עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אני שמן.תמשיך מסה עד שתיתקע לפי דעתי למה אתה ממהר לחיטופ
חחnחח אתה לא שמן הגזמת, מישו העיר לך שהשמנת מחוץ לפורום?כי אני שמן.
כן, אבל זה לא מפריע לי זה שאנשים מעירים,מפריע לי אישית.חחnחח אתה לא שמן הגזמת, מישו העיר לך שהשמנת מחוץ לפורום?
אני לא מרגיש ממש שמן, אבל אני יודע שאני קצת עגום בראייה שלי ואני אצטרך לחטב המון זמן אם אני אמשיך.תכלס מה שמשנה זה איך אתה מרגיש..
זה לא משנה אם זה הרבה או מעט.
אם לא מפריע לך ואתה ממשיך להתקדם במשקלים, לא הייתי עוצר את המסה.אני לא מרגיש ממש שמן, אבל אני יודע שאני קצת עגום בראייה שלי ואני אצטרך לחטב המון זמן אם אני אמשיך.
100 קילו באופק?😅אם לא מפריע לך ואתה ממשיך להתקדם במשקלים, לא הייתי עוצר את המסה.
תנסה להתקדם לאט במשקל סהכ אתה בלינארית אפשר אפילו להיות בחיובי של 200 ולהתחזק בתוכנית הזאת100 קילו באופק?😅
אני אוריד קצת בפחמימות.תנסה להתקדם לאט במשקל סהכ אתה בלינארית אפשר אפילו להיות בחיובי של 200 ולהתחזק בתוכנית הזאת
החלטה שלך אבל התקופה הזו של beginner gains לא תחזור...100 קילו באופק?😅
מז"א? ההתקדמות שלי עכשיו?החלטה שלך אבל התקופה הזו של beginner gains לא תחזור...
לא הבנתי מה הכוונה.לדעתי כשאתה בסביבות ה20 ומשהו תחטב..
אני גם כן אחרי התחרות שלי אחטב לסביבות ה13 אחוז אני מקווה ומאז אני לא יעבור יותר מעבר ל18 האחוז
במסות שאני אעשה אחר כך.. מה איתך? אתה תמשיך גם במסה הבא וכו' להגיע לאחוזים כאלה?
אה? מחשבים את זה?תכלס, על כמה פחמימה שומן חלבון קלוריות התפריט שלך בערך
כן. לא יהיה לך קל לשחזר או להמשיך להתקדם באותו קצב לכן כדאי למקסם את ההתקדמות הזו.מז"א? ההתקדמות שלי עכשיו?
מסכים.כן. לא יהיה לך קל לשחזר או להמשיך להתקדם באותו קצב לכן כדאי למקסם את ההתקדמות הזו.
אני כבר.כשאתה בסביבות ה20 ומשהו תחטב
גם אני חלבון וקלוריות ולפעמים גם פחמימהלא הבנתי מה הכוונה.
אה? מחשבים את זה?
אני רק סופר חלבון. אבל אני אוכל אותו הדבר כל יום כמעט.
אני לא חושב שאפשר לשער את זה מהסרטון....אתה 19-20 לדעתי
אתה נמצא במנח גב כמו של LB קלאסי אבל זה נראה שאתה יכול להיות קצת יותר זקוף.יענו יותר כמו HB? לא הבנתי.