הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
קיבלתי 54 קב"א ו80 דפ"ר 🙄 מרגיש גאון. 🤯

בחופשה בין הסמסטרים אני בבית.
אבל עכשיו גם שוקל לפרוש מעתודה...😕

טוב אתה! תותח
לדעתי כדאי לך לחשוב על זה כמו שצריך כי אם אתה מתכנן לפרוש מעתודה עדיף שתעשה את זה מוקדם מהאשר מאוחר. היו לי חברים שפרשו מעתודה אחרי 2 סמסטרים וחבל כי הם סתם שרפו שנה מהחיים.
אני אישית יכולתי ללכת לעתודה אבל אני לא אהבתי את העובדה שאני אדע איך החיים שלי יראו 10 שנים קדימה, אני אוהב הפתעות 😃

לדעתי כדאי לך לחשוב על זה כמו שצריך כי אם אתה מתכנן לפרוש מעתודה עדיף שתעשה את זה מוקדם מהאשר מאוחר. היו לי חברים שפרשו מעתודה אחרי 2 סמסטרים וחבל כי הם סתם שרפו שנה מהחיים.
אני אישית יכולתי ללכת לעתודה אבל אני לא אהבתי את העובדה שאני אדע איך החיים שלי יראו 10 שנים קדימה, אני אוהב הפתעות 😃

יותר לכיוון חצי שנה, אם לא עתודה אז הייתי מתגייס במרץ.
ונראה לי עדיף לפרוש עכשיו ו"לשרוף שנה" מאשר אפילו יותר מאוחר או להישאר ולהתבאס, לא?

יותר לכיוון חצי שנה, אם לא עתודה אז הייתי מתגייס במרץ.
ונראה לי עדיף לפרוש עכשיו ו"לשרוף שנה" מאשר אפילו יותר מאוחר או להישאר ולהתבאס, לא?
כל עוד אתה אוהב את התואר שאתה לומד ואין לך בעיה להיות 6 שנים בצה"ל אני לא רואה סיבה שתוותר על עתודה. יש הרבה יתרונות בעתודה כשהחשובים ביותר בהם הם נסיון עבודה ולימודים כמעט בחינם (כשאני לדוגמא צריך לשלם כ11 אלף בשנה לתואר בערך).
אם אתה חושב שתתבאס מזה אז אל תבזבז זמן ותפרוש ישר. זה מה שאני הייתי עושה במקומך.

עתודה זה זין בתחת.
just my honest opinion.

i-wont-say-its-spam-but-its-spam.jpg

אתה מתאמן מחר עם אריאל לא? אם אתם רוצים אפשר ללכת לחונטה כשתסיימו את האימון לשתות קצת בירה עם המבורגר
אני בעד אני ואריאל מתאמנים מוקדם בערך ב11.
נחכה לתגובות מאלון וסיימון.

קיצור בינתיים אני אריאל ומקס כן.
מחכים לסיימון ואלון. 🙄

תגיד אתה מסטול?
אני ואריאל הולכים לאימון בבוקר ואז יוצאים בערב מאיפה בדיוק הסקת את זה?
אם אתם רוצים אפשר ללכת לחונטה כשתסיימו את האימון לשתות קצת בירה עם המבורגר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית