לא הבנתי את הקטע בסדרה שכל סוף עונה, מישהו ממשפחת סטארק מת, סתם נותנים לך תקוות שוא כל העונה 🤬משחקי הכס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי את הקטע בסדרה שכל סוף עונה, מישהו ממשפחת סטארק מת, סתם נותנים לך תקוות שוא כל העונה 🤬משחקי הכס
🤣 ר.ר מרטין עושה עבודת קודשלא הבנתי את הקטע בסדרה שכל סוף עונה, מישהו ממשפחת סטארק מת, סתם נותנים לך תקוות שוא כל העונה 🤬
דווקא מתחיל להעלות לי על העצבים הקטעים האלו, לפחות טיריון חי, אחרת כבר ממזמן הייי מפסיק לראות 🫤🤣 ר.ר מרטין עושה עבודת קודש
טריון הוא השחקן הכי טוב בסדרה. מרטין הולך למות אם הוא הורג את טריון. 🤬דווקא מתחיל להעלות לי על העצבים הקטעים האלו, לפחות טיריון חי, אחרת כבר ממזמן הייי מפסיק לראות 🫤
מסכים ב-1000%טריון הוא השחקן הכי טוב בסדרה. מרטין הולך למות אם הוא הורג את טריון. 🤬
זה אפילו לא PR..דורש סרטון של הדדליפט ]ץץףפ !
אם לא תיכשל..זה אפילו לא PR..
אני אעשה 160 עוד שבועיים. תזכיר לי. 😃
חמודי אל תדאג. 😁אם לא תיכשל..
אני במקומך הייתי דואג שהדדליפט שלי יהיה יותר גבוהה משלך בתחרות 😆חמודי אל תדאג. 😁
נחיה ונראה. 🙄אני במקומך הייתי דואג שהדדליפט שלי יהיה יותר גבוהה משלך בתחרות 😆
סתם אני חושב שתהיה לנו בערך את אותה התוצאה
סתם אני עדיין לא בטוח שאני בקטע של תחרויות. נראה לקראת דצמבר.אני במקומך הייתי דואג שהדדליפט שלי יהיה יותר גבוהה משלך בתחרות 😆
סתם אני חושב שתהיה לנו בערך את אותה התוצאה
ברור שאתה בא. אחרת מקס יכה אותך @Tankסתם אני עדיין לא בטוח שאני בקטע של תחרויות. נראה לקראת דצמבר
LOLOLOL - Reaction GIFsמקס לא יוצא מהבית, אתה עוד רוצה שהוא יכה אותי? עם מה? הכיסא גלגלים שלו?
לא ידעתי שאתה מזוכיסט 😏😏@Tank נכון אתה בא מחר לבדר אותי? 😃
🤯 יופי. כמו שהבנתי דודי בא היום כבר,ומקס לא הבנתי את התגובה שלו.אני כנראה בא, צריך עידוד לעשות פרס