כי לא הספימו יומייםאיך הגעת למסקנה הזאת?
כי עדכנתי? 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי לא הספימו יומייםאיך הגעת למסקנה הזאת?
כי עדכנתי? 🤣
בדיוק3 פלטות דדליפט פחות מאתגר
זאת לא הייתה הכוונה.בדיוק
כשתהיה לי אחת אני היה הבן אדם הכי מאושר בעולם.טוב כשיהיה לך 3 פלטות פרס אתה תהיה הכי מקובל כאן 😛
אממממ לא יודע לגבי כל השאר מבחינתי 4 פלטות דד זה לא פחות מגניב מ 3 פלטות סקוואט. 2 פלטות בנץ' זה גם נקודה חשובה בחיי מתאמן כוח.זאת לא הייתה הכוונה.
נגיד 4 פלטות דד או 2 פלטות בנץ האם זה שווה ערך?
כשיהיו לי 2 אני גם אהיה מאוד שמחכשתהיה לי אחת אני היה הבן אדם הכי מאושר בעולם.
תקווה. אחרי הכשל איזה רוסי שאל אותי במבטא מצחיק חיים אתה חי@x7haim לא נעים לי להספים אצל אורי
ויש מחר נסיון לבנץ 70 נקווה לא למות.
חחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnתקווה. אחרי הכשל איזה רוסי שאל אותי במבטא מצחיק חיים אתה חי
וואי עכשיו אני באמת מצטער שלא צילמתיחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחnחחחn
הייתי בוכה מצחוק.
אימון בסדר פלוס מינוס . בוקר זה קקי אבל אין ברירה יש פסיכו.
Bench Press-PRRRR 70X3 70X4 70X4 סט ראשון איבדתי ריכוז.סט שאני נתפסה לי הרגל כמובן.
סט אחרון פשוט היה כבד ולא עלה.🤬
Squat- 80X5 80X5 80X5 בסדר בסה"כ לא משקל מזהיר אבל מרגיש כבד תאמת. מקווה לעלות משקל אימון הבא. 😕
בגלל שזה היה בוקר ושישי המכון היה מת וסוף סוף היה לי זמן לעשות עוד משהו אז הספקתי לעשות בייספס. אושר.🚬🤪🚬
דאמבלים 14 KG שלושה סטים כמה שיוצא.
משקלים מתחילים להרגיש כבד אני עוד מעט...
בתנאי שאתה מפסיק להתקדם בסקוואט. 😛די להתקדם בבאנצ׳
115 לא עלה 🤬בתנאי שאתה מפסיק להתקדם בסקוואט. 😛
בהצלחה. 🤩115 לא עלה 🤬
יום ראשון נתן בראש
תודות רבות לאגאדיר על הPR.שבת קודש מתי. תאכל כשר ותתקדם מעולה. זה בגלל הבייקון שישי שעבר 🤬
קצת שירי שבת