- פותח/ת השרשור
- #9,561
לא לעשות סקוואט לא עובד לך על הבטן.לא מאמין שאמרת את זה...
אתה באמת מאמין שתרגילי בטן עושים קוביות ??
תרגילי בטן עובדים על הבטן, פשוט תרגילים מורכבים מספיקים לרוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לעשות סקוואט לא עובד לך על הבטן.לא מאמין שאמרת את זה...
אתה באמת מאמין שתרגילי בטן עושים קוביות ??
לא הבנתי למה אמרת ״לא לעשות סקוואט לא עובד לך על הבטן.
תרגילי בטן עובדים על הבטן, פשוט תרגילים מורכבים מספיקים לרוב.
כי אם אתה לא עושים תרגילים מורכבים אתה לא עובד על בטן כמעט. אז לעשות גלגל בטן ישלים את העבודה.לא הבנתי למה אמרת ״
כמה סטים בגלגל בטן או איזו שטות אחרת וזה יהיהמספיק״
למה הגעת למסקנה שלא עושים תרגילים מורכבים ?כי אם אתה לא עושים תרגילים מורכבים אתה לא עובד על בטן כמעט. אז לעשות גלגל בטן ישלים את העבודה.
כמה אחוז מהמכון שלך עושה תרגילים מורכבים?למה הגעת למסקנה שלא עושים תרגילים מורכבים ?
תשאל כמה מתאמנים ולא כמה אחוז...כמה אחוז מהמכון שלך עושה תרגילים מורכבים?
אני לא מדבר עליך, אני מדבר על המתאמן הממוצע.אבל דיברתי על עצמי בדיון הזה
הקדמה:
שעה וקצת~
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 115X2X5
Bench Press- 70X2X5
Chinups- 15X2X5
הכל קל. נקווה להתאושש כמו שצריך לחמישי.
סיימתי תוך 3 ימים חצי מהחומר בכמותי אז אני קצת מוריד הילוך. יש לי עוד 90 יום לבחינה..
כן, אבל אני מקווה שהכל יסתדר עם כל השריפות. אני לא בטוח שהאוטובוס שלי נוסע כרגיל. אבל תיאורטית, כן.מגיעה היום ?
קריטי אם תתאמן מחר במקום היום ?באלי להתאבד ואין לי מושג מה אני עושה עם עצמי עכשיו
א. אני בטוח שמחר יהיה אותו הדבר.קריטי אם תתאמן מחר במקום היום ?
כן, בדיוק ראיתי ב YNET ,מקווה שייגמר במהרה, נראה רע מאוד המצב אצלכם...א. אני בטוח שמחר יהיה אותו הדבר.
ב. הכל סגור באזור, לא מרשים כניסה של אנשים לנשר (למעט תושבים) וכל חיפה מושבתת.
יכול להיות שאפי מציל אותי.שמעתי שהטכניון פונה וריחמתי עליכם (מי שמתאמן שם)
נראה לי שעדיף לרחם על כל מי שהדירה שלו נשרפת..🫤שמעתי שהטכניון פונה וריחמתי עליכם (מי שמתאמן שם)
עופר עכשיו אמר לי שהטכניון פתוח עד להודעה חדשה. נקווה שלא יפנו אותי באמצע דדליפט.
תחזיק חזק את המוט , יצטרכו 4 אנשים לפנות אותךעופר עכשיו אמר לי שהטכניון פתוח עד להודעה חדשה. נקווה שלא יפנו אותי באמצע דדליפט.
תחזיק חזק את המוט , יצטרכו 4 אנשים לפנות אותך