הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אה, זה הקטע כאן? ברגע שאתה כבר לא מנהל כולם מתחילים להסכים איתך?
ק1נ0פ*רצ*ה

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

ארוך כרגיל

הקדמה:
שעתיים ומשהו, יותר מידי סטים.

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X4 100X3 130X3 BELTED 150X5X5 BELTED

לא הרגיש כולכך קל כמו שציפיתי.

Press- 20X5 40X4 55X5X5

לא כבד מידי..

Bench Press- 20X10 40X10 60X3X10

אחלה.

ספאם:

שוקל לחזור לטקסס הרגילה של התקדמות שבועית. או אולי לעשות קפיצה של 5 קילו שבוע הבא ואז לעבור ל2.5.(בסקוואט)

יש לי עוד שלוש וחצי שבועות של אימונים עד הטיסה שזה אומר עוד שלוש קפיצות. (שלושה ימי ראשון )

בינתיים זה סתם משהו מחורטט ואני מעלה במשקלים כל אימון בכל התרגילים. 😆

ולמישהו יש רעיון איך להמשיך להתקדם בבנץ'? עדיין לעשות את זה כל אימון ולהמשיך פשוט עם ה3X10?

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני חושב שקודם כל אתה צריך למצוא את המשקל שבו אתה עובר ממצב של "להרגיש" את הפציעה למצב שבו זה היא באמת כואבת. אחרי שמצאת באיזה משקל כואב תמשיך לעבוד במשקלים נמוכים יותר, ולהוסיף חזרות, וכשאתה מרגיש מוכן, תבדוק שוב אם המשקל שקודם כאב לך עדיין כואב באותה המידה.

אני חושב שקודם כל אתה צריך למצוא את המשקל שבו אתה עובר ממצב של "להרגיש" את הפציעה למצב שבו זה היא באמת כואבת. אחרי שמצאת באיזה משקל כואב תמשיך לעבוד במשקלים נמוכים יותר, ולהוסיף חזרות, וכשאתה מרגיש מוכן, תבדוק שוב אם המשקל שקודם כאב לך עדיין כואב באותה המידה.
בינתיים מתקדם ולא כואב כלום.

אני חושב שקודם כל אתה צריך למצוא את המשקל שבו אתה עובר ממצב של "להרגיש" את הפציעה למצב שבו זה היא באמת כואבת.
אתה מודע לזה שעצם קיום הרעיון הזה פוצע אותו?
הוא צריך להמשיך להתקדם כמובן בזהירות (זהירות = טכניקה טובה, עלייה קטנה במשקל ובוודאי שלא "לבדוק באיזה משקל כן כואב").

אתה מודע לזה שעצם קיום הרעיון הזה פוצע אותו?
הוא צריך להמשיך להתקדם כמובן בזהירות (זהירות = טכניקה טובה, עלייה קטנה במשקל ובוודאי שלא "לבדוק באיזה משקל כן כואב").
לא ופצע אותו סה"כ לבדוק מתי מתחיל לכאוב. אם זאת פציעה רצינית צריך מדד התקדמות כלשהו.

לא ופצע אותו סה"כ לבדוק מתי מתחיל לכאוב. אם זאת פציעה רצינית צריך מדד התקדמות כלשהו.
כן, המדד הזה הוא משקל העבודה והכאב. כל עוד הוא ממשיך להתקדם ולא כואב - פשוט להמשיך. הרעיון שלך הוא מתכון טוב להשארות עם הפציעה לעד.

מאז שהבחור הפסיק לעשות LB הוא מתחיל לכתוב הרבה שטויות. 😭

שמע הבחור בעד פיזיותרפיסטים. למה כבר אפשר לצפות...
מבחינה עובדתית, טיפולי פיזיוטרפיה בעבר פתרו לי 2 בעיות בגב התחתון ובעיה בכתף, לעומת כירופרקטים שהלכתי אליהם בהמלצה שלך שלא עזרו לי בשיט. בנוסף לכך הפניתי את אחי הגדול לפיזיוטרפיסט מהפורום (יוני זארך) שהצליח לפתור לו פציעה של שנה וחצי בכתף לאחר שהרבה דברים אחרים, ובין השאר כירופרקטים לא הזיזו בכלל את העניין. יש לי גם חברים בפורום, ביניהם קוראי הלוג הזה, שיש להם סיפורים דומים.
אני לא יודע מאיפה ה"מדע" הזה שלך שטוען שפיזיוטרפיה זה בולשיט. קראתי מאמר בT-NATION שנראה לי שאתה הפנית אותי אליו בעניין פיזיותרפיה ונראה לי שזה כל מקור הרפרנסים שלך בעניין. אבל מהסתכלות על עובדות, פיזיותרפיה פתרה לי בעיות כששיטות אחרות שהציעו לי לא עבדו, אז כן. אני בעד פיזיותרפיסטים כי אני יודע ממקרים עברו שכששום דבר לא עזר לי, הם עזרו.

מבחינה עובדתית, טיפולי פיזיוטרפיה בעבר פתרו לי 2 בעיות בגב התחתון ובעיה בכתף, לעומת כירופרקטים שהלכתי אליהם בהמלצה שלך שלא עזרו לי בשיט. בנוסף לכך הפניתי את אחי הגדול לפיזיוטרפיסט מהפורום (יוני זארך) שהצליח לפתור לו פציעה של שנה וחצי בכתף לאחר שהרבה דברים אחרים, ובין השאר כירופרקטים לא הזיזו בכלל את העניין. יש לי גם חברים בפורום, ביניהם קוראי הלוג הזה, שיש להם סיפורים דומים.
אני לא יודע מאיפה ה"מדע" הזה שלך שטוען שפיזיוטרפיה זה בולשיט. קראתי מאמר בT-NATION שנראה לי שאתה הפנית אותי אליו בעניין פיזיותרפיה ונראה לי שזה כל מקור הרפרנסים שלך בעניין. אבל מהסתכלות על עובדות, פיזיותרפיה פתרה לי בעיות כששיטות אחרות שהציעו לי לא עבדו, אז כן. אני בעד פיזיותרפיסטים כי אני יודע ממקרים עברו שכששום דבר לא עזר לי, הם עזרו.
נו בחייך. הכירופרקטים שלי? אמרתי לך שיש מצבים שזה עוזר ושאם כבר הוצאת 2500 שקל על פיזיותרפיסט שלא עזר (לדבריך), ממליץ לך לנסות להוציא עוד 150 שקל על כירופרקט שאולי יעזור. אני בכלל לא זוכר מה הייתה הבעייה ככה שאני אפילו לא יכול להגיב בצורה קונקרטית למה אמרתי שיהיה סיכוי שכירופרקט יוכל לסייע. וזה כירופרקט שפשוט מספרים שהוא טוב אל תהפוך את זה לאיזה מישהו שהבטחתי שהוא אליל שמוציא אנשים מקומה. לא ממש מכיר אותו ולא ממש מתעסק בזה.

אה, ואם קראת את המאמר של ריפטו בטי ניישן על פיזיותרפיה ולא הבנת מה כל כך שגוי ופסול, אני לא יכול לסייע לך להבין יותר טוב ממנו.

ובנושא הפציעות, לא יודע, אני רואה מה אתה ממליץ לאנשים כאן בנושא, ו-וואלה, לא השתכנעתי שלא עשית שטויות יום אחרי הטיפול כדי "לבדוק מתי כואב" ואז האשמת את הטיפול בכך שהפציעה לא עברה. אומר את זה גם על הכירופרקטיקה וגם על הפיזיותרפיה.

בנוגע לפיזיותרפיה ממליץ לראות את זה (אולי זה גם ממשיך בחלקי ההמשך של הQ&A, תבדוק) בנוסף למאמר שלו בטי ניישן:

אימון קצר ושווארמה

הקדמה:
חצי שעה

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 20X5 60X5 90X3 110X2X5

קליל

Bench Press- 20X10 40X5 65X3X10

נהפך להיות טיפה קשה, אבל הפציעה מורגשת טיפה. אבל לא כאב.

ספאם:

דפקתי שווארמה אחריי, היה חסר. 😍

קרא את שאר עדכון הלוג...

קשה 😭

הקדמה:
שעתיים וקצת

האימון:

אימון עצימות בערך

Squat- 0X5 60X3 100X3 130X3 BELTED 155X2 BELTED 167.5X5 BELTED

סביר.

Press- 20X5 40X4 52.5X3 60X5X5 BELTED

ציפיתי שיהיה יותר קל.

אני אתחיל לעשות בנץ' ופרס יום כן יום לא.

Deadlift- 60X3 100X2 140X2 190X1 BELTED 210X5 BELTED

היה ממש קשה מסיבה לא ברורה..

אני עכשיו אעבור לקפיצות של 5 קילו. אולי 10 היה יותר מידי.

ספאם:

אני לא עושה מתח/צ'ין אפס, לא לדאוג ופשוט לעשות בתחילת החיטוב בתקווה שהפציעה תעבור ולא תפריע לי או להתחיל לעשות משהו במקום עכשיו?

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה, ואני לא עולה במ.ג כבר חודש+ כדי להוסיף קלוריות כדי להחזיר משקלים או שזה לא עקרוני?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית