הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הראשון והשני נראו יפה, אולי לרדת קצת יותר לאט אבל כעיקרון עוד אפשר להעביר, השלישי נראה מו בסרטון הקודם שהעלת, ירידה מהירה למטה ואז קושי בעליה, הרביעי נראה כאילו פשוט ויתרת, נפלת ומשם קמת, והחמישי גם כן נראה כאילו ויתרת ונפלת, אבל בעליה חזרה היה לך קשה יותר.

אתה חייב לשמור על כיווץ, חייב, לא יודע אם לקרוא לזה באט ווינק, אבל ברביעית והחמישית היה טיפה (מזכיר את הסקוואט של מקס).

ומתי ידידי, תסתכל בסרטון על אזור החגורה אצלך, הגיע הזמן לחטב, הכרס כבר בולטת החוצה מדי.
מהסתכלות נוספת על הסרטון הקודם ועל זה, סה נראה כאילו אתה יכול להיות קצת יותר זקוף בסקוואט, יצא לך לנסות במקרה?

הראשון והשני נראו יפה, אולי לרדת קצת יותר לאט אבל כעיקרון עוד אפשר להעביר, השלישי נראה מו בסרטון הקודם שהעלת, ירידה מהירה למטה ואז קושי בעליה, הרביעי נראה כאילו פשוט ויתרת, נפלת ומשם קמת, והחמישי גם כן נראה כאילו ויתרת ונפלת, אבל בעליה חזרה היה לך קשה יותר.

אתה חייב לשמור על כיווץ, חייב, לא יודע אם לקרוא לזה באט ווינק, אבל ברביעית והחמישית היה טיפה (מזכיר את הסקוואט של מקס).

ומתי ידידי, תסתכל בסרטון על אזור החגורה אצלך, הגיע הזמן לחטב, הכרס כבר בולטת החוצה מדי.
מהסתכלות נוספת על הסרטון הקודם ועל זה, סה נראה כאילו אתה יכול להיות קצת יותר זקוף בסקוואט, יצא לך לנסות במקרה?
תאכלס אני כבר חושב שיש לו ת'22 אחוז שומן בערך אבל לדעתי הוא יכול למשוך את התוכנית שלו עוד 2-3 שבועות 😃

תאכלס אני כבר חושב שיש לו ת'22 אחוז שומן בערך אבל לדעתי הוא יכול למשוך את התוכנית שלו עוד 2-3 שבועות 😃
הוא יכול למשוך עוד קצת כי המניאק עדיין מתקדם בלי הפסקה..

הוא יכול למשוך עוד קצת כי המניאק עדיין מתקדם בלי הפסקה..
אין לך מושג כמה קרעתי את התחת בחודשים האחרונים רק כדי שהוא לא ישפיל אותי במשקלי העבודה. אמרתי, אין סיכוי שאני נותן לטרול החופר הזה לעקוף אותי!!! אבל נראה לי שאני כבר קרוב מאוד לגבול ולו יש עוד הרבה להתקדם

אין לך מושג כמה קרעתי את התחת בחודשים האחרונים רק כדי שהוא לא ישפיל אותי במשקלי העבודה. אמרתי, אין סיכוי שאני נותן לטרול החופר הזה לעקוף אותי!!! אבל נראה לי שאני כבר קרוב מאוד לגבול ולו יש עוד הרבה להתקדם
תנצל את זה שהוא צריך לחטב.
אה רגע.. גם אתה..

ומגיעים לגיל "מופלג" :D
גם אני כמעט בגיל המופלג שלך חבר, 30 וכמה ימים 😃
ואני חושב שאתה קצת מגזים.. יש כל כך הרבה סיבות ללמה היה לחבר שלך "פאק" וקרע במיניסקוס......אני הייתי בנפח לא אנושי במשך חודש וחצי עד שנפצעתי בברך. וממש לא קרע או משהו כזה.... פציעה כמו קרע במיניסקוס זה לא דבר שמגיע בקלות כל כך.

גם לנהוג זה מסוכן....שלא נדבר על לטוס... לפחות בחדר כושר יש אפשרות לעבוד בצורה בטוחה 😃 אם רוצים.

הגיע הזמן לחטב, הכרס כבר בולטת החוצה מדי.
יש משהו בדבריו מתתיהו... לדעתי תמשוך עוד שבועיים-שלוש גג כמו שמקס אמר ואחכ צא לתקופת דיכאון.

גם אני כמעט בגיל המופלג שלך חבר, 30 וכמה ימים 😃
ואני חושב שאתה קצת מגזים.. יש כל כך הרבה סיבות ללמה היה לחבר שלך "פאק" וקרע במיניסקוס......אני הייתי בנפח לא אנושי במשך חודש וחצי עד שנפצעתי בברך. וממש לא קרע או משהו כזה.... פציעה כמו קרע במיניסקוס זה לא דבר שמגיע בקלות כל כך.
.
הוא באמת לא עשה כלום.
זה קשור מאחר ויש כאלה שמתאמנים חצי מהחיים, ויש כאלה שרק התחילו ב31 (אני אני)
אז באמת תיחקרתי אותו, ולא היה שום דבר פסול (הילד מדען, יודע מה הוא עושה..)
ועכשיו הוא מתחנן שיעשו לו ניתוח אבל מסרבים.

ואחכ צא לתקופת דיכאון.
😭😭😭😭😭😭
אבל לא רוצה!!!!!!! אני מתקדם במשקלים!!!!!!!!!
יותר זקוף בסקוואט
יענו יותר כמו HB? לא הבנתי.
יש עוד הרבה להתקדם
זה. 🙄
אבל זה L!!!! 😆

הוא באמת לא עשה כלום.
מסור לו רפואה שלמה 🫤

הוא באמת לא עשה כלום.

אני בן 34 החודש, התחלתי להתאמן לפני חמש שנים כששקלתי 30 ק"ג פחות ממה שאני היום ולא הצלחתי לעשות מתח אחד וכשל בדדליפט עם 90 ק"ג.

אל תתרץ את העובדה שאתה חלש בגלל הגיל, ואל תעבוד עם רצועות ברכיים אם אתה לא מתחרה.

אני בן 34 החודש, התחלתי להתאמן לפני חמש שנים כששקלתי 30 ק"ג פחות ממה שאני היום ולא הצלחתי לעשות מתח אחד וכשל בדדליפט עם 90 ק"ג.

אל תתרץ את העובדה שאתה חלש בגלל הגיל, ואל תעבוד עם רצועות ברכיים אם אתה לא מתחרה.
זקן... 🤪

מתי יפה שנלחמת בין החזרות תהיה קצת יותר מכווץ לפני שאתה יורד לעוד חזרה
לגביי החיטוב כל עוד אתה מתקדם אל תפסיק זאת הזדמנות חד פעמית יכול להיות שבמשך שנת 2016 לא יהיה לך זמן להתאמן וכו
תמשיך בשלך ותמשיך להרים כבד 😉

מתי יפה שנלחמת בין החזרות תהיה קצת יותר מכווץ לפני שאתה יורד לעוד חזרה
לגביי החיטוב כל עוד אתה מתקדם אל תפסיק זאת הזדמנות חד פעמית יכול להיות שבמשך שנת 2016 לא יהיה לך זמן להתאמן וכו
תמשיך בשלך ותמשיך להרים כבד 😉
אתה רואה, זאת בעיה.
או שאני יוצא לפגרה עוד חודש ואז אתחיל מסה לקראת הקיץ/אמצע קיץ או שאני אמשיך להשמין למוות.

אתה רואה, זאת בעיה.
או שאני יוצא לפגרה עוד חודש ואז אתחיל מסה לקראת הקיץ/אמצע קיץ או שאני אמשיך להשמין למוות.
רק קח בחשבון דבר אחד, ככל שאחוז השומן גבוה יותר כך גם החיטוב ארוך ומייגע יותר.
כשבסופו של דבר או שתזרז את החיטוב ואז תאבד הרבה מסת שריר וכוח, או שתסיים על 15 א.ש במקרה הטוב וכשתתחיל מסה מחדש תצטרך לשקול את הפלוס הקלורי בזהירות יותר במסה הבאה.
אז תעשה חושבים טוב טוב. מהניסיון המר שלי בנושא.

אתה רואה, זאת בעיה.
לדעתי כל עוד אתה ממשיך להתקדם אל תעצור רק תנסה להישאר באותו משקל גוף ולהתחזק

רק קח בחשבון דבר אחד, ככל שאחוז השומן גבוה יותר כך גם החיטוב ארוך ומייגע יותר.
כשבסופו של דבר או שתזרז את החיטוב ואז תאבד הרבה מסת שריר וכוח, או שתסיים על 15 א.ש במקרה הטוב וכשתתחיל מסה מחדש תצטרך לשקול את הפלוס הקלורי בזהירות יותר במסה הבאה.
אז תעשה חושבים טוב טוב. מהניסיון המר שלי בנושא.
אני חושב שזה מה שאעשה. אעשה חיטוב סביר ואז התחיל בפלוס קלורי לא גדול. (מקסימום מהצ'יטים פה ושם אני אגדיל את הגירעון. 😆)
לדעתי כל עוד אתה ממשיך להתקדם אל תעצור רק תנסה להישאר באותו משקל גוף ולהתחזק
לצאת לנייטרלי?
אבל אני כבר שמן.. אני חושב שאני עוד חודש אחתוך, אבדוק שיאים ואעבור לחיטוב חודשיים שלוש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית