- פותח/ת השרשור
- #7,021
PRESSמדברים על בנץ' פרס, כן ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
PRESSמדברים על בנץ' פרס, כן ?
אגב, חגורה בבנץ' אולי עוזרת טיפה בישביל היציבות ושימוש טיפה יותר יעיל בשרירי הבטן.☝️ מיליטרי.
עכשיו מסתדר לי
משקל בוקר: 93.5
לא חושב שאי פעם עליתי כולכך "נקי". הבדל של איזה 300 גרם מהשקילה הקודמת. 😁
כן כי אתה חרא של חבר.מזמן לא עקבתי, כל הכבוד על הדדליפט!!!
obese לא נחשב? 😆אני לא מצליח לחשוב איך להוריד ל64.
ליתר דיוק זה אוברהד.☝️ מיליטרי.
חשבתי קצת ומצאתי איך להוריד. 😃obese לא נחשב? 😆
😛
נו גאון. איך?חשבתי קצת ומצאתי איך להוריד.
סודי. 🥷נו גאון. איך?
מסה יותר מלוכלכת מנהר הירקון עד הגיוס ואז לצאת על השמנהנו גאון. איך?
🤣🤣מסה יותר מלוכלכת מנהר הירקון עד הגיוס ואז לצאת על השמנה
נו אל תהיה ילדה, דבר כבר.סודי. 🥷
סתם, היה לי פעם כשהייתי קטן התעלפויות ושטויות וזה מסומן אצלי בתור "דרגת חומרה קלה" על סמך מה? אלוהים יודע.נו אל תהיה ילדה, דבר כבר.
מקס כבר הציע את זה... אמרתי לעצמי שאני לא מוכן נפשית+ כלכלית להשחיט את עצמי ככה.יש לי רעיון טוב.. תעלה ל110 נראלי תקבל 64 על השמנת יתר
צריך 125 על הגובה שלו בשביל 64,יש לי רעיון טוב.. תעלה ל110 נראלי תקבל 64 על השמנת יתר
למה לא לעלות ל64? זה הפרופיל האופטימלי.קיבלתי 45 בלי כוונה לול, ובלי רצון אבל לא חושב אני אעלה (top secret stuff)
לך לרופא ותנסה להוריד דרכו על הפלטפוס ואז תביא את זה למיטב ותגיד להם שיחנקו עם זה.סתם, היה לי פעם כשהייתי קטן התעלפויות ושטויות וזה מסומן אצלי בתור "דרגת חומרה קלה" על סמך מה? אלוהים יודע.
כנ"ל לגביי הפלטפוס שלי, יש לי רגל פלטה וכתוב אצלי דרגת חומרה קלה. יש לי כאבי גב בגלל זה וכו'.
מוצלח אתה. איך?צריך 125 על הגובה שלו בשביל 64,
קיבלתי 45 בלי כוונה לול, ובלי רצון אבל לא חושב אני אעלה (top secret stuff)
זה התכנון..לך לרופא ותנסה להוריד דרכו על הפלטפוס ואז תביא את זה למיטב ותגיד להם שיחנקו עם זה.
עדיף שלא. 😆מוצלח אתה. איך?