לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כן,לצערי זה מה שקורה שאני תלוי באוטובוסים והאוטובוס שאני מגיע בו מאחר וזה שאני חוזר בו מקדים. 🆘
הגעתי לפני כמה שבועות להחלטה שאני כל כך שונא אוטובוסים שאני הולך לסוע בהם רק אם מדובר במרחק של מעל 3 קילומטר, וכל מרחק קטן מזה אני אעבור בהליכה.
הקטע הזה עם הגב שלך עדיין קצת מדאיג אותי. מקווה שזה באמת משהו חד פעמי כמו פעם קודמת.

הקטע הזה עם הגב שלך עדיין קצת מדאיג אותי. מקווה שזה באמת משהו חד פעמי כמו פעם קודמת.
אני כבר מבין שזה קורה כשאני ישר אחריי הדדליפט יוצא לריצה לאוטובוס לעומת זה שאני עושה דדליפט נח 5 דקות אפילו וזה יוצא בהליכה לתחנה והכל בסדר ואין זכר לזה.
ודפקתי עכשיו את הזרת במגירה.🤬🤬🤬🤬
טוב זהו,מפה לרוטשילד. 😵

יאללה תן שבועיים לסיים את התוכנית ואז חיטוב עד שתשקול כמו סיימון
הוא לא ישרוד בחיטוב עד המשקל של סיימון
מתי, העלייה המהירה במשקל זה כנראה בגלל שאכלת יותר מדי פחמימה כמה ימים ברצף וזה גרם להרבה נוזלים להצטבר, כמה אכלת באמת?

מתי, העלייה המהירה במשקל זה כנראה בגלל שאכלת יותר מדי פחמימה כמה יחודשים ברצף וזה גרם להרבה נוזלים להצטבר, כמה אכלת באמת?
יותר טוב

מתי, העלייה המהירה במשקל זה כנראה בגלל שאכלת יותר מדי פחמימה כמה ימים ברצף וזה גרם להרבה נוזלים להצטבר, כמה אכלת באמת?
אני אוכל אותו הדבר כבר חודשים... אני רק מעלה פעם בכמה זמן קצת חלבון.
אני חושב שאני לא רוצה לרדת 30 קילו, אני אוותר. 😆

תוריד קצת עוד פחמימה ותתחיל לאכול יותר נקי חבל שתשמין אולי תרד קילו שניים נוזלים

תוריד קצת עוד פחמימה ותתחיל לאכול יותר נקי חבל שתשמין אולי תרד קילו שניים נוזלים
בחיי שאין לי מושג מאיפה להוריד.
אני לא אוכל כלום בבוקר. רק 2 סנדוויצ'ים בבית הספר, פחמימה בצהריים ואם יש לי אימון וגם אחריי האימון קצת פחמימה.

בחיי שאין לי מושג מאיפה להוריד.
אני לא אוכל כלום בבוקר. רק 2 סנדוויצ'ים בבית הספר, פחמימה בצהריים ואם יש לי אימון וגם אחריי האימון קצת פחמימה.
עשית ציט מטורף אולי? מוזר שעלית שלוש קילו נוזלים מתזונה רגילה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית