כה אה חבל שהוא כבר לא איתנו :(אני צריך את @berdan הוא מושלם לצילומים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כה אה חבל שהוא כבר לא איתנו :(אני צריך את @berdan הוא מושלם לצילומים.
לפי דעתי שובר
עד כמה שידוע לי אין לי בעיות של עומק,אבל הברכיים הגולשות מפריעות לי.
קשה לשפוט משהו מהזווית
יש מצב גדול שזה בגלל הזווית של הצילום
מקס איזה צילום גרוע
אז ח"ח על השיא! באמת כל הכבוד!
Fatty ! Goldeagle !ולפני שמתחילים לזיין לי תשכל
אני מסכים עם הטענה שצריך לרדת לאט ומבוקר,אבל אני לא חושב שאני כולכך "צונח" למטה. אני יורד עד שאני מרגיש שאני עוד שניה הולך לאבד את הכיווץ ואז עולה למעלה ומקבל באונס. ככה לפחות אני מרגיש.מקס צלם גרוע עם מבטא מצחיק.
אבל תסבירו את הקטע של שניכם פשוט לרדת כל כל מהר למטה?? בשביל מה?
לא יודע אם שמעתם על הדבר הזה שנקרא ירידה מבוקרת אז אני לא אזיין לכם תשכל אבל לפי מה שרן כהן לימד אותי בסמינר, הירידה צריכה להיות לאאאאאאאאאאאאאאט ומבוקר, לשמור על כיווץ מקסימלי בכל הירידה, ולפי הסרטון אתה ממהר משום מה לצנוח למטה (שלפעמים לא ברור אם אתה שובר מקביל או לא).
כדי להבין את הכוונה שלי אתם יכולים לראות את הסקוואטים של אושר, אמנם זה לא מתקרב אפילו למשקלים שלכם אבל תראו איך הוא יורד לאט לאט לאט כדי ששום דבר לא ישתחרר, וככה גם אתם צריכים לעשות במקום לצנוח למטה ולפי מה שאני מצליח בקושי לראות גם לאבד קצת כיווץ. (רואים בבירור בחזרה השניה שפתאום המשקל נהיה לך ״קשה יותר״ לאומת החזרה הראשונה והשלישית)
והכי אבל הכי הכי חשוב!! תתחדש על התספורת ומזלט על ה PR
*ולפני שמתחילים לזיין לי תשכל בנוגע לטכניקה שלכם, זה מה שלימדו אותי ומה שאני יודע ומיישם, אמנם אני לא יורד (או יותר נכון ירדתי, מלא זמן לא הייתי במכון) בקצב איטי כמו שלימדו אותי אבל עדיין הייתי משתדל לרדת בקצב כמה שיותר מבוקר כדי לשמור על מקסימום כיווץ*
שתוק בלאט אני עולה חדשמקס צלם גרוע עם מבטא מצחיק.
לימדו אותי להיות אקספלוסיבי.אבל תסבירו את הקטע של שניכם פשוט לרדת כל כל מהר למטה?? בשביל מה?
בחיים לא ראיתי סרטון של אושר בPR לRM3-5. ראיתי סרטונים אחרונים שלו, 5X5 עם 220 קילו בערך? כשיש לו סינגל של 340-350 המשקל הזה בטוח קליל בשבילו. סקוואט של PR תמיד יראה שונה מסקוואט אחר בגלל הקטע הפסיכולוגיאתם יכולים לראות את הסקוואטים של אושר
תודה על העדכון. קח טישועדכון נוסף: פעם שלישית גלידה,אני שוב מדמם מהאף. 🤒
אני עם חבילה לידי,כיף לא נורמלי.תודה על העדכון. קח טישו
☠️אני עם חבילה לידי,כיף לא נורמלי.
לא יודע על מה אתם מדברים, באונס בלואו באר? תקנו אותי אם אני טועה (כמעט בטוח שלא בלי להשתחצן) אבל כשאתה רק שובר מקביל ועולה חזרה אין באונס אלא אפקט מתיחה ובעצם אתה חוזר כמו קפיץ חזרה כשההמסטרינגס נמתחים במלואם בעוד שבאונס (שמשתמשים בו בעיקר בהיי באר) נוצר כשמגיעים ל ATG ובתחתית התנועה משחררים טיפה כיווץ ופשוט נעזרים ב״תנופה״ שנוצרת כשכל המשקל מוריד אותך וההמסטרינגס ״מתנגשים״ בתאומים ויוצרים את הדמוי קפיצה הזאת.אני מסכים עם הטענה שצריך לרדת לאט ומבוקר,אבל אני לא חושב שאני כולכך "צונח" למטה. אני יורד עד שאני מרגיש שאני עוד שניה הולך לאבד את הכיווץ ואז עולה למעלה ומקבל באונס. ככה לפחות אני מרגיש.
כמה שנים מורחים את התירוץ של עולה חדש?שתוק בלאט אני עולה חדש
לימדו אותי להיות אקספלוסיבי.
סתם, תאכלס זה קטע של "משקלי PR". אם אני אחזור עכשיו על משקל שאני בטוח שאני יכול להרים זה לא יקרה בו. כשאני לוקח משקל חדש זה קורה לי בו תמיד.
בחיים לא ראיתי סרטון של אושר בPR לRM3-5. ראיתי סרטונים אחרונים שלו, 5X5 עם 220 קילו בערך? כשיש לו סינגל של 340-350 המשקל הזה בטוח קליל בשבילו. סקוואט של PR תמיד יראה שונה מסקוואט אחר בגלל הקטע הפסיכולוגי
אולי,צריך לנסות בראשון עם ה140X5.ובוא נודה מתי, לא יזיק לרדת יותר מכווץ.
עליתי ב1999. אולי קצת יותר מדי 😆כמה שנים מורחים את התירוץ של עולה חדש?
אני מתחיל טקסס עוד כמה שבועות ואז החזרות יראו טוב יותר. כל מה שצילמתי בשבועות האחרונות זה משקלים שעלו מאימון לאימון אז התרוץ שלי תקף פה. כשאני אכנס מתחת למוט שכבר הרמתי אני בטוח שזה לא יקרה.אני לא מדבר על הסינגלים שלך מקס, אני מדבר על זה שאתה יכול גם בפרוטוקול פציעות להיכנס ברייג ולצנוח למטה, משום מה כל סרטון שלך נראה כאילו אתה פשוט מחפש את הדרך המהירה ביותר ״ליפול״ למטה ולעלות משם חזרה, וסתכל בסרטון של מתי, דווקא בחזרה שהוא ירד בה יותר מהר ואיבד קצת יותר כיווץ (החזרה השניה) היה לו הרבה יותר קשה לעלות למעלה.
אני עוד לא ברמה של סופטי. אפילו לא קרוב לזה. אבל לאט לאט, אני עושה כמיטב יכולתי להשתפר 😃. וגם מתיאבל לא משנה על איזה סרטון שלו תסתכל, אף פעם לא תראה שהוא מתקרב לקצב ירידה שלך ושל מתי (כפי שרואים פה בסרטון), הוא עדיין יורד יותר לאט גם בסקוואטים הכי מהירים שלו.
אתה צריך להבדיל בין באונס לרפלקס מתיחה, סה נראה דומה אבל זה לא אותו דבר.אולי,צריך לנסות בראשון עם ה140X5.
ויש באונס בLB.
טוב מאמי.(בשבילי..)
תעשה לי טובה מקס, לפני שאתה מתחיל את הטקסס תיפגש עם אושר או מייק לאימון אישי שיתקנו אותך, די לסמוך על ריפטואיזם כמו עיוור, לך לפאקינג אימון פרטי (שיזד**נו החסכונות) ואל תשלם עד שאין לך סקוואט מושלם למבנה גוף שלך, אתה יודע, אחד כזה שלא שובר אותך לחלקים.עליתי ב1999. אולי קצת יותר מדי 😆
אני מתחיל טקסס עוד כמה שבועות ואז החזרות יראו טוב יותר. כל מה שצילמתי בשבועות האחרונות זה משקלים שעלו מאימון לאימון אז התרוץ שלי תקף פה. כשאני אכנס מתחת למוט שכבר הרמתי אני בטוח שזה לא יקרה.
אני עוד לא ברמה של סופטי. אפילו לא קרוב לזה. אבל לאט לאט, אני עושה כמיטב יכולתי להשתפר 😃. וגם מתי
זה לא העניין,פשוט הוא פיזית לא יכול להיפגש אם איזה ריפטואיסט שיתקן אותו..די לסמוך על ריפטואיזם כמו עיוור
שמע, אני לא מודע למצב החסכונות שלו אבל יש איזה סיכוי קלוש שהוא יכול להעזר באיזה מיני ריפטו שיתקן אותו.זה לא העניין,פשוט הוא פיזית לא יכול להיפגש אם איזה ריפטואיסט שיתקן אותו..
יש לי במכון את דודי incin שלדעתי מבין בטכניקה של סקוואט יותר ממייק ומאושר. אני תמיד מתייעץ איתו בנוגע לטכניקה והוא עוזר לי לתקן אותה. כנראה באימונים הבאים אבקש ממנו לעזור לי עוד ולהביא את דעתו בעניין. לצערי הוא לא בא השבוע אז השבוע לא יצא לי.לפני שאתה מתחיל את הטקסס תיפגש עם אושר או מייק לאימון אישי שיתקנו אותך
אתה לא מעודכן אבל אני כבר לא עושה את זה. שיניתי לגמרי את הגישה שלי בעניין, הפסקתי לעשות חלק נכבד מההערות שרשומות בספר כי מצאתי CUEס שיותר מתאימים לי. ביניהם השיניתי הגדול הוא באחיזה מTHUMBLESS לרגילה, ויש עוד כמה עניינים שאני דוגל בהם שלא נכתבו בספר.די לסמוך על ריפטואיזם כמו עיוור
איזה חסכונות ואיזה נעליים. אני מוציא בשבוע 250 שקל על פיזיוטרפיסט. בקושי יש לי כסף עכשיו לקחת רכבת מהטכניון הביתה...לך לפאקינג אימון פרטי (שיזד**נו החסכונות)
אני ממש לא מסכים איתך בעניין הזה. יצא לי להתייעץ עם הרבה אנשים בנוגע לסקוואט שלי, וכל סקוואט שאני מצולם עולה גם לפורום של ריפטו, גם לLBS וגם את רובם אני מראה לכמה מחברי הפורום שאת דעתם אני מכבד (לדוגמא @Savo ) והתגובה הכללית היא שהסקוואט שלי נראה בסדר. אני חושב שלך יש קצת פאקים בהבנה של התנועה אם אתה קובע שהסקוואט שלי נורא ואני אמות. הסקוואט שלי בסדר. הגב בסדר וחוץ מכמה בעיות קטנות אין בו כרגע משהו שיכול לגרום לפציעה רצינית, אלה אם זה משהו שהיה קורה גם בסקוואט מושלם גם ככה.ואל תשלם עד שאין לך סקוואט מושלם למבנה גוף שלך, אתה יודע, אחד כזה שלא שובר אותך לחלקים.