- פותח/ת השרשור
- #2,641
הלוואי והייתי יכוללמה רעים? אני אפילו אזמין אותך לסטייק כאן אחרי האימון 😋🍴
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי והייתי יכוללמה רעים? אני אפילו אזמין אותך לסטייק כאן אחרי האימון 😋🍴
טוב אז יישאר לי יותר סטייקים 😛הלוואי והייתי יכול
But nobody likes u either, u misogynistic, children beating Russian man... So maybe u two should stick together? 😃למה אתה חושב שאני שונה מכולם ? אם כולם שונאים אותך אני מניח שיש לזה סיבה טובה ולכן אני גם שונא אותך
go awayBut nobody likes u either, u misogynistic, children beating Russian man... So maybe u two should stick together? 😃
go away
how's ur squats going? less pain in the legs?go away
אה פאק גם לי יש אימון מחר, נפח סקוואט אחרי כל השיט שעשיתי היום... ואצלי המכון נסגר ב 15:00 אז חייב להספיק לפניאיכככככככככככ עכשיו נזכרתי שמחר אימון בוקר.
כל פעם זה מוות מחדש.
ז"ל יוג'ין.נפח סקוואט
ולי יש אוטובוסים רק עד איזה 2....ואצלי המכון נסגר ב 15:00 אז חייב להספיק לפני
😵שיהיה לנו בהצלחה
לעעע אני תמיד עושה נפח סקוואט בשישי אחרי אימון של חמישי (אמנם היום היה אימון עמוס יותר), לפעמים גם עם משמרת לילה באמצע ושינה של איזה 5 שעות בבוקר בשביל להספיק לפני שהמכון ייסגר...ז"ל יוג'ין.
אז כנראה שאתה תבוא למכון לפניי כי אני כנראה אבוא באיזה 2 😃ולי יש אוטובוסים רק עד איזה 2....
אני לא מתאמן בחמישי. יש לי קורס שדרך אגב יש לי סיפור לספר למה הקורס התבטל היום באמצע אם בא לכם..y r u working out on fridays? y not just sun,tue,thur? y bother with fridays?
אתה במעלות .לא מעניין.אז כנראה שאתה תבוא למכון לפניי כי אני כנראה אבוא באיזה 2 😃
כןאני לא מתאמן בחמישי. יש לי קורס שדרך אגב יש לי סיפור לספר למה הקורס התבטל היום באמצע אם בא לכם..
איך הקורס פסיכומטרי שלי יכול להיות קשור לאימונים???????אבל רק אם זה קשור לאימונים, למשל המדריך עשה אתמול דדליפט ושבר את הגב או משהו
איך הקורס פסיכומטרי שלי יכול להיות קשור לאימונים???????
התכוונתי למדריך פסיכומטרילמשל המדריך עשה אתמול דדליפט ושבר את הגב או משהו
he specifically gave an example how, if these r ur analytical skills, u r going to have a bad time during the psycho.איך הקורס פסיכומטרי שלי יכול להיות קשור לאימונים???????
יש לי סיפור לספר למה הקורס התבטל היום באמצע אם בא לכם
יש?המדריך עשה אתמול דדליפט ושבר את הגב
אה. לא. המדריך איזה קיבוצניק מיוטבתה. AKA שחיףהתכוונתי למדריך פסיכומטרי