עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
I'm on it.פנקייקים 🤤
מ.ג בוקר 96.5 , לדעתי עליה סבירה בישביל יום העמסה.
אכלתי בסה"כ טוב, מקווה שזה היה מספיק פחמימה לשבועות הקרובים.
יומנגס 3.5/5 , overrated לגמריי.
כן, אני משער. אני לא יותר מידי By the book כי אני גם לא אוכל By the book.אתה עושה העמסה פעם בכמה שבועות ?
אבל יורד במשקל כל שבוע by the book...כן, אני משער. אני לא יותר מידי By the book כי אני גם לא אוכל By the book.
הכל טוב אמיר. 😃אבל יורד במשקל כל שבוע by the book...
במאזן קלורי שלילי מומלץ בחוםו לעשות העמסה אחת ל 10-14 ימים בכדיי לא לפגוע בחילוף החומרים וכדיי לשמור על איזון הורמונלי .
אז נכון שאתה לא מקרה רגיל (דדליפט 200 קילו בגיל 17) אבל תפרגן לעצמך באיזה קערת צ'יריוס עם חלב , צלחת תפוחי אדמה אפויים עם קטשופ, פיתה עם נוטלה וטוסטים עם גבנ"צ 9% פעם בשבועיים 😃
אההה, הייתי בטוח שיותר, בהצלחה בהמשך !הכל טוב אמיר. 😃
אני בסה"כ בחיטוב שלוש שבועות~ .
מרץ.אתה לא מתגייס מתישהו?
מרץ זה גיוס קרבי בדר״כ?מרץ.
מסתבר שזה גם וגם.מרץ זה גיוס קרבי בדר״כ?
הקדמה:
שעה וקצת~
מפוצץ כמו כל יום ראשון.
האימון:
אימון נפח
Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 130X2 BELTED 145X4X5 BELTED
יחסית נכנסתי אליהם מהר וסיימתי סקוואט בחצי שעה~. בסה"כ הרגיש בסדר, נקווה שהפחמימות מאתמול עזרו.
Bench Press- 20X5 40X3 60X3 82.5X4X5
קליל.
Chinups- B.WX3 10X2 20X4X5
קל כנ"ל.
ספאם:
ממשיך במסע חיפוש העבודה שלי, מתחיל ללמוד לפסיכומטרי כנראה משבוע הבא. (ניגש פברואר)
רופין.באיזה סניף של יומנגס היית?
לא, מה פתאום. יהיה בסדר, זו לא פעם ראשונה.איכס פסיכומטרי- מחרב האימונים האולטימטיבי
זה הורס ממש אני בטיפשותי בחרתי לעשות קורס ערב אז יוצא לי לעשות אימוני סקוואט בבקרים שהמכון הופך לבית אבות ואין כוח לכלוםלא, מה פתאום. יהיה בסדר, זו לא פעם ראשונה.
אני לא עושה שום קורס.זה הורס ממש אני בטיפשותי בחרתי לעשות קורס ערב אז יוצא לי לעשות אימוני סקוואט בבקרים שהמכון הופך לבית אבות ואין כוח לכלום
מה היעד שאתה שואף אליו?אני לא עושה שום קורס.