לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כושי ילדון צעיר,אני מצטער מראש שהפרעתי לאימון שלך היום והוצאתי אותך מריכוז בליאד .
דרך אגב , פעם הבאה שאלכס בא לחדר כשר ,צריך מישהו שיקפוץ על ה"רימון " הזה,ויתחיל להעסיק אותו כדי שיתן להתאמן ולא יזיין את השכל ויוציא אנשים מריכוז (ולא ידיף ריחות רעים לשווא) .
אתה לא הפרעת..
להפך תמכת נפשית.😃
ואלכס דפק לי את המוח. 😵

Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:

ז"ל מתי

PR all day everyday
היה היום אימון של דד ופרס במקום שלישי כי היה פסיכומטרי וזה. 😕
OverHead Press-52.5X5 52.5X4 52.5X4 PRR
מרוצה מאוד. פרס זה נאצי. בסט השלישי למשהו איבדתי שיווי משקל בעלייה של החזרה החמישית אז הפסקתי פחדתי לעוף אחורה. אני שם לב שאני מוריד ומעלה את המוט מהר מידי ועקב כך מאבד שיווי משקל צריך לעשות יותר מבוקר פעם הבאה. בכ"מ PR מרוצה. 😁...

קרא את שאר עדכון הלוג...

u got 60 in tanach? u r not in a religious school, how is that even possible?
the tanach u guys do is literally just bring the fucking tanach an u'll get a 90+, u don't even have to ever have opened the book before, wtf man?

u got 60 in tanach? u r not in a religious school, how is that even possible?
the tanach u guys do is literally just bring the fucking tanach an u'll get a 90+, u don't even have to ever have opened the book before, wtf man?
תופתע. אני כישרון.

וואו. חוש ההומור פה ברמה גבוהה..

ככה זה התלמידים היום, לכל אחד יש סמארטפון, מי בכלל בשיעור, יש בתי ספר עם טאבלט לכל ילד, בסוף אף אחד לא ידע איך לכתוב, ידעו רק להדפיס.

אני מתחיל היום ברבע לתשע 👹

כושי ילדון צעיר,אני מצטער מראש שהפרעתי לאימון שלך היום והוצאתי אותך מריכוז בליאד .
דרך אגב , פעם הבאה שאלכס בא לחדר כשר ,צריך מישהו שיקפוץ על ה"רימון " הזה,ויתחיל להעסיק אותו כדי שיתן להתאמן ולא יזיין את השכל ויוציא אנשים מריכוז (ולא ידיף ריחות רעים לשווא) .
מה? אלכס היה בערב? ראיתי אותו ב 3 בצהריים במכון

כל הכבוד על ה PRים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

יפה מתיתיהו בקרוב פרס פלטה

כן אה... בדרך. 😁

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית