כי מסתבר שאנשים מתאמנים עם אישורים ממך.היה על זה שיחה עם דודי. ודאי בטוח שגם תומר יסכים. תשאר איפה שאתה נמצא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי מסתבר שאנשים מתאמנים עם אישורים ממך.היה על זה שיחה עם דודי. ודאי בטוח שגם תומר יסכים. תשאר איפה שאתה נמצא.
הייתה אצבעה ואתה נאלץ לעזוב את השבטכי מסתבר שאנשים מתאמנים עם אישורים ממך.
יש לי בעיה במשתמש שהפורום עובד נורא לאט או לא עובד בכלל, בדקתי עם מנהלים ואין לי באן.מה מתי קיבל באן?
אני רואה שאתה לא היחיד שזה קורה לו. יש על זה הרבה פניות במשוב ולמנהלים אין שמץ של מושג למה זה קורה. זאת גם לא תופעה חדשה אני זוכר שגם לפני שנה שנתיים זה היה קורה לאנשים. מוזר...יש לי בעיה במשתמש שהפורום עובד נורא לאט או לא עובד בכלל, בדקתי עם מנהלים ואין לי באן.
אני מחכה שמשה יחזור מארה"ב ויענה לי.אני רואה שאתה לא היחיד שזה קורה לו. יש על זה הרבה פניות במשוב ולמנהלים אין שמץ של מושג למה זה קורה. זאת גם לא תופעה חדשה אני זוכר שגם לפני שנה שנתיים זה היה קורה לאנשים. מוזר...
היה על זה שיחה עם דודי. ודאי בטוח שגם תומר יסכים. תשאר איפה שאתה נמצא.
חנפן. חושב הוא יוותר לך על פלטות ?Hey, אני רק אמרתי שמתי לוקח לנו את כל הפלטות - לא שהמצב כרגע הרבה יותר טוב עם אלפי סטודנטים שמתאמנים לפני הפנג'ויה.
אני די בטוח שאם תשאל את תומר (שהטריד אותי מינית שבוע שעבר) הוא גם ירצה לעשות לי טרנספר 😃
חייב להדחף ולומר שזה הדבר הכי מסרטן שישאלפי סטודנטים שמתאמנים לפני הפנג'ויה.
חנפן. חושב הוא יוותר לך על פלטות ?