אז מההגיוס שלי רק בינואר.. איפה אני ואיפה ינואר.. (2017)
שלי במרץ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מההגיוס שלי רק בינואר.. איפה אני ואיפה ינואר.. (2017)
אז לא יודע. מה זה רלוונטי גם ככה לא שמים על זה זין וכל מה שאני באמת ארצה אני אצטרך להוציא את זה מהם בכוח ובדם.אז מה
שלי במרץ
בכלא או מעצר.
ברוך הבא לצה״ל.אז לא יודע. מה זה רלוונטי גם ככה לא שמים על זה זין וכל מה שאני באמת ארצה אני אצטרך להוציא את זה מהם בכוח ובדם.
תודה, אני מתנחם בעובדה שבינתיים אני לא עושה כלום בי"ב חוץ מלנפוש. 😃ברוך הבא לצה״ל.
היום היה לי אימון עצימות. לא יודע עד כמה זה היה אימון לא הרגשתי שעשיתי משהו בכלל.
Squat-60X5 70X5 80X5 90X5 100X3 קל..
Chinups-שלוש חזרות סט אחד. 5 קילו תוספת.. 😕
Bench Press- 70X3 עוד פעם .. סתם
Facepulls-10X2 55 lbs לא יודע מה אני אמור להרגיש בקשר לתרגיל הזה. 🫤
האימון היה 30 דקות בערך.. אחריי זה פשוט שעה כמעט עזרתי לאנשים/דיברתי איתם..
בקיצור מוזר ואני מקווה שזה יפסיק להרגיש מוזר כאילו אני לא עושה כלום במכון .
זה כנראה בגלל המשקלים הנמוכים והנפח הנמוך.
עוד דבר,היום...
העיקר הכוונה זה לא שלא יכולתי לעשות חמישיה 😆אני בטוח במשקפיים שלי שעשית 90 ל3 ועוד אחרי זה צעקת עליי.. משהו פה לא מסתדר ☝️
גם אני 😆 אבל היום שרפתי 500 בריצה אז אני מרגיש בסדר עם עצמיהעיקר הכוונה זה לא שלא יכולתי לעשות חמישיה 😆
עוד בעיה חברים, אני מתחיל להיות רעב למרות שאני על "תפריט" של פלוס קלורי של 500+ 😭😭
אתה על תפריט בכלל? 😳גם אני 😆 אבל היום שרפתי 500 בריצה אז אני מרגיש בסדר עם עצמי
לא.. גם אתה לא(?).אתה על תפריט בכלל? 😳
וזה כנראה האירובי שלך מרעיב אותי.. הבטן שלי מגלה רחמים כלפיך ואז היא מגרגרת.. 😁
אני דיי אוכל קבוע כל יום.. 🙄לא.. גם אתה לא(?).
גם אני +-(לא באמת 😆), חוץ מהקוטג' בבוקר.אני דיי אוכל קבוע כל יום.. 🙄
אני מצטער, אבל פה אנחנו דוגלים באוריאו/עוגות/סניקרס.כוס חלב עם MARS ואני מסודר ללילה
כמה קלוריות אתה אוכל? אני ממש מזדהה. אכלתי בצהריים לאפה שווארמה והייתי אחרי שעה רעבהעיקר הכוונה זה לא שלא יכולתי לעשות חמישיה 😆
עוד בעיה חברים, אני מתחיל להיות רעב למרות שאני על "תפריט" של פלוס קלורי של 500+ 😭😭
סניקרס זה ממכר מדי 😳אני מצטער, אבל פה אנחנו דוגלים באוריאו/עוגות/סניקרס.
ומילקה 🤤אני מצטער, אבל פה אנחנו דוגלים באוריאו/עוגות/סניקרס.
בוא נגיד .. אוכל מספיק 🙄כמה קלוריות אתה אוכל? אני ממש מזדהה. אכלתי בצהריים לאפה שווארמה והייתי אחרי שעה רעב
3 ביצים 2 טונה וקוטג' אחרי אימון 🙄בוא נגיד .. אוכל מספיק 🙄