אם זה כולה אף סתום וקצת כאבים בגרון לא ימות מאימון ואפשרי אפילו עצימות ככה,בין הסטים מקנחים את האף ושוטפים ידיים
ברור שהוא לא ימות, רק ידביק כמה אנשים במקום הומה אדם במקום לנוח ולהתאושש בבית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה כולה אף סתום וקצת כאבים בגרון לא ימות מאימון ואפשרי אפילו עצימות ככה,בין הסטים מקנחים את האף ושוטפים ידיים
ברור שהוא לא ימות, רק ידביק כמה אנשים במקום הומה אדם במקום לנוח ולהתאושש בבית.
"כנראה" קיבלתי את זה מחברה שלי.לא ראיתי איפה הסקת שזה מדבק,היה לו כאבי ראש ואת זה הוא היה מחלק כבר לפני:s49:
משקל בוקר: 93.1
ירדתי אולי קצת בגלל שאני לא אוכל משהו לאחרונה... לפחות בפאן של החלבון. קצת מפגר ב25-50 חלבון כל יום.
לא הלכתי היום למבחן במתמטיקה כי הייתי מבין שזה עושה לי עוד יותר כאב ראש.
אני אלך להיבחן במועדי ב'.
הקדמה:
אימון שעתיים וחצי כרגיל. חזרתי לשגרת אימונים אחריי הפגרה של שלישי.
מרגיש סבבה חוץ מאולי טיפה גירוי בגרון. "כבר לא חולה אבולה".🤒
האימון:
Squat-0X5 20X5 60X3 80X3 100X3 120X1 130X5 130X5 BELTED
היה מתכוננן רק סט אחד, אבל מקס אמר שהטכניקה לא הייתה משהו אז עשיתי עוד סט והיה סבבה.
הרגישה טיפה קשה, לא ברור איך אני הולך להתקדם עוד הרבה.. 🫤
Chinups- 0X5 15X3 25X4 PRRRR
הרגיש סבבה, חשבתי שיהיה ממש אתגר. פרגנתי בעוד חזרה, למרות שאפילו הייתה לי עוד אחת.
3 דקות של בכי בגלל ההצלחה של מקס בסקוואט
היה בסדר, חשבתי שאני לא אעבור את זה.
כל הכבוד שמן. @Tank
Bench Press- 20X5 60X5 70X3 82.5X1 92.5X3F 92.5X3F
סעמק.
לא יודע מה קרה, אבל פשוט לא הלך בחזרה השלישית.
אפילו "חיה ולרמות" אמר שהיה לי את זה ושפשוט משהו לא היה בסדר.
אולי לא נלחמתי מספיק על החזרה האחרונה. אבל זה הרגיש ממש הקל השני חזרות הראשונות.. ככל הנראה משהו פסיכולוגי.
(היה אמור להיות שלשה וניסיתי פעמיים למי שלא הבין.)
לא היה כוח לעשות פייספולס כרגיל, הייתי מאוכזב מידי 😆
אזי:
דיון עם החיה 30 דקות PR
ספאם:
מתלבט עדיין מה לעשות עם עצמי.. האם להמשיך להתקדם בתוכנית הנוכחית עד ל100 קילו?
האם לפרוש בזמן הקרוב לחיטוב ולבדוק סינגלים?
האם לעבור לנייטרלי?
הרבה שאלות בלי תשובות. 🙄
אשמח לדעתכם, במידה ואתם שמים קצוץ עליי. 🍦
אם תחשוב על זה קצת זה מגוחך.אני הייתי ממשיך ל סביב ה 100 עם תוכנית אחרת נניח טקסס או משהו אחר
הכל טוב ויפה אבל אתה לא יודע לעשות נייטרלי. 🙄תמשוך ל95 את התוכנית, תן סינגלים ואז תחטב. אני יודע שנייטראלי זה נחמד ויש מוטציות כמוני שמתקדמות ממנו אבל אני חושב שזה לא בשבילך.
למה לרדת עליי ככה מאז שהחלטתי לפני חודש שאני באמת בנייטראלי ולא "בערך בנייטראלי" כמו קודם לא זזתי במשקל ואני קבוע על 94-95הכל טוב ויפה אבל אתה לא יודע לעשות נייטרלי. 🙄
גם אני דיי בנייטרלי.. אולי עולה קצת.למה לרדת עליי ככה מאז שהחלטתי לפני חודש שאני באמת בנייטראלי ולא "בערך בנייטראלי" כמו קודם לא זזתי במשקל ואני קבוע על 94-95
למה לרדת עליי ככה מאז שהחלטתי לפני חודש שאני באמת בנייטראלי ולא "בערך בנייטראלי" כמו קודם לא זזתי במשקל ואני קבוע על 94-95
גם אני דיי בנייטרלי.. אולי עולה קצת.
לא עליתי במשקל כבר שבועיים+-.
אתה צודק. אז גם אני וגם מתי בסופו של דבר נעשה את הבחירה אם להתקדם במשקל גוף על מנת להמשיך להתקדם או להפסיק ולהתחיל חיטוב.זו עדיין התקדמות נורמלית יחסית אבל בניטרלי תתקעו מן הסתם(חודש זה לא כל כך מדד)
@Matty האם לחטב תלוי בך מן הסתם ובא"ש שלך
אתה צודק. אז גם אני וגם מתי בסופו של דבר נעשה את הבחירה אם להתקדם במשקל גוף על מנת להמשיך להתקדם או להפסיק ולהתחיל חיטוב.
דיברתי איתו והוא עוד לא סגור על עצמו לגבי להתחרות. אני למזלי שואף להכנס בעד 100 אז אין לי בעיה גם לעלות קצת במשקל 😃אתה מתכנן להתחרות אז הבחירה די קלה יותר,מתי אני לא יודע
שו הדא רטיו?אהי הייתי חותך לחיטוב, אין לך למה להגיע חטווח של המאה קילו, תתחיל לשפר רטיו, גם אם אתה מתקדם בכזה קצב לא הגיוני.
האמת זה נשמע טוב.בגלל שאתה לא מרגיש טוב אז בבקשה:
מכין מלאווח, פורס אותו על צלחת....מורח חומוס, מורח סחוג, שם 2 פרוסות גבנ"צ, שם קופסת טונה, שם קטשופ- מגלגל ואוכל.
👹