הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני חושב שזה מה שאעשה. אעשה חיטוב סביר ואז התחיל בפלוס קלורי לא גדול. (מקסימום מהצ'יטים פה ושם אני אגדיל את הגירעון. 😆)
חיטוב סביר = גירעון רגיל של 500?
זה הדבר היותר הגיוני האמת, רק אל תצפה לק!בי1ת 😃

אני חושב שזה מה שאעשה. אעשה חיטוב סביר ואז התחיל בפלוס קלורי לא גדול. (מקסימום מהצ'יטים פה ושם אני אגדיל את הגירעון. 😆)

לצאת לנייטרלי?
אבל אני כבר שמן.. אני חושב שאני עוד חודש אחתוך, אבדוק שיאים ואעבור לחיטוב חודשיים שלוש.
אני הייתי ממשיך להתחזק
אבל אם אתה מרגיש שאין לך עוד הרבה לסחוט התקדמות אז צא לחיטוב אני אישית לא אוהב חיטובים ובכללי עד שאני עולה קילו אני שמח

חיטוב סביר = גירעון רגיל של 500?
אז לא, חיטוב של גירעון 1500 לבלבל את השר*ר.
אני הייתי ממשיך להתחזק
אבל אם אתה מרגיש שאין לך עוד הרבה לסחוט התקדמות אז צא לחיטוב אני אישית לא אוהב חיטובים ובכללי עד שאני עולה קילו אני שמח
אני עולה קילו בלי להתכוון. 🙄
אל תצפה לק!בי1ת
אני לא מצפה לראות אותם בחיים שלי. אני שומר אותם מתחת לשכבת הגנה.

מתי אני בונה לך תפריט חיטוב לפי הbrocolli diet של אליוט תהיה מוכן!

ברור גירעון של 500.. איזה עוד אופציות יש?
איזה מפגר אני.. חשבתי שאפשר לעשות גם חיטוב בגירעון של 200...300...400....
אלה לא אופציות?
וכשאומרים פלוס קלורי, מתכוונים רק ל 500? אין עוד אופציות?

אתה רואה נורא שחור או לבן אני שם לב, כדאי שתהיה מודע לעוד אופציות.

איזה מפגר אני.. חשבתי שאפשר לעשות גם חיטוב בגירעון של 200...300...400....
אלה לא אופציות?
וכשאומרים פלוס קלורי, מתכוונים רק ל 500? אין עוד אופציות?

אתה רואה נורא שחור או לבן אני שם לב, כדאי שתהיה מודע לעוד אופציות.
בישביל מה? להאריך את החיטוב? אני גומר את החיטוב הכי מהר שאפשר ועובר למסה בחזרה. בישביל מה זה טוב גירעון קטן?

בישביל מה? להאריך את החיטוב? אני גומר את החיטוב הכי מהר שאפשר ועובר למסה בחזרה. בישביל מה זה טוב גירעון קטן?
תלוי במטרות.
ליפטרים ברמה עולמית אגב, עושים את החיטוב שלהם על גירעון קטן ויציב על מנת לאבד כמה שפחות כוח ולשמר כמה שיותר רטיו.
כמו למשל ג'יימי לואיס, שסיפר על החיטובים שלו בספר "המהולל" שלו. ( לא באמת מהולל, יותר כמו ליפטר שקיבל קדחת בראש והחליט לכתוב ספר מפגר)

תלוי במטרות.
ליפטרים ברמה עולמית אגב, עושים את החיטוב שלהם על גירעון קטן ויציב על מנת לאבד כמה שפחות כוח ולשמר כמה שיותר רטיו.
כמו למשל ג'יימי לואיס, שסיפר על החיטובים שלו בספר "המהולל" שלו. ( לא באמת מהולל, יותר כמו ליפטר שקיבל קדחת בראש והחליט לכתוב ספר מפגר)
זה הגיוני, אבל איפה אני ואיפה הוא.
לדעתי לעשות חיטוב של 500 לגמור מהר ואז לעשות Back to business במסה ולעשות גירעון יותר קטן וככה למשוך יותר זמן. לדעתי, זה אופטימלי במצב שלי ובכללי לכל אחד שלא ברמה גבוהה.

זה הגיוני, אבל איפה אני ואיפה הוא.
לדעתי לעשות חיטוב של 500 לגמור מהר ואז לעשות Back to business במסה ולעשות גירעון יותר קטן וככה למשוך יותר זמן. לדעתי, זה אופטימלי במצב שלי ובכללי לכל אחד שלא ברמה גבוהה.
זה אופטימלי, לא אמרתי שלא.
אבל שאלתי מה זה חיטוב סביר עבורך, כי 500 זה "נורמלי" לרוב, ו"סביר" דווקא יהיה משהו כמו 300-400 לדעתי.
אז אני שואל אותך ברצינות, ואתה עונה לי בסקרזם.

זה אופטימלי, לא אמרתי שלא.
אבל שאלתי מה זה חיטוב סביר עבורך, כי 500 זה "נורמלי" לרוב, ו"סביר" דווקא יהיה משהו כמו 300-400 לדעתי.
אז אני שואל אותך ברצינות, ואתה עונה לי בסקרזם.
חשבתי אתה צוחק,אל תעלב.🙃
וברור לך שאי אפשר באמת לדעת אם אתה בגירעון של 400 או 500?

חשבתי אתה צוחק,אל תעלב.🙃
55798680.jpg

וברור לך שאי אפשר באמת לדעת אם אתה בגירעון של 400 או 500?
בוא לא ניכנס לפילוסופיות האלה. אתה לא באמת יודע כמות מדוייקת, אבל ההפרשים אם החישובים והשקילות יהיו מדוייקים - יהיו קיימים בין סוגי הגירעון.
וזה ישפיע כמובן על תהליך החיטוב

בוא לא ניכנס לפילוסופיות האלה. אתה לא באמת יודע כמות מדוייקת, אבל ההפרשים אם החישובים והשקילות יהיו מדוייקים - יהיו קיימים בין סוגי הגירעון.
וזה ישפיע כמובן על תהליך החיטוב
ברור, אבל לך תדע באיזה גרעון אתה באמת.

ברור, אבל לך תדע באיזה גרעון אתה באמת.
אני מסתמך על הערכים הכתובים במוצרים ושוקל את רוב הדברים שאני אוכל.
לדעת או לדעת, בסופו של דבר הכל נמדד בכמה אתה מרזה\משמין ובאיזו תדירות. לדעתי זה כל מה שמשנה..
כל השאר זו רק אינדיקציה כדי לקבל את הדרך שעובדת הכי טוב לכל אינדיבידואל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית