- פותח/ת השרשור
- #1,161
א. היא יותר אוהבת אותי שמן עם כרס קטנה מאשר חטוב.יכול להיות שב 85 היית שמן ומלא שמחת חיים, וב 72 היית אחרי חיטוב רעב ומדוכא
ב.עצבן אותה שלא יכולתי לאכול כל דבר ולא יכלנו לשבת ולהשתמן על חבילת שוקולד. 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. היא יותר אוהבת אותי שמן עם כרס קטנה מאשר חטוב.יכול להיות שב 85 היית שמן ומלא שמחת חיים, וב 72 היית אחרי חיטוב רעב ומדוכא
בעיה, אנשים מחטבים בשביל בנות, והרבה בנות אוהבות קצת בטן.א. היא יותר אוהבת אותי שמן עם כרס קטנה מאשר חטוב.
וואי זה זין רציני לצאת עם מישהי בזמן חיטוב, אצלי הבעיה שאני מרגיש פחות גבר אם אני אומר שאני נמנע מלאכול משהו כי "אני בדיאטה"ב.עצבן אותה שלא יכולתי לאכול כל דבר ולא יכלנו לשבת ולהשתמן על חבילת שוקולד. 😛
אני רוצה לראות את חברה שלך. לפחות בחד"כ תראה תמונה שלה, אני יראה את שלי 😃לפרוטוקול חברה שלי אהבה אותי יותר במשקל 85 מאשר ב72. 😃
@Matty אל תקשיב לו, אתה שחיף. ארקדי חושב שאם יהיה לו גוף סקסי אז בנות ירצו אותו למרות שהוא מכוער ובנאדם זבל 😛😛😛😛.
לך יש חברה מה אכפת לך, תרים כבד, תגיע ל 4 פלטות סקוואט ואז תחשוב על חיטוב 😆
חיטוב בת זוג ובילוים לא הולך ביחד 😭וואי זה זין רציני לצאת עם מישהי בזמן חיטוב, אצלי הבעיה שאני מרגיש פחות גבר אם אני אומר שאני נמנע מלאכול משהו כי "אני בדיאטה"
יש לה פייסבוק זה לא סוד.אני רוצה לראות את חברה שלך. לפחות בחד"כ תראה תמונה שלה, אני יראה את שלי 😃
זה רק אני או שהוא השתפר בקטע של השגיאות כתיב?אני רוצה לראות את חברה שלך. לפחות בחד"כ תראה תמונה שלה, אני יראה את שלי 😃
חברה שלי אומרת שגדלתי יותר מידי ברגליים ועכשיו הגינס והמכנס שהיא קנתה לי בחורף לא ניראים טוב אלי. (אני מודע לזה שהרגליים שלי ממש קטנות)
יגבני אני גם הייתי רוצה לראות חברה/אקסית שלך כאשר הייתה על 100 קילו +
כמו שאמרו בסרט כלשהו 9 מסתובב עם 9 ו 5 עם 5, כסף/ כוח (פוליטי) מוסיפים לך נקודות. כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל זה נדיר מאוד.
אני כבר שנתיים על 100+, ולא, לא יצאתי עם בחורות שמנות בזמן הזה. האקסית הרצינית שלי שוקלת 50 וקצת (גם אז היא שקלה ככה). יצאתי לפני שנה עם מישהי במשקל 80 כמעט אבל היא הייתה כמעט בגובה שלי (היא הייתה מלאה אבל ממש לא שמנה)חברה שלי אומרת שגדלתי יותר מידי ברגליים ועכשיו הגינס והמכנס שהיא קנתה לי בחורף לא ניראים טוב אלי. (אני מודע לזה שהרגליים שלי ממש קטנות)
כמו שאמרו בסרט כלשהו 9 מסתובב עם 9 ו 5 עם 5, כסף/ כוח (פוליטי) מוסיפים לך נקודות. כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל זה נדיר מאוד.
אני בא לנסות ללחוץ, מקווה שילך בלי כאבים, אם כן אז אולי תהיה עד ל PR. אם תתנהג יפה אולי אתן לך לצלם אפילו 😃
יש 🤘אם תתנהג יפה אולי אתן לך לצלם אפילו
GOOD LUCK!!!!טוב יאללה יש תור לרופא עוד מעט, תאחל לי בהצלחה
רופאים זה קקה.. בהצלחה 🤩טוב יאללה יש תור לרופא עוד מעט, תאחל לי בהצלחה
תשמע דירנו על הנושא איתך כמה פעמים זכור לי (כאן בפורום), אני חושב שאתה יותר מדי חי בסרט על החיטוב והחרא הזה. אני מסכים שאם תהיה 40% שומן עם כרס רופסת שנולת מעל המכמס זה ייראה ממש רע בקטע מוגזם ואז זה בטוח יכול לדחות בחורות (לפחות כאלה שנראות טוב ועם מספיק בטחון עצמי). אבל אם אתה נגיד 20% עם מסה מכבדת וואלה זה נראה סבבה בעיני בנות, לא כולן כמובן, יש כאלה שבכלל חושבות שגבר שרירי זה מגעיל ורוצות מישהו מאוד רזה אז זה לא אומר שצריך להפסיק להתאמן ולהגיע לתת משקל בשביל זהחברה שלי אומרת שגדלתי יותר מידי ברגליים ועכשיו הגינס והמכנס שהיא קנתה לי בחורף לא ניראים טוב אלי. (אני מודע לזה שהרגליים שלי ממש קטנות)
GOOD LUCK!!!!
תודהרופאים זה קקה.. בהצלחה 🤩
*היאאני יודע מה הוא יאמר-לא מצאתי כלום קח 1000 בדיקות תעשה ואז נראה
אפילו 18% בלי מסה מכובדת אבל עם ביטחון עצמי גבוה בן אדם עינייני מעניין שכיף להיות איתו ממש לא מעניין אותה כמה חטוב אתה.20% עם מסה מכבדת וואלה זה נראה סבבה בעיני בנות
עם זה אני מסכים 100%, דיברתי נטו על מראה חיצוניעם ביטחון עצמי גבוה בן אדם עינייני מעניין שכיף להיות איתו
פנימיות>מראה חיצונימראה חיצוני
Marry her.לפרוטוקול חברה שלי אהבה אותי יותר במשקל 85 מאשר ב72. 😃
I'm on it.😃Marry her.