עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השיא היה 190, אבל שקלתי גם כמו פיל צעיר.וואו המשקל של הסקוואט כבר נראה מכובד עוד פעם 😃
שמע מבחינתי חמישיה עם 4 פלטות זה כבר משקל מאוד מכובד וכמו שאמרת אתה פחות שמן עכשיו משמעותית אז אתה במצב מעולה!השיא היה 190, אבל שקלתי גם כמו פיל צעיר.
נחיה ונראה, עוד שבועיים יהיה שיא בפרס.שמע מבחינתי חמישיה עם 4 פלטות זה כבר משקל מאוד מכובד וכמו שאמרת אתה פחות שמן עכשיו משמעותית אז אתה במצב מעולה!
נראה נחמד פה, לכן אני אפרסם מה הייה לי היום באימון
עשיתי דדליפט 190 לדאבל
ואז דדליפט 150 ל10 חזרות
ואז עשיתי פרונט סקוואט 150
הנה סרטון של הפרונט סקוואט
לא שיש כולכך הרבה חפירות, פשוט אני לא יורד למחתרת אז ממשיכים לעלות עדכונים.וואו הלוג הגיע ל-500 עמודים, עוד שניה הדטה בייס של הפורום קורס
הקדמה:
שעתיים וחצי~
קפאין
האימון:
אימון נפח
Squat- 60X3 100X3 140X2 BELTED 160X5X5 BELTED
קליל, היה ממש עמוק וטוב. (איזה ניסוח רע)
Bench Press- 60X3 80X2 90X5X5 BELTED
קל, איפשהוא בין הסט השלישי לרביעי עשיתי בטעות איזה 3 חזרות עם 82.5 (וצד אחד שהיה חסר בו גם 1.25) בקיצור אחריי 3 חזרות החזרתי כי הבנתי שמשהו לא בסדר.
Pullups- B.WX3 23.5X5X5
חזרתי על המשקל, שוב הייתי די לחוץ בזמן אבל בסדר, עלה יותר טוב מפעם קודמת.
ספאם:
צה"ל מסנן אותי אז אני צריך להתחיל לחפור לו שיקבע לי פסיכיאטר לפני הגיוס.
(10 יום לגיוס, kill me)
הקדמה:
שעה~
מפוצץ
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 125X2X5
Press-52.5X2X5
Chinups-15X2X5
ספאם:
קיבלתי בפסיכומטרי 654, מאכזב נורא. פחות בקטע של הציון בכללי אלא יותר בפאן האישי שהצפי היה ליותר גבוה.(סימולציות 700+)
ירדתי בציון באנגלית, לא ברור מה הלך לי בבחינה.(יש פטור בכ"מ)
בכ"מ לא מתכוון לגשת שוב, אני מתכוון להתקבל עם הציון הזה.
מכינה
מכינה
מבחני סיווג
אני יודע, אני לא דואג יותר מידי כמו שאמרתי מהציון עצמו, סתם נטו אכזבה עצמית. פשוט יש אי התאמה מאוד גדולה בין הציפיה והציונים שלי בסימולציות מהציון בחינה.קיצור מתי לא נורא כולה פסיכו בשניה שאתה מתקבל (לא משנה איך) שוכחים ממנו אז אתה תהיה בסדר.
תלמד מסיימון. תצפה להכשל בכל דבר בחיים ואז כשתכשל אתה לא תהיה מאוכזב כי ציפית לזה 😆אני יודע, אני לא דואג יותר מידי כמו שאמרתי מהציון עצמו, סתם נטו אכזבה עצמית. פשוט יש אי התאמה מאוד גדולה בין הציפיה והציונים שלי בסימולציות מהציון בחינה.
כשאתה לומד מתמטיקה אתה כבר מועד לכישלון.
הקדמה:
שעתיים וחצי (כמעט חצי שעה סתם חיכיתי לבנץ')
קפאין וכו
האימון:
אימון עצימות
Squat- 185X5 BELTED
איבדתי ריכוז, עפו לי המשקפיים ומה לא. אבל בכ"מ עלה בסדר, מודה שהיה די כבד.
Bench Press- 97.5X5 BELTED
קל
Deadlift- 215X5 BELTED
הייתי בלי גרביים אז לא רציתי לצאת פצוע קרב מהדדליפט אז היה לי טיפה כבד לא למשוך לגמרי "עליי".
בכ"מ קיבלתי אישור על גב ממאור, אז הכל טוב בינתיים.
Pullups- 30X5
סבבה
ספאם:
צה"ל מושך אותי כמו חרא, מנסה לא להפוך לביץ'.
לקחתי תעודת בגרות, ממוצע 100 עם בונוסים. (בטכניון)
מאכזב 2.0