הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לפי דעתי שובר

עד כמה שידוע לי אין לי בעיות של עומק,אבל הברכיים הגולשות מפריעות לי.

קשה לשפוט משהו מהזווית

יש מצב גדול שזה בגלל הזווית של הצילום

מקס איזה צילום גרוע

אז ח"ח על השיא! באמת כל הכבוד!

naf said

מסקנה סופית-מקס צלם גרוע. אני שולח אותו למחנה שהופיע ברקע בטלוויזיה בסרטון. (לחדי הראייה.)
Case closed.

מקס צלם גרוע עם מבטא מצחיק.

אבל תסבירו את הקטע של שניכם פשוט לרדת כל כל מהר למטה?? בשביל מה?
לא יודע אם שמעתם על הדבר הזה שנקרא ירידה מבוקרת אז אני לא אזיין לכם תשכל אבל לפי מה שרן כהן לימד אותי בסמינר, הירידה צריכה להיות לאאאאאאאאאאאאאאט ומבוקר, לשמור על כיווץ מקסימלי בכל הירידה, ולפי הסרטון אתה ממהר משום מה לצנוח למטה (שלפעמים לא ברור אם אתה שובר מקביל או לא).
כדי להבין את הכוונה שלי אתם יכולים לראות את הסקוואטים של אושר, אמנם זה לא מתקרב אפילו למשקלים שלכם אבל תראו איך הוא יורד לאט לאט לאט כדי ששום דבר לא ישתחרר, וככה גם אתם צריכים לעשות במקום לצנוח למטה ולפי מה שאני מצליח בקושי לראות גם לאבד קצת כיווץ. (רואים בבירור בחזרה השניה שפתאום המשקל נהיה לך ״קשה יותר״ לאומת החזרה הראשונה והשלישית)

והכי אבל הכי הכי חשוב!! תתחדש על התספורת ומזלט על ה PR

*ולפני שמתחילים לזיין לי תשכל בנוגע לטכניקה שלכם, זה מה שלימדו אותי ומה שאני יודע ומיישם, אמנם אני לא יורד (או יותר נכון ירדתי, מלא זמן לא הייתי במכון) בקצב איטי כמו שלימדו אותי אבל עדיין הייתי משתדל לרדת בקצב כמה שיותר מבוקר כדי לשמור על מקסימום כיווץ*

לא יודע אם שמעתם על הדבר הזה שנקרא ירידה מבוקרת אז אני לא אזיין לכם תשכל אבל לפי מה שרן כהן לימד אותי בסמינר, הירידה צריכה להיות לאאאאאאאאאאאאאאט ומבוקר, לשמור על כיווץ מקסימלי בכל הירידה, ולפי הסרטון אתה ממהר משום מה לצנוח למטה (שלפעמים לא ברור אם אתה שובר מקביל או לא).
כדי להבין את הכוונה שלי אתם יכולים לראות את הסקוואטים של אושר, אמנם זה לא מתקרב אפילו למשקלים שלכם אבל תראו איך הוא יורד לאט לאט לאט כדי ששום דבר לא ישתחרר, וככה גם אתם צריכים לעשות במקום לצנוח למטה ולפי מה שאני מצליח בקושי לראות גם לאבד קצת כיווץ. (רואים בבירור בחזרה השניה שפתאום המשקל נהיה לך ״קשה יותר״ לאומת החזרה הראשונה והשלישית)

והכי אבל הכי הכי חשוב!! תתחדש על התספורת ומזלט על ה PR

*ולפני שמתחילים לזיין לי תשכל בנוגע לטכניקה שלכם, זה מה שלימדו אותי ומה שאני יודע ומיישם, אמנם אני לא יורד (או יותר נכון ירדתי, מלא זמן לא הייתי במכון) בקצב איטי כמו שלימדו אותי אבל עדיין הייתי משתדל לרדת בקצב כמה שיותר מבוקר כדי לשמור על מקסימום כיווץ*
אני מסכים עם הטענה שצריך לרדת לאט ומבוקר,אבל אני לא חושב שאני כולכך "צונח" למטה. אני יורד עד שאני מרגיש שאני עוד שניה הולך לאבד את הכיווץ ואז עולה למעלה ומקבל באונס. ככה לפחות אני מרגיש.
עדכון נוסף: פעם שלישית גלידה,אני שוב מדמם מהאף. 🤒

שתוק בלאט אני עולה חדש
לימדו אותי להיות אקספלוסיבי.
סתם, תאכלס זה קטע של "משקלי PR". אם אני אחזור עכשיו על משקל שאני בטוח שאני יכול להרים זה לא יקרה בו. כשאני לוקח משקל חדש זה קורה לי בו תמיד.
אתם יכולים לראות את הסקוואטים של אושר
בחיים לא ראיתי סרטון של אושר בPR לRM3-5. ראיתי סרטונים אחרונים שלו, 5X5 עם 220 קילו בערך? כשיש לו סינגל של 340-350 המשקל הזה בטוח קליל בשבילו. סקוואט של PR תמיד יראה שונה מסקוואט אחר בגלל הקטע הפסיכולוגי

אני מסכים עם הטענה שצריך לרדת לאט ומבוקר,אבל אני לא חושב שאני כולכך "צונח" למטה. אני יורד עד שאני מרגיש שאני עוד שניה הולך לאבד את הכיווץ ואז עולה למעלה ומקבל באונס. ככה לפחות אני מרגיש.
לא יודע על מה אתם מדברים, באונס בלואו באר? תקנו אותי אם אני טועה (כמעט בטוח שלא בלי להשתחצן) אבל כשאתה רק שובר מקביל ועולה חזרה אין באונס אלא אפקט מתיחה ובעצם אתה חוזר כמו קפיץ חזרה כשההמסטרינגס נמתחים במלואם בעוד שבאונס (שמשתמשים בו בעיקר בהיי באר) נוצר כשמגיעים ל ATG ובתחתית התנועה משחררים טיפה כיווץ ופשוט נעזרים ב״תנופה״ שנוצרת כשכל המשקל מוריד אותך וההמסטרינגס ״מתנגשים״ בתאומים ויוצרים את הדמוי קפיצה הזאת.
ובוא נודה מתי, לא יזיק לרדת יותר מכווץ.

*תקנו אותי אם אני טועה פה בחלק הזה (בעיקר בקטע עם הבאונס ובעיקר בחלק השני של החפירה, כשאני מדבר על ATG ובלה בלה בלה וידה ידה ידה)*

שתוק בלאט אני עולה חדש

לימדו אותי להיות אקספלוסיבי.
סתם, תאכלס זה קטע של "משקלי PR". אם אני אחזור עכשיו על משקל שאני בטוח שאני יכול להרים זה לא יקרה בו. כשאני לוקח משקל חדש זה קורה לי בו תמיד.

בחיים לא ראיתי סרטון של אושר בPR לRM3-5. ראיתי סרטונים אחרונים שלו, 5X5 עם 220 קילו בערך? כשיש לו סינגל של 340-350 המשקל הזה בטוח קליל בשבילו. סקוואט של PR תמיד יראה שונה מסקוואט אחר בגלל הקטע הפסיכולוגי
כמה שנים מורחים את התירוץ של עולה חדש?

אני לא מדבר על הסינגלים שלך מקס, אני מדבר על זה שאתה יכול גם בפרוטוקול פציעות להיכנס ברייג ולצנוח למטה, משום מה כל סרטון שלך נראה כאילו אתה פשוט מחפש את הדרך המהירה ביותר ״ליפול״ למטה ולעלות משם חזרה, וסתכל בסרטון של מתי, דווקא בחזרה שהוא ירד בה יותר מהר ואיבד קצת יותר כיווץ (החזרה השניה) היה לו הרבה יותר קשה לעלות למעלה.

אותי יותר מעניין שבמקרה של אושר זה הפוך, כל השיאים לנפח יראו (לפחות בהתחלה) יותר מהירים וקלילים ואולי החזרות האחרונות בסטים האחרונים שקצת יותר קשות לו יהיו קצת יותר איטיות, אבל גם בסינגלים הוא יורד ממש ממש ממש ממש לאט, לוקח את הזמן שלו בירידה תוך כדי שמירה על כיווץ מקסימלי ואז מגיע לנקודה של השבירת מקביל ומשם נותן חיוך ועולה למעלה (משום מה זה עובד לו הקטע הזה)
אבל לא משנה על איזה סרטון שלו תסתכל, אף פעם לא תראה שהוא מתקרב לקצב ירידה שלך ושל מתי (כפי שרואים פה בסרטון), הוא עדיין יורד יותר לאט גם בסקוואטים הכי מהירים שלו.

מצטער על הציטוט הלא מובן, קצת קשה עם הטלפון.

כמה שנים מורחים את התירוץ של עולה חדש?
עליתי ב1999. אולי קצת יותר מדי 😆
אני לא מדבר על הסינגלים שלך מקס, אני מדבר על זה שאתה יכול גם בפרוטוקול פציעות להיכנס ברייג ולצנוח למטה, משום מה כל סרטון שלך נראה כאילו אתה פשוט מחפש את הדרך המהירה ביותר ״ליפול״ למטה ולעלות משם חזרה, וסתכל בסרטון של מתי, דווקא בחזרה שהוא ירד בה יותר מהר ואיבד קצת יותר כיווץ (החזרה השניה) היה לו הרבה יותר קשה לעלות למעלה.
אני מתחיל טקסס עוד כמה שבועות ואז החזרות יראו טוב יותר. כל מה שצילמתי בשבועות האחרונות זה משקלים שעלו מאימון לאימון אז התרוץ שלי תקף פה. כשאני אכנס מתחת למוט שכבר הרמתי אני בטוח שזה לא יקרה.
אבל לא משנה על איזה סרטון שלו תסתכל, אף פעם לא תראה שהוא מתקרב לקצב ירידה שלך ושל מתי (כפי שרואים פה בסרטון), הוא עדיין יורד יותר לאט גם בסקוואטים הכי מהירים שלו.
אני עוד לא ברמה של סופטי. אפילו לא קרוב לזה. אבל לאט לאט, אני עושה כמיטב יכולתי להשתפר 😃. וגם מתי

אולי,צריך לנסות בראשון עם ה140X5.
ויש באונס בLB.
אתה צריך להבדיל בין באונס לרפלקס מתיחה, סה נראה דומה אבל זה לא אותו דבר.
צלם את ה140X5 ותשתדל לשמור על הרבה יותר כיווץ (בשבילי..)

עליתי ב1999. אולי קצת יותר מדי 😆

אני מתחיל טקסס עוד כמה שבועות ואז החזרות יראו טוב יותר. כל מה שצילמתי בשבועות האחרונות זה משקלים שעלו מאימון לאימון אז התרוץ שלי תקף פה. כשאני אכנס מתחת למוט שכבר הרמתי אני בטוח שזה לא יקרה.

אני עוד לא ברמה של סופטי. אפילו לא קרוב לזה. אבל לאט לאט, אני עושה כמיטב יכולתי להשתפר 😃. וגם מתי
תעשה לי טובה מקס, לפני שאתה מתחיל את הטקסס תיפגש עם אושר או מייק לאימון אישי שיתקנו אותך, די לסמוך על ריפטואיזם כמו עיוור, לך לפאקינג אימון פרטי (שיזד**נו החסכונות) ואל תשלם עד שאין לך סקוואט מושלם למבנה גוף שלך, אתה יודע, אחד כזה שלא שובר אותך לחלקים.

כל מה שאמר לך דרור זה good shit,אני בכלל לא אוהב שאנשים יורדים מהר ,אני רק אוסיף שזה נוגד בכלל את כל המטרה של האימון וזה דופק את הברכיים רצח (כשהייתי מתאמן באגרוף היינו עושים "סקוואטים" , הייתי נופל ואלוהים איזה כאבי ברכיים היו לי) .
בכל מקרה , תתחדש על התספורת וגם על ה PR .

זה לא העניין,פשוט הוא פיזית לא יכול להיפגש אם איזה ריפטואיסט שיתקן אותו..
שמע, אני לא מודע למצב החסכונות שלו אבל יש איזה סיכוי קלוש שהוא יכול להעזר באיזה מיני ריפטו שיתקן אותו.
והיי! מה רע במייק/אושר/רן וכו וכו וכו וכו וכו?

לפני שאתה מתחיל את הטקסס תיפגש עם אושר או מייק לאימון אישי שיתקנו אותך
יש לי במכון את דודי incin שלדעתי מבין בטכניקה של סקוואט יותר ממייק ומאושר. אני תמיד מתייעץ איתו בנוגע לטכניקה והוא עוזר לי לתקן אותה. כנראה באימונים הבאים אבקש ממנו לעזור לי עוד ולהביא את דעתו בעניין. לצערי הוא לא בא השבוע אז השבוע לא יצא לי.
די לסמוך על ריפטואיזם כמו עיוור
אתה לא מעודכן אבל אני כבר לא עושה את זה. שיניתי לגמרי את הגישה שלי בעניין, הפסקתי לעשות חלק נכבד מההערות שרשומות בספר כי מצאתי CUEס שיותר מתאימים לי. ביניהם השיניתי הגדול הוא באחיזה מTHUMBLESS לרגילה, ויש עוד כמה עניינים שאני דוגל בהם שלא נכתבו בספר.
לך לפאקינג אימון פרטי (שיזד**נו החסכונות)
איזה חסכונות ואיזה נעליים. אני מוציא בשבוע 250 שקל על פיזיוטרפיסט. בקושי יש לי כסף עכשיו לקחת רכבת מהטכניון הביתה...
ואל תשלם עד שאין לך סקוואט מושלם למבנה גוף שלך, אתה יודע, אחד כזה שלא שובר אותך לחלקים.
אני ממש לא מסכים איתך בעניין הזה. יצא לי להתייעץ עם הרבה אנשים בנוגע לסקוואט שלי, וכל סקוואט שאני מצולם עולה גם לפורום של ריפטו, גם לLBS וגם את רובם אני מראה לכמה מחברי הפורום שאת דעתם אני מכבד (לדוגמא @Savo ) והתגובה הכללית היא שהסקוואט שלי נראה בסדר. אני חושב שלך יש קצת פאקים בהבנה של התנועה אם אתה קובע שהסקוואט שלי נורא ואני אמות. הסקוואט שלי בסדר. הגב בסדר וחוץ מכמה בעיות קטנות אין בו כרגע משהו שיכול לגרום לפציעה רצינית, אלה אם זה משהו שהיה קורה גם בסקוואט מושלם גם ככה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית