מה אכפת לי לעשות סס קצת רק לחזור ואז להתחיל טקסס נורמלי?אריאל ממש ממש אבל ממש לא צריך סס.
במיוחד לא בלחיצות. הבנץ' שלו גבוה והוא לא הולך להתקדם בכזאת קלות בסס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אכפת לי לעשות סס קצת רק לחזור ואז להתחיל טקסס נורמלי?אריאל ממש ממש אבל ממש לא צריך סס.
במיוחד לא בלחיצות. הבנץ' שלו גבוה והוא לא הולך להתקדם בכזאת קלות בסס.
הפסקת להתאמן לכמה זמן או משהו?מה אכפת לי לעשות סס קצת רק לחזור ואז להתחיל טקסס נורמלי?
כי מה יתן לך סס? אתה בכל מקרה עושה ריסט ואתה תלך שלב אחד אחורה ואז אחד קדימה.מה אכפת לי לעשות סס קצת רק לחזור ואז להתחיל טקסס נורמלי?
התחיל לזרוק והפסיק לאכול ולהתאמן.הפסקת להתאמן לכמה זמן או משהו?
מה סס יתן לך?מה אכפת לי לעשות סס קצת רק לחזור ואז להתחיל טקסס נורמלי?
SS טובה למי שרוצה גם לחזור מהר למשקלים הקודמים שלו בSQ DL BP.. מאחר ואריאל לא עושה SQ(או שהוא החליט לעשות קאמבק?) אז SS לא מתאים לו. אם רוצה לחזור לSQ DL אז אחלה.כי מה יתן לך סס? אתה בכל מקרה עושה ריסט ואתה תלך שלב אחד אחורה ואז אחד קדימה.
עדיף לך ללכת לתכנית עם התקדמות לינארית מעכשיו שמתמקדת יותר במשיכות וסקוואטים.
התחיל לזרוק והפסיק לאכול ולהתאמן.
אדיוט.
מה סס יתן לך?
רק עכשיו שמתי לב שיש שגיאות לולנכות* אבל צודק.
מובטחת*
🤣 זה לא משנה את העובדה שיש לי איזה 60 בלשון 😭רק עכשיו שמתי לב שיש שגיאות לול
80 במה? במבחן הומו? גם אני קיבלתי במבחנים 90+. הבגרות של לשון ב' זה טבח בתלמידים.חחחח קיבלתי 80 בלשון
הצחיק אותי שכל הדפוקים של הכיתה קיבלו 90
שששש יש לי עוד שנה80 במה? במבחן הומו? גם אני קיבלתי במבחנים 90+. הבגרות של לשון ב' זה טבח בתלמידים.
Prepare your anus.שששש יש לי עוד שנה
זוג שחיפים זה מה שאתם.LP = linear progression
TM = Texas Method
My point was rlly not specifically SS, I just gave SS as an example.
Doing a beginner LP program is a very good idea after a lengthy vacation from training. Just because u can lift the weight doesn't mean u should, but should rather start much lighter and work up quickly. Quickly = SS, SL or anything else similar.
Ariel can do wtv he wants, but with SS(or any other beginner LP program for that matter) he can gain 30(50)kg in his squat in a month, that's not possible on an intermediate program and going straight back to heavy weights is a recipe for injury.
I'd recommend SS over SL as SL uses 5x5 which is more work and as someone who is getting back to training, u can progress just as quickly with 3x5, y do more work for no extra return? There r probably 100 other beginner LP programs out there, most will do just fine.
@Failte has the right idea, never do something simply cuz u r impatient and have low self esteem...except for celltech, always take celltech.
Again, just my advice, he can do wtv he wants to, he will most likely be fine regardless what he does as long as he doesn't go too heavy too soon.
And as the website's slogan says... Eat, lift, sleep, repeat. (Cut out eat and ull b like me *silently cries*)
אני כמעט כל ארוחת ערב אוכל 100:s49:בוקר טוב>3
![]()
פצצת חלבון
90גרם חלבון בארוחה אחת
והקטע שזה טעים רצחאני כמעט כל ארוחת ערב אוכל 100:s49:
אכלתי עד עכשיו רק 20 חחחח עוד מעט 350 גר חזה עוףבוקר טוב>3
![]()
פצצת חלבון
90גרם חלבון בארוחה אחת