עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה.תרגיש טוב. יש מצב שזה בגלל קריסה של הברך פנימה בעליה? היו לי כאבים דומים (לא באותה חומרה) ומאז שתקנתי את הקריסה הם לא חזרו
כן, כשמתעקשים לחשוב שהשומן עצמו הוא הבעייה ולא התהליך שגרם להצטברות שלו.שמן יותר=בריא פחות
לא, לא יכול להיות, כשהברך קורסת פנימה העומס הוא על הצד המדיאלי. מה שכן יכול להיות, במידה וזה התחיל לו בזמן הסקוואט, וזה קרה גם לי, זה שהוא מיקם את כף הרגל לא מספיק החוצה - ואת הברך כן הוציא מספיק החוצה, מה שגרם לרוטציה ופצע את המניסקוס. זה מחלים לאט מאוד, אבל אם זה לא חמור זה רק יציק במשך תקופה, לא מעבר.תרגיש טוב. יש מצב שזה בגלל קריסה של הברך פנימה בעליה? היו לי כאבים דומים (לא באותה חומרה) ומאז שתקנתי את הקריסה הם לא חזרו
אוקיי, אבל עדיין שמן יותר=בריא פחות.כן, כשמתעקשים לחשוב שהשומן עצמו הוא הבעייה ולא התהליך שגרם להצטברות שלו.
אני לא חושב/מרגיש שזה במינסקוס אצלי.פציעת מניסקוס.
לא.אוקיי, אבל עדיין שמן יותר=בריא פחות.
מה אתה חושב שאתה צריך להרגיש אם זה כן או לא במניסקוס?אני לא חושב/מרגיש שזה במינסקוס אצלי.
אגב, זה התנפח טיפה.
כתבתי כבר, ביום שישי בערב זה התחיל.איך ומתי זה התחיל?
אחלה, באיזו סיטואציה? התאמנת בשישי וזה קרה באימון? סתם בארוחת שישי עם המשפחה קמת מהכסא וכאב? תפרט. המתי היותר מעניין הוא בזמן מה זה קרה, ולא ספציפית איפה בלוח השנה.ביום שישי בערב זה התחיל
בהיי באר העומס על הברך גדול יותר, לכן ווייטליפטרים, בילדרים ושאר האנשים שאף פעם לא חשבו מעבר ל"אני רוצה קוואדס גדולים!" טוענים שHB יותר טוב.בהייבר פחות כואבת לי הברך. (אני משער כי העומס על הברך יותר קטן)
טל, כתבתי בעדכון.אחלה, באיזו סיטואציה? התאמנת בשישי וזה קרה באימון? סתם בארוחת שישי עם המשפחה קמת מהכסא וכאב? תפרט. המתי היותר מעניין הוא בזמן מה זה קרה, ולא ספציפית איפה בלוח השנה.
אז למה בעצם בהייבאר זה כואב לי פחות?בהיי באר העומס על הברך גדול יותר, לכן ווייטליפטרים, בילדרים ושאר האנשים שאף פעם לא חשבו מעבר ל"אני רוצה קוואדס גדולים!" טוענים שHB יותר טוב.
אני אשתדל לקרוא אותם בקרוב.זה מה שהמחקרים שצירפתי מראים.
הקדמה:
שעה.
כולי אושר.
האימון:
אימון התאוששות/נפח
Squat- 0X5 20X5 60X5 100X4 130X5X5
מצטער לאכזב, אבל כנראה העובדה שאני בסייקל תמידי (בן 17 בכל זאת) עומדת לצידי.. 🚬🤪🚬
התחלתי את האימון בציפיה שאני לא אצליח לעשות כלום.
עשיתי עם מוט מטאטא ולא הרגשתי כלום.
התקדמתי מעט במשקלים לראות מתי מתחיל לכאוב.
לא כאב כלום.
אז החלטתי במקום הנפח של ראשון אני אעשה משהו קליל היום כפיצוי.
אם למישהו יש רעיונות איך להתקדם מפה אני אשמח.
אני חשבתי על לעשות ביום חמישי את האימון חמישי שעבר ז"א 175 סקוואט וכו'
ושבוע הבא לעשות את מה שהייתי צריך לעשות השבוע. (160 לנפח וכו')
חשבתי שכל ההתקדמות שלי בסקוואט הלכה לפח. 🍦
Bench Press - 20X5 60X5 80X3X5
החלטתי להוסיף קצת משקל וסט, אני מרגיש שהמשקל שכתוב אצלי בהתאוששות לחיצות נמוך מידי.
Chinups- 17.5X2X5
ממש קל. 🏋️😅
ספאם:
התאמנתי בצהריים כי יש לי בערב מסיבת סיום.
י"ב, בוגר וכו'.
מזל"ט שסיימתי 12 שנים של כיף ועכשיו יתחיל הסבל. 🏳️🏳️
טירמיסו ועוגיות בוטנים.איזה טעמים?
אחריי הסקוואט הזה כבר אפשר ללכת הביתה. כל מה שמעבר זה בגדר המלצה.
אימון קטלני בהחלט!!אמת אמרת! סקוואט טוב, הכל טוב! כל השאר לא מעניין 😛
אה כן....בסה"כ אימון קטלני!
כשהוא מבוצע כמו שמשקולנים ובילדרים עושים, לא. כשהוא מבוצע בצורה הכי יעילה שהוא יכול להתבצע תוך כדי שעדיין שמים את המוט במקום השגוי, כן צריך.אני חושב שאני מרגיש בעיקר כאב כשאני מבצע את הפתיחה של הברכיים שלא צריך ממש לעשות בהייבאר.
כי לא הוצאת את הברכיים, כפי שציינת. מה שאומר, שכנראה הניחוש שלי פגע:אז למה בעצם בהייבאר זה כואב לי פחות?
לא, לא יכול להיות, כשהברך קורסת פנימה העומס הוא על הצד המדיאלי. מה שכן יכול להיות, במידה וזה התחיל לו בזמן הסקוואט, וזה קרה גם לי, זה שהוא מיקם את כף הרגל לא מספיק החוצה - ואת הברך כן הוציא מספיק החוצה, מה שגרם לרוטציה ופצע את המניסקוס. זה מחלים לאט מאוד, אבל אם זה לא חמור זה רק יציק במשך תקופה, לא מעבר.
תגיד אם אתה כבר פה, מה דעתך על הכנסה של הברכיים פנימה בHB?כשהוא מבוצע כמו שמשקולנים ובילדרים עושים, לא. כשהוא מבוצע בצורה הכי יעילה שהוא יכול להתבצע תוך כדי שעדיין שמים את המוט במקום השגוי, כן צריך.
כי לא הוצאת את הברכיים, כפי שציינת. מה שאומר, שכנראה הניחוש שלי פגע:
מה שמוזר זה שהרגשת את זה רק יום אחרי. זה בדרך כלל כואב פחות כשאתה חם, אבל ברגע בפציעה אתה אמור להרגיש. אולי זה באמת היה ממש בקטנה. ה130X5X5 בהחלט מראה שזה כנראה היה משהו מזערי, אבל זה לא אומר שזה לא יציק לך עכשיו תקופה.
זהה לדעה שלי על הכנסה של הברכיים פנימה בLB. פחות בטיחותי לגב, לברכיים ולמפרק הירך, בזמן שבאה לשימוש פחות מסת שריר. וכל זה בתמורה ללא ללמוד להוציא ברכיים החוצה. לא נשמע לי כמו הטרייד אוף הכי משתלם שנתקלתי בו.תגיד אם אתה כבר פה, מה דעתך על הכנסה של הברכיים פנימה בHB?