לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חשבתי לעקוב אחריך אבל כשראיתי שאתה קורא ל 5*3 נפח(!!!!) אני חושב שאוותר...😖

נפח זה הגדרה מאוד רחבה קשה להגיד 5*5 זה נפח או 3*5 כי נפח זה מספר הקילוגרמים הכולל שהרמת
אז גם 5*5 וגם 3*5 וגם 1*5 יחשבו נפח בצורה כזו או אחרת

נפח זה הגדרה מאוד רחבה קשה להגיד 5*5 זה נפח או 3*5 כי נפח זה מספר הקילוגרמים הכולל שהרמת
אז גם 5*5 וגם 3*5 וגם 1*5 יחשבו נפח בצורה כזו או אחרת
נפח אמור מצד אחד להיות עם משקלים נמוכים מול הRM1 אך קרוב בעצימות והעומס על מערכת העצבים למשקל השיא.
ולכן נפח של 5*3 אינו נפח שעונה להגדרה הזו מפני שהוא קרוב בדרך כלל לRM1.

נפח אמור מצד אחד להיות עם משקלים נמוכים מול הRM1 אך קרוב בעצימות והעומס על מערכת העצבים למשקל השיא.
ולכן נפח של 5*3 אינו נפח שעונה להגדרה הזו מפני שהוא קרוב בדרך כלל לRM1.

נפח=משקל שהרמת*מספר הסטים*חזרות

אם אני אעשה מוט ריק ל200 חזרות עשיתי נפח כולל באימון של 4000 קילוגרם
זה נפח
אם ארים 200 קילו ל20 חזרות גם עשיתי נפח של 4000 קילוגרם
זה גם נפח
הנפח אימון זהה לא משנה ביחס לRM1 או עצימות או שטויות כאלה לכן
הנפח שמתי עשה מוגדר כנפח כי הוא הרים 160*3*5 שזה 2400 קילוגרם באימון שזה הנפח הכולל ולכן זה מוגדר נפח

נפח=משקל שהרמת*מספר הסטים*חזרות

אם אני אעשה מוט ריק ל200 חזרות עשיתי נפח כולל באימון של 4000 קילוגרם
זה נפח
אם ארים 200 קילו ל20 חזרות גם עשיתי נפח של 4000 קילוגרם
זה גם נפח
הנפח אימון זהה לא משנה ביחס לRM1 או עצימות או שטויות כאלה לכן
הנפח שמתי עשה מוגדר כנפח כי הוא הרים 160*3*5 שזה 2400 קילוגרם באימון שזה הנפח הכולל ולכן זה מוגדר נפח
ומה עם 3*3? גם נפח? אני לא מדבר על נפח במובן של תכנית אימונים. אלא במובן של נפח שממנו אנשים יבכו ובנות יפחדו וזקנים יתעלפו...

ומה עם 3*3? גם נפח? אני לא מדבר על נפח במובן של תכנית אימונים. אלא במובן של נפח שממנו אנשים יבכו ובנות יפחדו וזקנים יתעלפו...

נפח זה לא מה אתה עושה באימון כמה סטים או חזרות זה בסוף מסתכם בכמה משקל כולל אתה מרים באימון
אתה יכול לעשות כמו שאמרתי 200*4*5 ויצא לך נפח של 2000 קילו ואתה יכול לעשות 20*20*10 ויצא לך 2000 קילו
נכון אחד יהיה יותר קשה מהשני בגלל הקרבה לRM1 אבל שניהם בעיקרון נפח
אז כן גם 3*3 הוא נפח ברמת העיקרון השאלה זה כמה יוצא לך להרים באימון ובכמה אחוזים מהRM1 אתה עובד

נערך לאחרונה:
אתה יכול לעשות כמו שאמרתי 200*4*5 ויצא לך נפח של 2000 קילו ואתה יכול לעשות 20*20*5 ויצא לך 2000 קילו
אתה בעצם אומר ששניהם אותו דבר? אז לפי ההיגיון הזה אתה תהיה יכול לעשות אותו rm1 עם 20*20*5 ועם 200*4*5

אתה בעצם אומר ששניהם אותו דבר? אז לפי ההיגיון הזה אתה תהיה יכול לעשות אותו rm1 עם 20*20*5 ועם 200*4*5

ברור שלא אותו דבר אבל הנפח שהרמת באימון יהיה זהה
העצימות שלהם (האחוז מהRM1) אז ברור שעם 200*4*5 הRM1 שלך יגדל מאשר 20*20*10
אם הRM1 שלך הוא 220 לדוגמא אז ברור ש200*4*5 יקדם לך את הRM1
מאשר אם תתן באימון 20*20*10 אבל להגיד אימון נפח כהגדרה למספר מסויים של סטים או חזרות זה לא מדוייק
כי ב2 האימונים לעיל אתה מרים נפח זהה (שוב פעם נפח=סטים*חזרות*משקל) אבל האחד יותר עצים ולכן הוא יגרום לשיפור בRM1 והשני לא
ההגדרה של אימון נפח אם צריך להגדיר אותו
זה אימון שאתה עובד בעצימות יותר נמוכה (אחוז יותר נמוך מRM1)
ויותר סטים וחזרות ככה הנפח הכולל של האימון שלך יותר גבוה
כי אימון של 200*4*5 שאתה מרים בו 4000 ק"ג יהיה אימון נפח לעומת אימון שתעשה בו 210*3
בהנחה שהולכים שוב פעם שהRM1 שלך 220

אגב הייתה לי טעות ורשמתי ש200*4*5 זהה ל20*20*5 והתכוונתי ל20*20*10

חשבתי לעקוב אחריך אבל כשראיתי שאתה קורא ל 5*3 נפח(!!!!) אני חושב שאוותר...😖
זה נפח. גם אם אתה לא חושב שזה נפח, בהשוואה ל5X5 שעשיתי פעם זה הבדל של שמיים וארץ.
אתה נגד תרומה לקהילה?? מה קורה איתך??? הכי חשוב לעזור לזולת ולעשות שירות משמעותי.
משפט ששמעתי אתמול באימון "ניירת או סיירת".
יודע ששום דבר לא מחייב שמדוייק עליך, אבל על פי מחשבוני RM-שיט, 160 לחמישייה שווה 181.81 לסינגל ו-170 לשלשה שווה 182.79 לסינגל.
בהנחה שלא עשית 99.46% מה5RM שלך ל-3 חמישיות (ולא עשית את זה), עשית היום שיא חדש.
אה, ובהנחה שהמחשבון דייק עליך.
רק ההנחה הראשונה בטוח שנכונה.
בשביל סטיית תקן חכה ל162.5 לשלוש חמישיות כדי לפתוח את השמפניות, למרות שתכלס סביר להניח שהן כבר זולגות במורד הגרון של מלאך האמת.
נקווה, נראה איך ילך עם ה162.5.
אפס. לא היה צריך לקרות. פעם הבאה תצליח (92.5, לא 95, אל תהיה גם אפס גם בליפטינג וגם בחשבון עם מחשבה ש4 + 5 + 4 שווה ל15).
אני מתייחס רק לכשל בסט האחרון. בראשון זו היה סתם תנועה לא טובה. אבל אני אחזור על המשקל, לא כולכך משנה לי.
זה בגלל שהם בטוחים שאתה הומו אז הם מניחים שאתה תהיה נחמד.
😲
להתחיל לגדל שערות חזה ולבוא עם חולצות קצרות מאוד? או שאז אני אהפוך לBear?
אל תדאג, לא צריך להיות חזק בשביל זה, צריך רק טכניקה טובה ויפה, כי זה מה שמודדים בתחרות
ו dorsi flexion, אל תשכח. בישביל מה תומר מביא את הגומיה.

lol.png

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית