הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כן, אני משער. אני לא יותר מידי By the book כי אני גם לא אוכל By the book.
אבל יורד במשקל כל שבוע by the book...
במאזן קלורי שלילי מומלץ בחוםו לעשות העמסה אחת ל 10-14 ימים בכדיי לא לפגוע בחילוף החומרים וכדיי לשמור על איזון הורמונלי .

אז נכון שאתה לא מקרה רגיל (דדליפט 200 קילו בגיל 17) אבל תפרגן לעצמך באיזה קערת צ'יריוס עם חלב , צלחת תפוחי אדמה אפויים עם קטשופ, פיתה עם נוטלה וטוסטים עם גבנ"צ 9% פעם בשבועיים 😃

אבל יורד במשקל כל שבוע by the book...
במאזן קלורי שלילי מומלץ בחוםו לעשות העמסה אחת ל 10-14 ימים בכדיי לא לפגוע בחילוף החומרים וכדיי לשמור על איזון הורמונלי .

אז נכון שאתה לא מקרה רגיל (דדליפט 200 קילו בגיל 17) אבל תפרגן לעצמך באיזה קערת צ'יריוס עם חלב , צלחת תפוחי אדמה אפויים עם קטשופ, פיתה עם נוטלה וטוסטים עם גבנ"צ 9% פעם בשבועיים 😃
הכל טוב אמיר. 😃
אני בסה"כ בחיטוב שלוש שבועות~ .

אתה לא מתגייס מתישהו?
בקצב הזה בגיל 18 ורבע תעבור את משה במונה הודעות.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אני חלש :(

הקדמה:
שעה וקצת~
מפוצץ כמו כל יום ראשון.

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 130X2 BELTED 145X4X5 BELTED

יחסית נכנסתי אליהם מהר וסיימתי סקוואט בחצי שעה~. בסה"כ הרגיש בסדר, נקווה שהפחמימות מאתמול עזרו.

Bench Press- 20X5 40X3 60X3 82.5X4X5

קליל.

Chinups- B.WX3 10X2 20X4X5

קל כנ"ל.

ספאם:

ממשיך במסע חיפוש העבודה שלי, מתחיל ללמוד לפסיכומטרי כנראה משבוע הבא. (ניגש פברואר)

קרא את שאר עדכון הלוג...

באיזה סניף של יומנגס היית?

איכס פסיכומטרי- מחרב האימונים האולטימטיבי

לא, מה פתאום. יהיה בסדר, זו לא פעם ראשונה.
זה הורס ממש אני בטיפשותי בחרתי לעשות קורס ערב אז יוצא לי לעשות אימוני סקוואט בבקרים שהמכון הופך לבית אבות ואין כוח לכלום

זה הורס ממש אני בטיפשותי בחרתי לעשות קורס ערב אז יוצא לי לעשות אימוני סקוואט בבקרים שהמכון הופך לבית אבות ואין כוח לכלום
אני לא עושה שום קורס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית