אני מעדיף תרגיל ראשי chin ups. בהתאוששות תעשה מתח פרונציה, או לדעתי עדיף מסור/חתירה.זה מה שחשבתי. קיצור לעשות chinups באימון התאוששות ובשניים האחרים לעשות מתח? או להפך? או שזה לא משנה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מעדיף תרגיל ראשי chin ups. בהתאוששות תעשה מתח פרונציה, או לדעתי עדיף מסור/חתירה.זה מה שחשבתי. קיצור לעשות chinups באימון התאוששות ובשניים האחרים לעשות מתח? או להפך? או שזה לא משנה?
סבבה תודה. אני אוותר על בייספס בהתאוששות ואכניס מתח במקום?אני מעדיף תרגיל ראשי chin ups. בהתאוששות תעשה מתח פרונציה, או לדעתי עדיף מסור/חתירה.
משיכות עובדות על הבייספס מצוין. לא צריך בידודים (סליחה, מורן).סבבה תודה. אני אוותר על בייספס בהתאוששות ואכניס מתח במקום?
אה ועוד בעיה. אני מרגיש כמו סמרטוט אחריי הדדליפט אז איך אני אעשה מתח אחריי זה.
אבל אתה רואה שאני עשיתי אימון אתמול והספקתי על הדקה את הדדליפט..תחכה קצת
כי אין לי זמן +מעדיף ללכת עם חברים.למה אתה לא הולך יותר מוקדם
+אני יכול ללכת חצי שעה יותר מוקדם ביום שלישי.אם אני אעשה מתח לפני הדדליפט זה לא יעייף אותי? שניהם עובדים על הגב במידה מסויימת.
רגע רגע רגע,טוב, חבריי הטרולים
@Savo
@NonCivilized
@Tank
המגבלה העיקרית של חברנו הטרול הראשי היא שאין לו זמן. הוא ממהר לאוטובוס.
לכן - SS יורדת מהשולחן. אני גם מהסס להמליץ על SS לאנשים שאין להם אפשרות להקדיש לה את כל מה שהיא צריכה.
האפשרות הבאה היא הליניארית MadCow.
אז את הסקוואט שמנו בליניארית, כל עוד הוא מתקדם איתו אין סיבה לשנות (והרגליים שלו יגדלו יופי מסקוואט במתכונת הזו).
אבל הלחיצות שלו תקועות. להעביר אותן לליניארית פירושו לתקוע אותן עוד יותר.
לכן - הלחיצות עוברות למתכונת טקסס (מקוצרת באימון הנפח, שוב כי אין זמן).
אבל מהתיאורים שלו של הלחיצה חשדתי שהבעיה היא דווקא בגב.
כשהוא פירט לי את רוטינת הגב שלו - היה לי כבר ברור שזו הבעיה.
לכן - החלטתי להעביר גם את המשיכות לטקסס, ואת תרגילי העזר הקדשתי למשיכות - קרי פייספולס שיחזק לו את הטרפזים.
למה רק שני סטים של פייספולס? כי אין לו זמן. אם היה עוד זמן, הייתי מוסיף לו סטים לתרגילי הבסיס ולא לעזר.
למה אין משיכה אופקית? קודם כל יש, פייספולס זה סוג של, וחוץ מזה אני לא מתעניין בדברים האלה.
במשיכות אין הבדל בין אופקי לאנכי כי אין עניין של איזון בין מסובבי כתף.
את הביקורת שלכם לנפח של אימון ההתאוששות אני מקבל, בהתחשב בנפח הדל יחסית של אימון הנפח.
אז - אם יש זמן בסוף אימון, תוסיף 2-3 סטים של משיכה (חתירה, מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך, פולי, מסור).
ולגבי הלחיצה של אימון ההתאוששות, אני מהסס.
יש אפשרות להשאיר אותה במתכונת קלה, כמו בטקסס.
יש אפשרות גם לשים אותה כבדה בלי שבירת שיא - כלומר הפרס (ובשבוע שאחרי זה הבנץ') יהיה 3x5 במשקל מאימון הנפח של שבוע שעבר.
@White Walker
@yujinius
😭 הגענו להחלטה שאין צורך בביספס.א*פה הפאק*נג ב**ספס!!!!
הנה:רגע רגע רגע,
הכל טוב ויפה, אבל תסביר לי רק דבר אחד..
א*פה הפאק*נג ב**ספס!!!!
האליל שלי 🤤GiladBody
תודה 🥰מתי, שמח לבשר לך שאתה הלוג עם הכי הרבה ספאם בפורום.
איפה הקרלז?טוב, חבריי הטרולים
@Savo
@NonCivilized
@Tank
המגבלה העיקרית של חברנו הטרול הראשי היא שאין לו זמן. הוא ממהר לאוטובוס.
לכן - SS יורדת מהשולחן. אני גם מהסס להמליץ על SS לאנשים שאין להם אפשרות להקדיש לה את כל מה שהיא צריכה.
האפשרות הבאה היא הליניארית MadCow.
אז את הסקוואט שמנו בליניארית, כל עוד הוא מתקדם איתו אין סיבה לשנות (והרגליים שלו יגדלו יופי מסקוואט במתכונת הזו).
אבל הלחיצות שלו תקועות. להעביר אותן לליניארית פירושו לתקוע אותן עוד יותר.
לכן - הלחיצות עוברות למתכונת טקסס (מקוצרת באימון הנפח, שוב כי אין זמן).
אבל מהתיאורים שלו של הלחיצה חשדתי שהבעיה היא דווקא בגב.
כשהוא פירט לי את רוטינת הגב שלו - היה לי כבר ברור שזו הבעיה.
לכן - החלטתי להעביר גם את המשיכות לטקסס, ואת תרגילי העזר הקדשתי למשיכות - קרי פייספולס שיחזק לו את הטרפזים.
למה רק שני סטים של פייספולס? כי אין לו זמן. אם היה עוד זמן, הייתי מוסיף לו סטים לתרגילי הבסיס ולא לעזר.
למה אין משיכה אופקית? קודם כל יש, פייספולס זה סוג של, וחוץ מזה אני לא מתעניין בדברים האלה.
במשיכות אין הבדל בין אופקי לאנכי כי אין עניין של איזון בין מסובבי כתף.
את הביקורת שלכם לנפח של אימון ההתאוששות אני מקבל, בהתחשב בנפח הדל יחסית של אימון הנפח.
אז - אם יש זמן בסוף אימון, תוסיף 2-3 סטים של משיכה (חתירה, מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך, פולי, מסור).
ולגבי הלחיצה של אימון ההתאוששות, אני מהסס.
יש אפשרות להשאיר אותה במתכונת קלה, כמו בטקסס.
יש אפשרות גם לשים אותה כבדה בלי שבירת שיא - כלומר הפרס (ובשבוע שאחרי זה הבנץ') יהיה 3x5 במשקל מאימון הנפח של שבוע שעבר.
@White Walker
@yujinius
תרגיל מורכב מידי ועובד על יותר מידי שרירים אני חושש לפגיעה בהתאוששות בכל הגוף. 😛איפה הקרלז?
never say NO to curlzתרגיל מורכב מידי ועובד על יותר מידי שרירים אני חושש לפגיעה בהתאוששות בכל הגוף. 😛
מי כמוך יודעnever say NO to curlz