באחד העידכונים שלך רשמת שהיית עם עוד 6 אנשים !!! זה טירוףא. כשיש אנשים זה בידור לכל דבר.
ב. אתה מרים מספיק כבד אף אחד לא מתקרב אליך לכלוב. 😃
ואני לא מרים כבד עדין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באחד העידכונים שלך רשמת שהיית עם עוד 6 אנשים !!! זה טירוףא. כשיש אנשים זה בידור לכל דבר.
ב. אתה מרים מספיק כבד אף אחד לא מתקרב אליך לכלוב. 😃
א. קורה.באחד העידכונים שלך רשמת שהיית עם עוד 6 אנשים !!! זה טירוף
כבר שילמתי אולי שנה הבאהא. קורה.
ב.לרוב זה לא כולם הכבדים בכלוב אז זה שחיפים שעפים אחרי 2 סטים של 40 קילו סקוואט.
ג. לעבוד עם אנשים שאתה מכיר זה נחמד, עוזרים אחד לשני לסדר פלטות והכל הולך חלק. גם ככה אתה צריך לנוח יחסית הרבה כשעובדים במשקלים נורמליים.
שנה הבאה אני עוזב לצה"ל. (!!!!)כבר שילמתי אולי שנה הבאה
ואני לדר"משנה הבאה אני עוזב לצה"ל. (!!!!)
שזה?ואני לדר"מ
דרום אמריקהשזה?
פשייי, תהנה! 😄דרום אמריקה
זה רק התכנון חסרים לי 50K שקלים להוציא את זה לפועלפשייי, תהנה! 😄
מ.ג: 93.2
סביר, חשבתי יהיה יותר גרוע.
אתה לא ביא ?שנה הבאה אני עוזב לצה"ל. (!!!!)
תגיד אתה מסטול? אני בי"ב. אני פשוט יחסית קטן.אתה לא ביא ?
הרגיש טיפה קשה. הסרטון לא מראה את הקושי האמיתי. 😆כל הכבוד על ה quatro, לא היה נראה קשה מאוד.
אני לא כזה עוקב בן כמה אתה כן ? ובאיזה כיתה אתה.תגיד אתה מסטול? אני בי"ב. אני פשוט יחסית קטן.
ככה למדתי לספור עד 6 בתכנית שאני עושה. או לעשות חמישיה וסינגל.אני לא עובר את ה5 חזרות כי אני יודע לספור רק עד 5 😭
למרות שדודי הראה לי שיטה איך לספור עד 6, פשוט צריך לספור עד 3 פעמיים 😃
בן 17, מלפני 3 ימים. 😕אני לא כזה עוקב בן כמה אתה כן ? ובאיזה כיתה אתה.
תודה! 🤭מזל טוב על הפלטה הרביעית!!
כמה פעמים הרגשתי כאילו הסט היה גיהנום ואחכ בסרטון החזרות נראות יחסית קלות 😆בסרטון זה היה נראה כאילו ה3 חזרות הראשונות היו חימום, אבל אני בטוח שזה היה קשה הסרטונים מטעים בדרך כלל כי החזרות מהירות.
זה נכון, תמיד ה3-4 חזרות ראשונות שלי מרגישות הכי נוחות וטובות. תמיד השאר מרגיש טיפה מאולץ. 😕בסרטון זה היה נראה כאילו ה3 חזרות הראשונות היו חימום, אבל אני בטוח שזה היה קשה הסרטונים מטעים בדרך כלל כי החזרות מהירות.