הם יחזרו מהר מאוד בטקססטוב, אני אנסה להתחיל לחשוב איך אני בונה אותה.(עדיין לא החזרתי את כל המשקלים שלי)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם יחזרו מהר מאוד בטקססטוב, אני אנסה להתחיל לחשוב איך אני בונה אותה.(עדיין לא החזרתי את כל המשקלים שלי)
אז להתחיל כבר טקסס?הם יחזרו מהר מאוד בטקסס
אפשר לעשות טקסס עם דדליפט בעצימות במקום בנפח (זה מה שאני עושה)אז להתחיל כבר טקסס?
לא עדיף לנסות למשוך את התוכנית?
למרות שאני מרגיש שהנפח של הסקוואט עם הדדליפט לא עושה לי טוב. אחריי הסקוואט אני כבר מאופס כוחות לעשות דדליפט.
ניחה לחיצות וקצת משיכות אחריי.
בלי שהיית אומר לי הייתי עושה את זה, לא מבין מה הרציונל מאחורי עשיית כולכך הרבה עבודה באימון אחד ואז בעצימות זה יחסית קל.אפשר לעשות טקסס עם דדליפט בעצימות במקום בנפח (זה מה שאני עושה)
לדעתי אם אתה יודע שהכשלים יגיעו אז למה מראש להכניס את עצמך לשם? עדיף שלא תעצר מלכתחילה.אז להתחיל כבר טקסס?
לא עדיף לנסות למשוך את התוכנית?
למרות שאני מרגיש שהנפח של הסקוואט עם הדדליפט לא עושה לי טוב. אחריי הסקוואט אני כבר מאופס כוחות לעשות דדליפט.
ניחה לחיצות וקצת משיכות אחריי.
גם אני לא מבין תשאל, את חברך מנהיג הפלג הישראלי של הריפטואיזם.בלי שהיית אומר לי הייתי עושה את זה, לא מבין מה הרציונל מאחורי עשיית כולכך הרבה עבודה באימון אחד ואז בעצימות זה יחסית קל.
אבל תודה בכ"מ, צריך לחשוב בכללי איך התוכנית תראה.
בכל תוכנית בסופו של דבר יגיעו כשלים...לדעתי אם אתה יודע שהכשלים יגיעו אז למה מראש להכניס את עצמך לשם? עדיף שלא תעצר מלכתחילה.
חברי היקר כרגע בצ'כיה.גם אני לא מבין תשאל, את חברך מנהיג הפלג הישראלי של הריפטואיזם.
יותר נכון בכל תוכנית יקרו כשלים, כי שום תוכנית היא לא מושלמת, אבל אנחנו אף פעם לא שואפים להגיע אליהם, בטח שלא מתכננים להגיע אליהם, זו חשיבה עקומהבכל תוכנית בסופו של דבר יגיעו כשלים...
אבל אולי אני אצליח להתקדם..יותר נכון בכל תוכנית יקרו כשלים, כי שום תוכנית היא לא מושלמת, אבל אנחנו אף פעם לא שואפים להגיע אליהם, בטח שלא מתכננים להגיע אליהם, זו חשיבה עקומה
הקדמה:
שעתיים, באמת על הדקה תשעים.
אחלה אימון, אפילו אפשר להגדיר כמוצלח.
האימון:
אימון ?!?
Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 140X2 160X3X5 BELTED
כרגיל, סט ראשון הכי קשה, אחרכך כבר יחסית בסדר.
Press- 20X5 40X3 52.5X1 62.5X5F 62.5X2X5 BELTED
כרגיל, סתם נכשלתי בלי שום סיבה. אחרכך כבר עלה יפה, בעיקר קליל 3-4 חזרות ראשונות.
אין לי מושג אם זה שיא, כנראה שכן.
Chinups- B.WX3 15X3 32.5X3X5 PR
עשיתי את זה ב10 דקות, אחלה, עכשיו הבייספס תפוסים. 😆
ספאם:
מחר בגרות בכימיה ופרק חדש של משחקי הכס, Tomorrow is going to be a good day. 😛
בגרות בכימיה
תודה.בהצלחה!
תודה.
אמור להיות קליל.
לך מכאן.
😭😭😭😭לך מכאן.
לגמריי PR. 😆
הקדמה:
שעה וחצי, עד השעון.
הייתי צריך למהר אבל הספקתי הכל.
האימון:
אימון ?~?
Light Squat- 0X5 20X5 60X3 100X5
קליל ונחמד.
Pullups- B.WX3 15X3 25X3X5 PRR
סביר כזה. משקל גוף במכון: 99.2
Bench Press- 20X5 40X3 60X3 75X2 85X3X5
התחילה לכאוב לי קצת היד, שמתי לב שזה כואב לי כשאני מנסה להוציא את המשקל בעצמי, מעכשיו רק עם ספוטר.
בסה"כ לא הרגיש כבד, מנסה לחזור לעצמי. עד מתי. 😕
ספאם:
יום העצמאות שמח מחר וזה. 🍻