לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יכול להיות שב 85 היית שמן ומלא שמחת חיים, וב 72 היית אחרי חיטוב רעב ומדוכא
א. היא יותר אוהבת אותי שמן עם כרס קטנה מאשר חטוב.
ב.עצבן אותה שלא יכולתי לאכול כל דבר ולא יכלנו לשבת ולהשתמן על חבילת שוקולד. 😛

אה והיא לא שמנה.
🙄
היא יכולה לאכול כמה שבאלה ולא להשמין.
יש אנשים שפשוט גורמים לך למות מקנאה. 😵

א. היא יותר אוהבת אותי שמן עם כרס קטנה מאשר חטוב.
בעיה, אנשים מחטבים בשביל בנות, והרבה בנות אוהבות קצת בטן.
ב.עצבן אותה שלא יכולתי לאכול כל דבר ולא יכלנו לשבת ולהשתמן על חבילת שוקולד. 😛
וואי זה זין רציני לצאת עם מישהי בזמן חיטוב, אצלי הבעיה שאני מרגיש פחות גבר אם אני אומר שאני נמנע מלאכול משהו כי "אני בדיאטה"

לפרוטוקול חברה שלי אהבה אותי יותר במשקל 85 מאשר ב72. 😃
אני רוצה לראות את חברה שלך. לפחות בחד"כ תראה תמונה שלה, אני יראה את שלי 😃
@Matty אל תקשיב לו, אתה שחיף. ארקדי חושב שאם יהיה לו גוף סקסי אז בנות ירצו אותו למרות שהוא מכוער ובנאדם זבל 😛😛😛😛.
לך יש חברה מה אכפת לך, תרים כבד, תגיע ל 4 פלטות סקוואט ואז תחשוב על חיטוב 😆

חברה שלי אומרת שגדלתי יותר מידי ברגליים ועכשיו הגינס והמכנס שהיא קנתה לי בחורף לא ניראים טוב אלי. (אני מודע לזה שהרגליים שלי ממש קטנות)

יגבני אני גם הייתי רוצה לראות חברה/אקסית שלך כאשר הייתה על 100 קילו +

כמו שאמרו בסרט כלשהו 9 מסתובב עם 9 ו 5 עם 5, כסף/ כוח (פוליטי) מוסיפים לך נקודות. כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל זה נדיר מאוד.

וואי זה זין רציני לצאת עם מישהי בזמן חיטוב, אצלי הבעיה שאני מרגיש פחות גבר אם אני אומר שאני נמנע מלאכול משהו כי "אני בדיאטה"
חיטוב בת זוג ובילוים לא הולך ביחד 😭
יש לה פייסבוק זה לא סוד.

חברה שלי אומרת שגדלתי יותר מידי ברגליים ועכשיו הגינס והמכנס שהיא קנתה לי בחורף לא ניראים טוב אלי. (אני מודע לזה שהרגליים שלי ממש קטנות)

כמו שאמרו בסרט כלשהו 9 מסתובב עם 9 ו 5 עם 5, כסף/ כוח (פוליטי) מוסיפים לך נקודות. כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל זה נדיר מאוד.
זה רק אני או שהוא השתפר בקטע של השגיאות כתיב?

אני כבר שנתיים על 100+, ולא, לא יצאתי עם בחורות שמנות בזמן הזה. האקסית הרצינית שלי שוקלת 50 וקצת (גם אז היא שקלה ככה). יצאתי לפני שנה עם מישהי במשקל 80 כמעט אבל היא הייתה כמעט בגובה שלי (היא הייתה מלאה אבל ממש לא שמנה)
@godlin23 אתם באים היום לאימון @yujinius
אני בא לנסות ללחוץ, מקווה שילך בלי כאבים, אם כן אז אולי תהיה עד ל PR. אם תתנהג יפה אולי אתן לך לצלם אפילו 😃

טוב יאללה יש תור לרופא עוד מעט, תאחל לי בהצלחה

תשמע דירנו על הנושא איתך כמה פעמים זכור לי (כאן בפורום), אני חושב שאתה יותר מדי חי בסרט על החיטוב והחרא הזה. אני מסכים שאם תהיה 40% שומן עם כרס רופסת שנולת מעל המכמס זה ייראה ממש רע בקטע מוגזם ואז זה בטוח יכול לדחות בחורות (לפחות כאלה שנראות טוב ועם מספיק בטחון עצמי). אבל אם אתה נגיד 20% עם מסה מכבדת וואלה זה נראה סבבה בעיני בנות, לא כולן כמובן, יש כאלה שבכלל חושבות שגבר שרירי זה מגעיל ורוצות מישהו מאוד רזה אז זה לא אומר שצריך להפסיק להתאמן ולהגיע לתת משקל בשביל זה
רופאים זה קקה.. בהצלחה 🤩
תודה
אני יודע מה הוא יאמר-לא מצאתי כלום קח 1000 בדיקות תעשה ואז נראה
*היא
אני רוצה לבקש הפניה לצילום.
ובלי קשר אם אני כבר הולך אליה אני רוצה גם הפניה לבדיקות דם, סתם לראות ויטמינים, מינרלים, כולסטרול וסוכר

20% עם מסה מכבדת וואלה זה נראה סבבה בעיני בנות
אפילו 18% בלי מסה מכובדת אבל עם ביטחון עצמי גבוה בן אדם עינייני מעניין שכיף להיות איתו ממש לא מעניין אותה כמה חטוב אתה.
נשים שכל מה שמעניין אותך בגבר שהיה חטוב 3% אחוז אש 100% שריר שילכו לחפש את החברים שלהן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית