- פותח/ת השרשור
- #6,681
ותודה. 😃כל הכבוד על הPRים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ותודה. 😃כל הכבוד על הPRים
הגעתי לפני כמה שבועות להחלטה שאני כל כך שונא אוטובוסים שאני הולך לסוע בהם רק אם מדובר במרחק של מעל 3 קילומטר, וכל מרחק קטן מזה אני אעבור בהליכה.כן,לצערי זה מה שקורה שאני תלוי באוטובוסים והאוטובוס שאני מגיע בו מאחר וזה שאני חוזר בו מקדים. 🆘
אני כבר מבין שזה קורה כשאני ישר אחריי הדדליפט יוצא לריצה לאוטובוס לעומת זה שאני עושה דדליפט נח 5 דקות אפילו וזה יוצא בהליכה לתחנה והכל בסדר ואין זכר לזה.הקטע הזה עם הגב שלך עדיין קצת מדאיג אותי. מקווה שזה באמת משהו חד פעמי כמו פעם קודמת.
אכן. במיוחד עם ילדים!מה לא הולך ביחד? נישואים?
משקל בוקר: 93.2
לא תכננתי את כל זה. 😆
Massive as fck
תודה. 😍סחתיין על PR ב DL
לא מכחיש. 😄אמרתי לך שאתה שמן 🤩
יאללה תן שבועיים לסיים את התוכנית ואז חיטוב עד שתשקול כמו סיימוןלא מכחיש. 😄
אנסה אולי קצת יותר, נראה כבר.יאללה תן שבועיים לסיים את התוכנית ואז חיטוב עד שתשקול כמו סיימון
הוא לא ישרוד בחיטוב עד המשקל של סיימוןיאללה תן שבועיים לסיים את התוכנית ואז חיטוב עד שתשקול כמו סיימון
יותר טובהוא לא ישרוד בחיטוב עד המשקל של סיימון
מתי, העלייה המהירה במשקל זה כנראה בגלל שאכלת יותר מדי פחמימה כמה יחודשים ברצף וזה גרם להרבה נוזלים להצטבר, כמה אכלת באמת?
אני אוכל אותו הדבר כבר חודשים... אני רק מעלה פעם בכמה זמן קצת חלבון.הוא לא ישרוד בחיטוב עד המשקל של סיימון
מתי, העלייה המהירה במשקל זה כנראה בגלל שאכלת יותר מדי פחמימה כמה ימים ברצף וזה גרם להרבה נוזלים להצטבר, כמה אכלת באמת?
אני חושב שאני לא רוצה לרדת 30 קילו, אני אוותר. 😆הוא לא ישרוד בחיטוב עד המשקל של סיימון
בחיי שאין לי מושג מאיפה להוריד.תוריד קצת עוד פחמימה ותתחיל לאכול יותר נקי חבל שתשמין אולי תרד קילו שניים נוזלים
עשית ציט מטורף אולי? מוזר שעלית שלוש קילו נוזלים מתזונה רגילהבחיי שאין לי מושג מאיפה להוריד.
אני לא אוכל כלום בבוקר. רק 2 סנדוויצ'ים בבית הספר, פחמימה בצהריים ואם יש לי אימון וגם אחריי האימון קצת פחמימה.
לא, לא עשיתי משהו מיוחד.עשית ציט מטורף אולי? מוזר שעלית שלוש קילו נוזלים מתזונה רגילה
אז עלית 3 קילו SO WHAT ?לא, לא עשיתי משהו מיוחד.