רק שיהיה לך ברור מקס, הוא מתחנף כי הוא פוחד שתשב עליו.אם אתה רוצה אני אביא לך 😇
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק שיהיה לך ברור מקס, הוא מתחנף כי הוא פוחד שתשב עליו.אם אתה רוצה אני אביא לך 😇
כשאני מכין סנדוויץ' הוא נשרף...תכין לבד קקה. אין יותר פשוט מזה.
דוחה נהיגה? למה לעזאזל, אני מת להתחיל ולסיים עם זה כבר עוד לפני שניגשתי לתיאוריה.
טעם חמאתי וטעים?
תודה על ההצעה אבל רק החביטונה של דרור תספק אותי!אם אתה רוצה אני אביא לך 😇
זה מיותר לגמרי אני כבר שחיףרק שיהיה לך ברור מקס, הוא מתחנף כי הוא פוחד שתשב עליו.
שחיף+שחיף=?כשאני מכין סנדוויץ' הוא נשרף...
תודה על ההצעה אבל רק החביטונה של דרור תספק אותי!
זה מיותר לגמרי אני כבר שחיף
סנדוויץ׳ נשרף, אבל חביתה עם פטריות טונה וגבנ״צ לאכשאני מכין סנדוויץ' הוא נשרף...
שחפת.שחיף+שחיף=?
אבל אם שרדת את יצחק אתה פצוע וחלש ומקס ישבור אותך לרסיסים! 🤪ד״א אם שרדתי את יצחק אני אשרוד גם את מקס
כסף?דוחה נהיגה? למה לעזאזל, אני מת להתחיל ולסיים עם זה כבר עוד לפני שניגשתי לתיאוריה.
כן.😍טעם חמאתי וטעים?
יצחק הועיל בטובו ולא הרביץ לי היום 😲אבל אם שרדת את יצחק אתה פצוע וחלש ומקס ישבור אותך לרסיסים! 🤪
א. יש לי כאבים בכתף מהבנץ'למה?
שמעתי שהטיפול הכי טוב זה להתעלם. יכול להיות שזה עובד רק עם כאבי מרפקא. יש לי כאבים בכתף מהבנץ'
רציני? מדוע?ב. הפיזיותפריסט לא ממליץ לי אישית לעשות בנץ
יש לי חוסר איזון בשרירים בין צד ימין לצד שמאל וזה די חמור אז בנץ לא תורם לאיזון חח 🤬שמעתי שהטיפול הכי טוב זה להתעלם. יכול להיות שזה עובד רק עם כאבי מרפק
רציני? מדוע?
ואם תתאמן בשביל לסדר את האיזון, נגיד עם דאמבלים, ותשקיע יותר בצד החלש או משהו, אז בהמשך זה אמור להסתדר?יש לי חוסר איזון בשרירים בין צד ימין לצד שמאל וזה די חמור אז בנץ לא תורם לאיזון חח 🤬
אני רוצה שתלחץ משקלים של מבוגר אחראיולא הבנתי.. אתה רוצה שאני אתעלם מהכאבי כתף?
מסכים.אני רוצה שתלחץ משקלים של מבוגר אחראי
אני מניח שכן.. בכל מקרה אני מרגיש טוב גם עם כבלים ודאמבלים אז לא דחוף לי בנץ עכשיו. אם זה עושה לי כאבים מעצבנים אני לא רואה סיבה לעשות את זה. ואפשר לעשות גם בכבלים משקלים של מבוגר אחראי, אני לא רואה פה סתירה 🤫ואם תתאמן בשביל לסדר את האיזון, נגיד עם דאמבלים, ותשקיע יותר בצד החלש או משהו, אז בהמשך זה אמור להסתדר?
אני רוצה שתלחץ משקלים של מבוגר אחראי
היה לי משהו דומה(בין היתר, סיפור מורכב) בכתפיים ובשכמות. איזה תרגילים קיבלת מהפיזיותרפיסט? סתם מסקרן אותי.יש לי חוסר איזון בשרירים בין צד ימין לצד שמאל וזה די חמור אז בנץ לא תורם לאיזון חח 🤬
ולא הבנתי.. אתה רוצה שאני אתעלם מהכאבי כתף?
לא הייתי אומר סוףסוף זה לא לקח הרבה זמן 🤪סוף סוף
סוף סוף בסטנדרטים שלך = במהירות האור 😄לא הייתי אומר סוףסוף זה לא לקח הרבה זמן 🤪