושב שאני הולך להשתמש בו הוא עושה יותר בעיות ממה שהוא עוזר.מדוע?
אבל הורדה של שני אנשים בו זמנית זה נוח...הוא מחזיק את המוט מהאמצע. אם אתה מוריד מצד אחד אז הכל מתרסק והמוט עף לצד השני. תבוא יום ראשון ותראה. לא חושב שאני הולך להשתמש בו הוא עושה יותר בעיות ממה שהוא עוזר.
עדיין צריך להיות ממש ממש זהיר וסימטרי או שעדיין המוט יתרסק.אבל הורדה של שני אנשים בו זמנית זה נוח...
אז מה הפואנטה? 😕עדיין צריך להיות ממש ממש זהיר וסימטרי או שעדיין המוט יתרסק.
עדיין צריך להיות ממש ממש זהיר וסימטרי או שעדיין המוט יתרסק.
כן. ניסיתי להרים את כל המוט מהאמצע...מה? זה ג'ק של צד אחד, ניסית להרים את כל המוט?
כן. ניסיתי להרים את כל המוט מהאמצע...
ננסה עוד פעם ביום שלישי... אולי אחרי שקראתי את הוראות השימוש אני אהב אותו יותר.יש שני סוגים של ג'ק - הגדול יותר שמרים את כל המוט (זה מה שאתה רואה בדרך כלל בתחרויות) והקטן שמרים רק צד אחד (כמו מה שסיימון ניסה להרכיב פעם ולא עבד בכלל).
שמים את הג'ק הקטן על המוט צמוד לשרוול ומרימים צד צד, לא את כל המוט - זה יכול להסביר למה אתה לא אוהב את הג'ק החדש שלנו 😃
מה? זה ג'ק של צד אחד, ניסית להרים את כל המוט?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣זה יכול להסביר למה אתה לא אוהב את הג'ק החדש שלנו 😃
משקל בוקר: 89.1
100 גרם של שריר, בדוק. 😆
לא שולל. 😆100 גרם אסאדו
גם לנו הייתהלא שולל. 😆
שאלה לא קשורה- גם לך יש הפסקות חשמל עכשיו? אמא שלי אומרת שגם לה יש והיא עכשיו בתל אביב. 😳
אני בעבודה כרגע ואין לנו הפסקות חשמלשאלה לא קשורה- גם לך יש הפסקות חשמל עכשיו? אמא שלי אומרת שגם לה יש והיא עכשיו בתל אביב. 😳