לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

קל+שווארמה

הקדמה:
איזו שעה-

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 0X5 20X5 60X4 100X2 122.5X2X5

וואלה הרגיש כבד. 😆

Press- 20X5 40X3 50X2X5

סביר.

Pullups- 20X2X5

סט ראשון הרגיש ממש כבד, השני כבר יותר קל.

שווארמה אחריי בישביל הגיינז.

ואז איזו הליכה הביתה של 20 דקות בערך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אימון מעולה לשם שינוי.

הקדמה:
שעתיים וקצת, כמובן שפספסתי את האוטובוס וביליתי עוד איזה שעה במכון עד לטרמפ.
Oh well..
הכל בסדר בסה"כ.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 140X2 BELTED 155X1 BELTED 170X5 BELTED PRR

נניח וזה שיא משהו, השיא הקודם היה 170X3.
אבל חשוב לציין שהרגיש ממש קל, כמו חימום.

Bench Press- 20X5 40X3 60X4 75X2 85X1 BELTED 97.5X5 BELTED

אולי זה PR, לא יודע. השיא הכללי זה 102.5X2, אין לי מושג אם זו התקדמות.
אבל הרגיש בסדר, אולי טיפה חזרה אחרונה קשה.

Deadlift- 60X4 100X2 140X2 BELTED 180X1 BELTED 195X1 BELTED 207.5X5 BELTED

זהו, השוותי עם השיא הקודם. הרגיש בסדר, אבל באמצע הסט המוט זז לי והתחיל להתגלגל לכול מיני כיוונים וגם עפו לי האוזניות. בהתחשב בכל ההפרעות הסט עצמו הרגיש בסדר.

Chinups- B.WX2 20X3 40X5 PR

אחלה, השיא הקודם היה אותו משקל לשלשה. (כמו הסקוואט)

ספאם:

האימונים האלו מתחילים להיות ארוכים מידי, אני מתייאש באמצע.

הבגרות בספרות הלכה ממש מעולה, אבל היד שלי התחילה לאבד גריפ מהעט מרוב כאב. זו פשוט בחינה מייאשת, אבל לא קשה. (כתבתי חוברת וחצי) 😴

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה! 😘
(לא יודע איך אני בדיוק שוברים שיאים בשבוע אחרון של דילואד 🤣)

צהריים וזה

הקדמה:

שעתיים ומשהו.

האימון:

אימון נפח

Squat- 0x5 20X5 60X3 100X2 140X2 BELTED 157.5X5X5 BELTED

לא יודע, הרגיש היום יחסית כבד. בכללי, צהריים וזה.

Press- 20X5 40X3 55X5X5

הרגיש בסדר, אני עושה דילאוד בגלל שאני אפס.

Pullups- 25X5X5

יחסית קל.
מ.ג במכון: 101~

ספאם:

צריך להתחיל ללמוד היסטוריה, כבר נשבר מזה. (זו הבגרות האחרונה שלי)
רוצה כבר לסיים עם הבגרויות האלו. 🤦‍♂️

קרא את שאר עדכון הלוג...

התאוששות

הקדמה:

שעה+-
מאור החליט לבקר, אחלה בחור.

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 125X2X5

סביר, מרגיש מת כרגיל.

Bench Press- 20X5 40X3 60X3 75X2X5

למשהו ממש התחילה לרעוד לי היד מחולשה בלחיצה (איפה שהפציעה) , אחריי שסיימתי את הבנץ' היו לי כאבים חדים, אחריי איזה חצי שעה עבר. לא יודע מה לעשות עם זה.

Chinups- 15X2X5

נחמד, לפחות לא מכאיב ביד.

ספאם:

מגן היום בהיסטוריה היה חירטוט על, למדתי חצי מהחומר ובמקרה קלעתי על מה שצריך.

יאללה בגרות אחרונה בהיסטוריה שבוע הבא וסיימנו עם הבגרויות האלו.
(למעט המועד ב' במתמטיקה )

קרא את שאר עדכון הלוג...

ה"בגרויות" האלו יקבעו אם תתקבל לאוניברסיטה או לא, ה"מגן" הזה עדיין לא באמת מגן.
מה?
לא ברור לי לאן אתה חותר.
הבחינת מתוכנת אמורה להגן לי על הציון הבגרות. (לרוב, מסכים שברוב המקרים הציון מבית הספר מוריד לי את הציון בגרות ולא מעלה אותו)
וזה לא רק, יש גם פסיכומטרי.

הבחינת מתוכנת אמורה להגן לי על הציון הבגרות.
זה ממש לא המטרה של הציון הסופי, המטרה שלו שתלמד בבית ספר ולא רק לפני הבגרות, במערכת החינוך מכנים את זה "למידה משמעותית" זה פרוייקט שרץ כבר כמה שנים טובות.

בעבר היו מתחילים בגרויות מכיתה ט', והציון של בית ספר היה ציון מגן (אם הוא נמוך מציון הבגרות הוא לא נחשב לכן נקרא מגן)
היום דחו את הבגרויות לכיתה י"א/י"ב כי מאמינים שהלמידה שהיא לא למטרת מבחן היא משמעותית יותר לתלמיד.

זה למה קראתי לציון הסופי שלך "מגן" כי הוא לא נועד להגן, בעבר הוא כן, היום הוא כבר לא.

שמן מתי אתה מתגייס ?
כרגע זה מרץ, אבל זה יכול להשתנות עוד מליון פעם.
זה ממש לא המטרה של הציון הסופי, המטרה שלו שתלמד בבית ספר ולא רק לפני הבגרות, במערכת החינוך מכנים את זה "למידה משמעותית" זה פרוייקט שרץ כבר כמה שנים טובות.

בעבר היו מתחילים בגרויות מכיתה ט', והציון של בית ספר היה ציון מגן (אם הוא נמוך מציון הבגרות הוא לא נחשב לכן נקרא מגן)
היום דחו את הבגרויות לכיתה י"א/י"ב כי מאמינים שהלמידה שהיא לא למטרת מבחן היא משמעותית יותר לתלמיד.

זה למה קראתי לציון הסופי שלך "מגן" כי הוא לא נועד להגן, בעבר הוא כן, היום הוא כבר לא.
חצי מהלימודים בתיכון זה בולשיט.
המגן אכן מגן בחלק מהמקצועות שלי, אני לא מבין מה אתה רוצה.
ולפרוטוקול, ברוב המקרים אם אתה מוציא ציון מספיק טוב לקראת סוף השנה כל מה שעשית בשאר השנה לא משנה.

למידה משמעותית בתחת שלי, עבודות חרטא שמצריכות לא מעט השקעה ואז דוחסים חומר של שנה וחצי לבחינה אחת.
וכול התעשיית מגנים זה דבר מזעזע, מעלים לתלמידי מב"ר ואומץ 20 נקודות במגן, העיקר שיעברו את הבגרות וסומכים על החזקים בשכבה שיאזנו את הממוצע.

וכול התעשיית מגנים זה דבר מזעזע, מעלים לתלמידי מב"ר ואומץ 20 נקודות במגן, העיקר שיעברו את הבגרות וסומכים על החזקים בשכבה שיאזנו את הממוצע.
THIS!
מקרה שקרה אצלי בבית הספר (אני לא אציין מי ומה)
המורה החליטה לקראת הבגרות במקום לקחת ציונים של כל השנה פשוט לקחת דף ולהעביר בין תלמידים שיכתבו לעצמם מה הציון מגן שלהם ושהיו פרים, רק שלא ידפקו את עצמם עם שק"ד.

THIS!
מקרה שקרה אצלי בבית הספר (אני לא אציין מי ומה)
המורה החליטה לקראת הבגרות במקום לקחת ציונים של כל השנה פשוט לקחת דף ולהעביר בין תלמידים שיכתבו לעצמם מה הציון מגן שלהם ושהיו פרים, רק שלא ידפקו את עצמם עם שק"ד.

אצל המורה שלי למתמטיקה יש מסורת רבת שנים שמגישים לו דף עם הציון שאתה חושב שמגיע לך, נועד לשחק לך קצת עם המוח ותמיד הוא מביא יותר ממה שרשמת בדף.

אצל המורה שלי למתמטיקה יש מסורת רבת שנים שמגישים לו דף עם הציון שאתה חושב שמגיע לך, נועד לשחק לך קצת עם המוח ותמיד הוא מביא יותר ממה שרשמת בדף.
"למידה משמעותית"

המגן אכן מגן בחלק מהמקצועות שלי, אני לא מבין מה אתה רוצה.
מה לא הבנת?! זה לא באמת מגן זה נקרא ציון סופי, הוא לא אמור להגן עליך הוא אמור לשקף את כמה שהשקעת בלימודים, אני לא מבין איך אתה לא מבין למה התכוונתי
למידה משמעותית בתחת שלי
אתה כועס עלי כאילו אני ממערכת החינוך ואני המצאתי את הבולשיט הזה 😕

מה לא הבנת?! זה לא באמת מגן זה נקרא ציון סופי, הוא לא אמור להגן עליך הוא אמור לשקף את כמה שהשקעת בלימודים, אני לא מבין איך אתה לא מבין למה התכוונתי
הוא גם וגם, קוראים לו מגן כי הוא ציון שאמור להגן עליך במידה ותפשל בבחינת הבגרות.
כל ההעבודה שלך במשך השנה שומרת עליך.
בין היתר הציון הזה נשמר, וכשאתה ניגש שוב הציון עדיין מגן עליך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית