עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחופשה בין הסמסטרים אני בבית.@CarTManDan למה לא רואים אותך?
טוב אתה! תותחקיבלתי 54 קב"א ו80 דפ"ר 🙄 מרגיש גאון. 🤯
לדעתי כדאי לך לחשוב על זה כמו שצריך כי אם אתה מתכנן לפרוש מעתודה עדיף שתעשה את זה מוקדם מהאשר מאוחר. היו לי חברים שפרשו מעתודה אחרי 2 סמסטרים וחבל כי הם סתם שרפו שנה מהחיים.בחופשה בין הסמסטרים אני בבית.
אבל עכשיו גם שוקל לפרוש מעתודה...😕
טוב אתה! תותח
לדעתי כדאי לך לחשוב על זה כמו שצריך כי אם אתה מתכנן לפרוש מעתודה עדיף שתעשה את זה מוקדם מהאשר מאוחר. היו לי חברים שפרשו מעתודה אחרי 2 סמסטרים וחבל כי הם סתם שרפו שנה מהחיים.
אני אישית יכולתי ללכת לעתודה אבל אני לא אהבתי את העובדה שאני אדע איך החיים שלי יראו 10 שנים קדימה, אני אוהב הפתעות 😃
כל עוד אתה אוהב את התואר שאתה לומד ואין לך בעיה להיות 6 שנים בצה"ל אני לא רואה סיבה שתוותר על עתודה. יש הרבה יתרונות בעתודה כשהחשובים ביותר בהם הם נסיון עבודה ולימודים כמעט בחינם (כשאני לדוגמא צריך לשלם כ11 אלף בשנה לתואר בערך).יותר לכיוון חצי שנה, אם לא עתודה אז הייתי מתגייס במרץ.
ונראה לי עדיף לפרוש עכשיו ו"לשרוף שנה" מאשר אפילו יותר מאוחר או להישאר ולהתבאס, לא?
מסכים2
אתה מתאמן מחר עם אריאל לא? אם אתם רוצים אפשר ללכת לחונטה כשתסיימו את האימון לשתות קצת בירה עם המבורגר
אני בעד אני ואריאל מתאמנים מוקדם בערך ב11.אתה מתאמן מחר עם אריאל לא? אם אתם רוצים אפשר ללכת לחונטה כשתסיימו את האימון לשתות קצת בירה עם המבורגר
כן אבל בכל המקומות שבא לי אליהם יש כניסה מגיל 24 😛😛😛
🤬🤬כן אבל בכל המקומות שבא לי אליהם יש כניסה מגיל 24 😛😛😛
ואני בכלל במעלות עד שבת.
דווקא אני הרבה שם בסופשים 😛🤬🤬
תשאר פעם אחת בנשר
בירה בבוקר? 😳קיצור בינתיים אני אריאל ומקס כן.
מחכים לסיימון ואלון. 🙄
תגיד אתה מסטול?בירה בבוקר? 😳
אם אתם רוצים אפשר ללכת לחונטה כשתסיימו את האימון לשתות קצת בירה עם המבורגרתגיד אתה מסטול?
אני ואריאל הולכים לאימון בבוקר ואז יוצאים בערב מאיפה בדיוק הסקת את זה?
כע עחי ב1 בצהריים נשמע פיגוז. 😵כשתסיימו את האימון