- פותח/ת השרשור
- #8,841
לא כבר אמרתי?אגב אתה יודע לאן אתה מתגייס?
הציעו לי שני תפקידים פח,סירבתי.
בינתיים בתהליכי הורדת פרופיל, אולי אחריי שירד יצוץ משהו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כבר אמרתי?אגב אתה יודע לאן אתה מתגייס?
נראה לי שעוד לא קלטת, אתה לא בוחר לאן להתגייס, אלא מגייסים אותך, אם נותנים לך אפשרות בחירה, אז באותן אפשרויות אין הרבה חיילים, כמו למשל קורסי נהיגה ועוד כל מיני שיטים אחרים.לא כבר אמרתי?
הציעו לי שני תפקידים פח,סירבתי.
בינתיים בתהליכי הורדת פרופיל, אולי אחריי שירד יצוץ משהו.
הנדסאי אלקטרוניקה/תוכנה או מ"כ מגל.אלא אם כן מדובר במשהו טכנולוגי כמו אלקטרוניקה או תוכנה שעושים מבחנים למלש"בים במהלך התיכון
בשביל להיות מ"כ במגל אתה צריך פרופיל 72 ומעלה.הנדסאי אלקטרוניקה/תוכנה או מ"כ מגל.
נשמע כמו תפקידים נוצצים.
כן אה...לגבי אלקטרוניקה/תוכנה, אתה אפילו לא מבין כמה זה נוצץ, באמת.
אתה לא אוהב ללכת לים בגלל המבטיםזה בתכנון, אבל אני רוצה קודם לשפר פסיכומטרי.
יש לי חברה כבר כמה שנים.
אם כבר אוטו..
אבל כן, אני צריך לעשות.
לא סובל ללכת לים.
LOL
משתתף בצערך.[/QU
אתה באחוזון התחתון גבר תנמיך ציפיותכן אה...
"דרישות" -
ממוצע בגרות 60
3 יחידות מתמטיקה ואנגלית
אף פעם לא אהבתי ללכת לים.אתה לא אוהב ללכת לים בגלל המבטים
מחכה להיות עם נתונים מספיק גבוהים כדי להגיש קפה.אתה באחוזון התחתון גבר תנמיך ציפיות
תגיד תודה, אני מתגייס עוד שבועיים 😆
מתגייס? 🫤
כן.. אחרי שהצבא ניסה לדפוק אותי בכל דרך אפשרית (בין היתר לבטל לי את המנילה הרבה לפני הזמן שהם קבעו), וכל מה שרציתי זה שירות קרבי טוב, כבר הייתי בטוח שאני לא מתגייס. אבא שלי לא היה מוכן לזה ואחרי קצת עזרה בסוף קיבלתי את מה שמההתחלה רציתי- קרבי, מתגייס לגולני.
יפה, תכין את השעון ואת הרגליים, הם הולכים לעבוד קשה 😃כן.. אחרי שהצבא ניסה לדפוק אותי בכל דרך אפשרית (בין היתר לבטל לי את המנילה הרבה לפני הזמן שהם קבעו), וכל מה שרציתי זה שירות קרבי טוב, כבר הייתי בטוח שאני לא מתגייס. אבא שלי לא היה מוכן לזה ואחרי קצת עזרה בסוף קיבלתי את מה שמההתחלה רציתי- קרבי, מתגייס לגולני.
מתמטיקה, אלה מה.מועד ב' במה עשית?
כמה יח''ל?מתמטיקה, אלה מה.
5כמה יח''ל?
קלללל
אם טורחים ללמוד זה באמת קל.קלללל
זה בדיוק הקטע.. שלא טורחים ללמוד בתיכון 😃 ובצדק אגב, למי יש כוח ללמוד, הולכים לחפש בחורות ולהרים משקולות.אם טורחים ללמוד זה באמת קל.
טורחים, אבל מתמטיקה 5 יח"ל זה קצת מעבר. וידוע שבתיכון לא מתאמצים מעבר למצופה.זה בדיוק הקטע.. שלא טורחים ללמוד בתיכון 😃 ובצדק אגב, למי יש כוח ללמוד, הולכים לחפש בחורות ולהרים משקולות.
הקדמה:
שעתיים בערך, לבד רוב האימון, *בכי*.
ממש מרוצה מהאימון.
האימון:
אימון עצימות
Squat- 0X5 60X3 100X2 130X2 160X1 BELTED 180X5 BELTED PRR
4 פלטות. 🥰
היה קליל.
Press- 20X5 40X3 50X3 57.5X2 65X5 BELTED
סביר.. יום יבוא ואני אתקדם בתרגיל המסריח הזה.
Deadlift- 60X3 100X2 140X2 180X1 BELTED 200X1 BELTED 217.5X5 BELTED PRRR
עלה כמו חימום! שני מאמנים אישרו שהגב שלי היה ישר. מרוצה. 🏋️😅
הייתי צריך להחליף כמה פלטות קטנות לגדולה כי נגמר המקום על המוט. 🤣
Pullups- B.WX3 20X2 37.5X5 PR
לא כבד מידי.
ספאם:
מתחיל הכיף. אני עוד מעט קונה ספרים וכמה סימולציות ומתחיל במרתון פסיכומטרי, Wish me luck. 🆘