עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה כשל ברביעית. היה אמור להיות רק 3.לא נורא שב90 בנץ' היה כשל בחמישית, פעם הבאה תצליח.
צריך להרוג אנשים שאין להם ידע לגבי תרגילים והם מעלים כל מיני טענות מפגרות, יש לי חבר שבא אתמול לאימון ניסיון בpower house ושאל אותי למה אין מכונות, זה מה שעלה לי בראש באותו רגע:
![]()
מה הבעיה במכשירים?לא נורא שב90 בנץ' היה כשל בחמישית, פעם הבאה תצליח.
צריך להרוג אנשים שאין להם ידע לגבי תרגילים והם מעלים כל מיני טענות מפגרות, יש לי חבר שבא אתמול לאימון ניסיון בpower house ושאל אותי למה אין מכונות, זה מה שעלה לי בראש באותו רגע:
![]()
שהם Useless?n
מה הבעיה במכשירים?
תוכיחשהם Useless?
מה יש להוכיח? שאפשר לעבוד על כל הגוף עם מוט ופלטות?תוכיח
לא שמכשירים לא יעיליםמה יש להוכיח? שאפשר לעבוד על כל הגוף עם מוט ופלטות?
Useless זה לא יעילים? והכוונה היא על פני מוט ופלטות. לא הם בפני עצמם.לא שמכשירים לא יעילים
אני חושב שהגזמתם קצת עם כת הריפטו שלכםUseless זה לא יעילים? והכוונה היא על פני מוט ופלטות. לא הם בפני עצמם.
א. לא הגזמתי ולא כלום.אני חושב שהגזמתם קצת עם כת הריפטו שלכם
א. הגזמת רצח - חלק מהתרגילים שאתה עושה הם ממכשירים פייס פולז למשלא. לא הגזמתי ולא כלום.
ב. אין קשר לריפטו.
ג. מי זה "שלכם"?
א. טכנית אני יכול לעבוד על השרירים שעובדים בפייספולס עם מוט ומשקולות.א. הגזמת רצח - חלק מהתרגילים שאתה עושה הם ממכשירים פייס פולז למשל
עכשיו אתה סתם מתחמק מהמציאות ...א. טכנית אני יכול לעבוד על השרירים שעובדים בפייספולס עם מוט ומשקולות.
ב. איך זה עונה לי על השאלה?
ג. מה? מי שחושב שמעל 5 חזרות זה לא יעיל לעלות במסת שריר אדיוט. אין קשר לנושא בכלל.
אני לא עובר את ה5 חזרות כי אני יודע לספור רק עד 5 :(ג.כל אלה מאמינים שרק מוט ומשוקולות יעזרו וחס וחלילה לא לעבור את ה 5 חזרות כי אז תעלה במסת שריר וזה רע ועדיף לעלות בשומן
אבל אם אתה סופר פעמיים עד 3 זה עדין נגמר ב 3אני לא עובר את ה5 חזרות כי אני יודע לספור רק עד 5 😭
למרות שדודי הראה לי שיטה איך לספור עד 6, פשוט צריך לספור עד 3 פעמיים 😃
מה? 😲עכשיו אתה סתם מתחמק מהמציאות ...
אין מצב!! בדקתי במחשבון וזה יצא 6!! איך 3?אבל אם אתה סופר פעמיים עד 3 זה עדין נגמר ב 3
זה לא נחשב ל6 כיאלו דעעע
1.2.3 1.2.3 זה 12 בכללאין מצב!! בדקתי במחשבון וזה יצא 6!! איך 3?
טוב כבר 12 בלילה אני כבר לא קולט מספרים אני אנסה להבין את זה מחר או שאני אשאל את המורה למתמטיקה1.2.3 1.2.3 זה 12 בכלל