הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יש לי בעיה במשתמש שהפורום עובד נורא לאט או לא עובד בכלל, בדקתי עם מנהלים ואין לי באן.
אני רואה שאתה לא היחיד שזה קורה לו. יש על זה הרבה פניות במשוב ולמנהלים אין שמץ של מושג למה זה קורה. זאת גם לא תופעה חדשה אני זוכר שגם לפני שנה שנתיים זה היה קורה לאנשים. מוזר...

אני רואה שאתה לא היחיד שזה קורה לו. יש על זה הרבה פניות במשוב ולמנהלים אין שמץ של מושג למה זה קורה. זאת גם לא תופעה חדשה אני זוכר שגם לפני שנה שנתיים זה היה קורה לאנשים. מוזר...
אני מחכה שמשה יחזור מארה"ב ויענה לי.

היה על זה שיחה עם דודי. ודאי בטוח שגם תומר יסכים. תשאר איפה שאתה נמצא.

Hey, אני רק אמרתי שמתי לוקח לנו את כל הפלטות - לא שהמצב כרגע הרבה יותר טוב עם אלפי סטודנטים שמתאמנים לפני הפנג'ויה.
אני די בטוח שאם תשאל את תומר (שהטריד אותי מינית שבוע שעבר) הוא גם ירצה לעשות לי טרנספר 😃

Hey, אני רק אמרתי שמתי לוקח לנו את כל הפלטות - לא שהמצב כרגע הרבה יותר טוב עם אלפי סטודנטים שמתאמנים לפני הפנג'ויה.
אני די בטוח שאם תשאל את תומר (שהטריד אותי מינית שבוע שעבר) הוא גם ירצה לעשות לי טרנספר 😃
חנפן. חושב הוא יוותר לך על פלטות ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית