נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
אה, זה הקטע כאן? ברגע שאתה כבר לא מנהל כולם מתחילים להסכים איתך?
ק1נ0פ*רצ*ה
ק1נ0פ*רצ*ה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי במשמרת האחרונה שלי שם אשקול לעשות את זה 😆אני אבוא לחיפה במיוחד אם תתן לי בחינם כמות פלאפל שתכסה לי את עלות הדלק 😃
רגע למה דווקא ברביעי ?אולי במשמרת האחרונה שלי שם אשקול לעשות את זה 😆
הקדמה:
שעתיים ומשהו, יותר מידי סטים.
האימון:
אימון נפח
Squat- 0X5 20X5 60X4 100X3 130X3 BELTED 150X5X5 BELTED
לא הרגיש כולכך קל כמו שציפיתי.
Press- 20X5 40X4 55X5X5
לא כבד מידי..
Bench Press- 20X10 40X10 60X3X10
אחלה.
ספאם:
שוקל לחזור לטקסס הרגילה של התקדמות שבועית. או אולי לעשות קפיצה של 5 קילו שבוע הבא ואז לעבור ל2.5.(בסקוואט)
יש לי עוד שלוש וחצי שבועות של אימונים עד הטיסה שזה אומר עוד שלוש קפיצות. (שלושה ימי ראשון )
בינתיים זה סתם משהו מחורטט ואני מעלה במשקלים כל אימון בכל התרגילים. 😆
ולמישהו יש רעיון איך להמשיך להתקדם בבנץ'? עדיין לעשות את זה כל אימון ולהמשיך פשוט עם ה3X10?
בינתיים מתקדם ולא כואב כלום.אני חושב שקודם כל אתה צריך למצוא את המשקל שבו אתה עובר ממצב של "להרגיש" את הפציעה למצב שבו זה היא באמת כואבת. אחרי שמצאת באיזה משקל כואב תמשיך לעבוד במשקלים נמוכים יותר, ולהוסיף חזרות, וכשאתה מרגיש מוכן, תבדוק שוב אם המשקל שקודם כאב לך עדיין כואב באותה המידה.
מעולה! אז פשוט תמשיךבינתיים מתקדם ולא כואב כלום.
אתה מודע לזה שעצם קיום הרעיון הזה פוצע אותו?אני חושב שקודם כל אתה צריך למצוא את המשקל שבו אתה עובר ממצב של "להרגיש" את הפציעה למצב שבו זה היא באמת כואבת.
לא ופצע אותו סה"כ לבדוק מתי מתחיל לכאוב. אם זאת פציעה רצינית צריך מדד התקדמות כלשהו.אתה מודע לזה שעצם קיום הרעיון הזה פוצע אותו?
הוא צריך להמשיך להתקדם כמובן בזהירות (זהירות = טכניקה טובה, עלייה קטנה במשקל ובוודאי שלא "לבדוק באיזה משקל כן כואב").
כן, המדד הזה הוא משקל העבודה והכאב. כל עוד הוא ממשיך להתקדם ולא כואב - פשוט להמשיך. הרעיון שלך הוא מתכון טוב להשארות עם הפציעה לעד.לא ופצע אותו סה"כ לבדוק מתי מתחיל לכאוב. אם זאת פציעה רצינית צריך מדד התקדמות כלשהו.
כנראה מחסור בסקוואט משפיע לי על המוח :(מאז שהבחור הפסיק לעשות LB הוא מתחיל לכתוב הרבה שטויות. 😭
שמע הבחור בעד פיזיותרפיסטים. למה כבר אפשר לצפות...מאז שהבחור הפסיק לעשות LB הוא מתחיל לכתוב הרבה שטויות. 😭
מבחינה עובדתית, טיפולי פיזיוטרפיה בעבר פתרו לי 2 בעיות בגב התחתון ובעיה בכתף, לעומת כירופרקטים שהלכתי אליהם בהמלצה שלך שלא עזרו לי בשיט. בנוסף לכך הפניתי את אחי הגדול לפיזיוטרפיסט מהפורום (יוני זארך) שהצליח לפתור לו פציעה של שנה וחצי בכתף לאחר שהרבה דברים אחרים, ובין השאר כירופרקטים לא הזיזו בכלל את העניין. יש לי גם חברים בפורום, ביניהם קוראי הלוג הזה, שיש להם סיפורים דומים.שמע הבחור בעד פיזיותרפיסטים. למה כבר אפשר לצפות...
נו בחייך. הכירופרקטים שלי? אמרתי לך שיש מצבים שזה עוזר ושאם כבר הוצאת 2500 שקל על פיזיותרפיסט שלא עזר (לדבריך), ממליץ לך לנסות להוציא עוד 150 שקל על כירופרקט שאולי יעזור. אני בכלל לא זוכר מה הייתה הבעייה ככה שאני אפילו לא יכול להגיב בצורה קונקרטית למה אמרתי שיהיה סיכוי שכירופרקט יוכל לסייע. וזה כירופרקט שפשוט מספרים שהוא טוב אל תהפוך את זה לאיזה מישהו שהבטחתי שהוא אליל שמוציא אנשים מקומה. לא ממש מכיר אותו ולא ממש מתעסק בזה.מבחינה עובדתית, טיפולי פיזיוטרפיה בעבר פתרו לי 2 בעיות בגב התחתון ובעיה בכתף, לעומת כירופרקטים שהלכתי אליהם בהמלצה שלך שלא עזרו לי בשיט. בנוסף לכך הפניתי את אחי הגדול לפיזיוטרפיסט מהפורום (יוני זארך) שהצליח לפתור לו פציעה של שנה וחצי בכתף לאחר שהרבה דברים אחרים, ובין השאר כירופרקטים לא הזיזו בכלל את העניין. יש לי גם חברים בפורום, ביניהם קוראי הלוג הזה, שיש להם סיפורים דומים.
אני לא יודע מאיפה ה"מדע" הזה שלך שטוען שפיזיוטרפיה זה בולשיט. קראתי מאמר בT-NATION שנראה לי שאתה הפנית אותי אליו בעניין פיזיותרפיה ונראה לי שזה כל מקור הרפרנסים שלך בעניין. אבל מהסתכלות על עובדות, פיזיותרפיה פתרה לי בעיות כששיטות אחרות שהציעו לי לא עבדו, אז כן. אני בעד פיזיותרפיסטים כי אני יודע ממקרים עברו שכששום דבר לא עזר לי, הם עזרו.
הקדמה:
חצי שעה
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 20X5 60X5 90X3 110X2X5
קליל
Bench Press- 20X10 40X5 65X3X10
נהפך להיות טיפה קשה, אבל הפציעה מורגשת טיפה. אבל לא כאב.
ספאם:
דפקתי שווארמה אחריי, היה חסר. 😍
כי אני עובד שם רביעי בערב:s85:רגע למה דווקא ברביעי ?
אני רוצה לבוא אחרי האימון בחמישי, אתה שם ? או ראשון ?כי אני עובד שם רביעי בערב:s85:
הקדמה:
שעתיים וקצת
האימון:
אימון עצימות בערך
Squat- 0X5 60X3 100X3 130X3 BELTED 155X2 BELTED 167.5X5 BELTED
סביר.
Press- 20X5 40X4 52.5X3 60X5X5 BELTED
ציפיתי שיהיה יותר קל.
אני אתחיל לעשות בנץ' ופרס יום כן יום לא.
Deadlift- 60X3 100X2 140X2 190X1 BELTED 210X5 BELTED
היה ממש קשה מסיבה לא ברורה..
אני עכשיו אעבור לקפיצות של 5 קילו. אולי 10 היה יותר מידי.
ספאם:
אני לא עושה מתח/צ'ין אפס, לא לדאוג ופשוט לעשות בתחילת החיטוב בתקווה שהפציעה תעבור ולא תפריע לי או להתחיל לעשות משהו במקום עכשיו?