לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
איזה תוכנית הייתה ממליץ לתקופת חיטוב ? אני יודע שאתה אוהב להיות שמן ומכוער אבל זה אתה.
מה זאת אומרת חיטוב?
אתה מתכוון לתקופה הזו שכבר שונאים חלב אחרי כמה חודשים של גלון ביום, ואז שבוע-שבועיים יורדים ל2.5 ליטר ביום?

עבר לי המצב הרוח הרע.
אכלתי קצת חלבון והכל עבר בשלום. 😃

אני יודע שאתה אוהב להיות שמן ומכוער אבל זה אתה.
תשמע, עכשיו אתה שמן ומכוער. אם תעשה חיטוב תהיה חטוב ומכוער. מה הטעם לעשות חיטוב אם אתה עדיין נשאר מכוער?
לפני שאתה מגיב, הגעתי לתובנה הזאת על עצמי לכן אני לא רואה טעם לחטב, מעדיף להיות מכוער שבע ומבסוט מאשר מכוער רעב ועצבני.

תשמע, עכשיו אתה שמן ומכוער. אם תעשה חיטוב תהיה חטוב ומכוער. מה הטעם לעשות חיטוב אם אתה עדיין נשאר מכוער?
לפני שאתה מגיב, הגעתי לתובנה הזאת על עצמי לכן אני לא רואה טעם לחטב, מעדיף להיות מכוער שבע ומבסוט מאשר מכוער רעב ועצבני.
גם ככה נשים מעדיפות גבר טיפה מלא מאשר שחיף מת.

אני לא יודע באיזה סרט אתה חי אבל אתה וגם אני כבר מזמן עברנו את הנקודה הזאת 🤣
גם ככה נשים מעדיפות גבר טיפה מלא מאשר שחיף מת.
ועוד משהו, באופן כללי אתה טועה. זתומרת לא טועה לגמרי אבל ממה שראיתי אני לא יכול להצביע על מה שאתה אומר באופן גורף. ראיתי לא פעם בחורות שדווקא נמשכות לשחיפים (מן הסתם זה לא בחורות שיצאו איתי אלא הכרתי פה ושם). מה שכן בדרך כלל זה סטלניות כאלה שאוהבות מסיבות יער, באנגים וכו' (לפחות ממה שאני ראיתי).

חברה אמרה שהיא רוצה שאני יעשה חיטוב. שהיא אהבה יותר כשלא הייתה לי קרס, אין לי בעיה אם זה ולכן מחטב. פלוס אישית אני גם לא אוהב את זה.

אני לא יודע באיזה סרט אתה חי אבל אתה וגם אני כבר מזמן עברנו את הנקודה הזאת 🤣

ועוד משהו, באופן כללי אתה טועה. זתומרת לא טועה לגמרי אבל ממה שראיתי אני לא יכול להצביע על מה שאתה אומר באופן גורף. ראיתי לא פעם בחורות שדווקא נמשכות לשחיפים (מן הסתם זה לא בחורות שיצאו איתי אלא הכרתי פה ושם). מה שכן בדרך כלל זה סטלניות כאלה שאוהבות מסיבות יער, באנגים וכו' (לפחות ממה שאני ראיתי).
זה לא נחשב בחורות אצלי.

חברה אמרה שהיא רוצה שאני יעשה חיטוב. שהיא אהבה יותר כשלא הייתה לי קרס, אין לי בעיה אם זה ולכן מחטב. פלוס אישית אני גם לא אוהב את זה.
תמיד ידעתי שהיא לובשת את המכנסיים בבית.
עכשיו הכל מתחבר. אני מבין למה אתה עם כפפות באימון, מסתיר את הסימנים שהאזיקים עושים לך על הידיים.

תמיד ידעתי שהיא לובשת את המכנסיים בבית.
עכשיו הכל מתחבר. אני מבין למה אתה עם כפפות באימון, מסתיר את הסימנים שהאזיקים עושים לך על הידיים.
רק שבנץ, פרס, סקוואט ודדליפט אני עושה בלי כפפות

לאשתי לא איכפת אם יש כרס או אין כרס, העיקר שאני אעשה כלים.
nuffsaidbanner.jpg

רק שבנץ, פרס, סקוואט ודדליפט אני עושה בלי כפפות
בסדר, גם מי שלא לובש את המכנסיים בבית רוצה מדי פעם, אפילו אם זה מחוץ לבית, להרגיש גבר לכמה רגעים. לגיטימי.

בסדר, גם מי שלא לובש את המכנסיים בבית רוצה מדי פעם, אפילו אם זה מחוץ לבית, להרגיש גבר לכמה רגעים. לגיטימי.
ברכותי היום הוא היום הכי טוב שיהיה לך בחיים. יש לך כבר 2 תגובות רצופות שצחקתי ואהבתי. יותר טוב מזה כנראה כבר לא יהיה לך בחיים. מציעה לך להנות מהיום הזה כמה שיותר.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

כרגיל

הקדמה:
שלוש שעות +- (ברור שחצי מזה גירבוץ, אבל מה לעשות שאני תלוי אוטובוסים)
אימון סביר שכזה. לא מופתע ממה שקרה.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 70X3 90X3 120X3 140X3 BELTED 170X3 BELTED PRR

קליל בסה"כ.
לא היה בזה הרגע כוח לבאק אוף סט, הוא יבוא אחרכך.

Bench Press- 20X5 40X5 60X3 72.5X2 90X1 BELTED 102.5X3F BELTED
PRR

דיי צפוי. טוב נו.
אחריי הסקוואט ממש כאב לי המרפק מסיבה מסויימת, הרגיש שזה מאוד הפריע לי עוד מ60 קילו בחימום.
כבר מהחזרה הראשונה זה הרגיש לי כבד, מאשים באופן מלא את המרפק.
עכשיו הוא כבר לא כואב, אבל אתם יודעים, לצריך לדפוק אותי רק בזמן מסויים.
כמו עם ה100 קילו , אני אחזור על המשקל הנ"ל.

Chinups- B.WX2 10X2 20X2 30X1 40X3 PRRR

אחלה התקדמות, מרוצה. 🤭

מ.ג היום בבוקר אם רלוונטי: 97.1

Squat- 120X5

היה יותר מידי זמן חופשי והחלטתי לעשות את הסט הזה בכל זאת.
אחריי הסקוואט בתחילת האימון הרגשתי שאין לי סבלנות וכוח נפשי בעיקר לעשות אותו.

ספאם:

הרגשתי היום יחסית חלש, לא יודע למה. וגם הכאבים במרפק הרגו אותי.
הכאב שכתבתי בעדכון הקודם עבר כבר.

לילה טוב לכולם, וסופ"ש נעים. 😍

קרא את שאר עדכון הלוג...

grats על הchinups 40.
לא נראה לך שהנפח שלך נמוך מדי ביחס לעצימות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית