הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חח מה תעשה אם תתגייס יהיה סיפור לצאת לא
Here's the fun part
אני לא מגיע לשום יום גיוס גם אם ימות העולם.
מבחינתי להיות נפקד.
הם צריכים להביא לי פגישה עם פסיכיאטר ואני לא מתכוון להתגייס ואז ימרחו אותי עד הסוף שירות, לא פראייר של אף אחד.

סיפור הגיוס של מתי רק נהיה יותר ויותר מרתק משבוע לשבוע.
ויפה על ה185 😆

תודה! 😃

Here's the fun part
אני לא מגיע לשום יום גיוס גם אם ימות העולם.
מבחינתי להיות נפקד.
הם צריכים להביא לי פגישה עם פסיכיאטר ואני לא מתכוון להתגייס ואז ימרחו אותי עד הסוף שירות, לא פראייר של אף אחד.
אני לא מכיר את כל הפרטים, אבל לדעתי אתה הולך בכיוון לא נכון.

אני לא מכיר את כל הפרטים, אבל לדעתי אתה הולך בכיוון לא נכון.
אני הולך בכיוון הלא הנכון אם אני אכנס למערכת. ברגע שאני נרשם אצלם בתור חייל וכבר לא מלשב הם מרגישים מאוד בנוח למרוח את הזמן כמה שבא להם. בגלל זה הכל עושים *לפני*.

אני הולך בכיוון הלא הנכון אם אני אכנס למערכת. ברגע שאני נרשם אצלם בתור חייל וכבר לא מלשב הם מרגישים מאוד בנוח למרוח את הזמן כמה שבא להם. בגלל זה הכל עושים *לפני*.
הכל לפני = עד יום הגיוס.
אם זה לא הסתדר עד יום הגיוס,תתגייס ותמשיך לטפל מתוך המערכת.
המערכת הצבאית היא בוודאי לא הדבר הכי נעים בעולם, אבל אפשר להסתדר. דווקא מסלולי 'התנגשות' נגמרים לרוב ברע.
החוויה של מעצר/כלא צבאי היא מפוקפקת למדי

הכל לפני = עד יום הגיוס.
המערכת הצבאית היא בוודאי לא הדבר הכי נעים בעולם, אבל אפשר להסתדר. דווקא מסלולי 'התנגשות' נגמרים לרוב ברע.
אני לא מטומטם, ברור שלהיכנס למעצר זה לא בtop priority. המטרה הראשונית היא כמובן לדחות את הגיוס. (שיהיה עוד מרווח זמן שהם יטפלו בזה)

הכל לפני = עד יום הגיוס.
לאמר את האמת מתי צודק, הכל זז בצבא כל כך לאט ובצורה מפגרת שייקח לו שנה להשיג פטור.

לאמר את האמת מתי צודק, הכל זז בצבא כל כך לאט ובצורה מפגרת שייקח לו שנה להשיג פטור.
ובדיוק בגלל זה כבר לפני כמה חודשים הייתה לי ציפיה שבשלב מסוים הוא יצטרך לשבת במעצר והעניין הזה לא יגמר בלהראות לצבא טופס של פסיכיאטר ולהשתחרר עוד לפני הגיוס.

ובדיוק בגלל זה כבר לפני כמה חודשים הייתה לי ציפיה שבשלב מסוים הוא יצטרך לשבת במעצר והעניין הזה לא יגמר בלהראות לצבא טופס של פסיכיאטר ולהשתחרר עוד לפני הגיוס.
I'M TRYING MY BEST, OK?!?

לא שיש כולכך הרבה חפירות
not sure if serious
הכל לפני = עד יום הגיוס.
לא מסכים איתך במקרה של מתי (שהוא רוצה לצאת ולא תפקיד מסויים), אני חושב דווקא שעדיף מה שהוא עושה.
אם כלא צבאי לא השתנה ב 13 שנה האחרונות אז אין שום דבר נורא בחוויה הזאת. חוץ מהעניין שאין יציאות הביתה וטלפון זה פשוט בסיס צבאי משעמם שמנסים קצת לזיין לך במוח כדי שכאילו תרגיש שאתה בכלא, וזה לא ממש עובד להם.
זה מה שהיה בכלא 6 לפחות.

צבא זה לא כזה נורא.. סתם עושים מזה סיפור, אני לוקח את זה כחוויה לטוב ולרע..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית