אני מתבייש לכתוב את זה בציבור אז אני אכתוב בלבןבאמת מה קורה עם הסקוואט דד ובנץ ?
אתה מתקדם בהם שנים לא עדכנת את הלוג
בנץ 80 סקוואט 80 דד 100
מתי אני מבקש לא להיות מזכירה שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתבייש לכתוב את זה בציבור אז אני אכתוב בלבןבאמת מה קורה עם הסקוואט דד ובנץ ?
אתה מתקדם בהם שנים לא עדכנת את הלוג
Sorry cap.מתי אני מבקש לא להיות מזכירה שלי.
אני זוכר פעם הייתה פציעה זה מה שהורס לך את ההתקדמות אם אני לא טועה היה לך 100 בנץ וכמה סקוואט ודדליפט היה לך ?אני מתבייש לכתוב את זה בציבור אז אני אכתוב בלבן
בנץ 80 סקוואט 80 דד 100
מתי אני מבקש לא להיות מזכירה שלי.
*מוניטין שליליאני מתבייש לכתוב את זה בציבור אז אני אכתוב בלבן
בנץ 80 סקוואט 80 דד 100
לא זה לא פציעה זה היה לפני שנה וזה עבר אחרי שבועיים אחרי זה עוד עשיתי שיאים פשוט עכשיו אני לא עולה במשקל ורץ ויושן כמו זבוב ואוכל חלבון פחות מפחמימה אז לא מסתדר לי אימוני כוחאני זוכר פעם הייתה פציעה זה מה שהורס לך את ההתקדמות אם אני לא טועה היה לך 100 בנץ וכמה סקוואט ודדליפט היה לך ?
מוניטין חיובי*לא נורא הבאתי את מתי שיחליף אותי
אמנם הוא לא מוצלח כמוני אני יודע.. יש עוד עבודה אבל נסלח לו 😘מוניטין חיובי*
מוניטין נייטרלי*אמנם הוא לא מוצלח כמוני אני יודע.. יש עוד עבודה אבל נסלח לו 😘
הגע הזמן שתחזור לתת בראש תתחיל לאכול ותתחיל SS לדעתי יש לך פוטנציאל !!לא זה לא פציעה זה היה לפני שנה וזה עבר אחרי שבועיים אחרי זה עוד עשיתי שיאים פשוט עכשיו אני לא עולה במשקל ורץ ויושן כמו זבוב ואוכל חלבון פחות מפחמימה אז לא מסתדר לי אימוני כוח
לא נורא הבאתי את מתי שיחליף אותי
מכל האימונים האלה נהייתי גוש שומן עכשיו קצת עיצבתי את הגוף לא בשבילי אימוני כוחהגע הזמן שתחזור לתת בראש תתחיל לאכול ותתחיל SS לדעתי יש לך פוטנציאל !!
🚔עיצבתי את הגוף
בואנה אין לך זכות לדבר גם אתה בדרך להיות שק שומן אני מזמין אותך לפני שיהיה מאוחר להצטרף לאימוני בודי-ליפטר שלי.
תגיד מה היו השיאים שלך ?מכל האימונים האלה נהייתי גוש שומן עכשיו קצת עיצבתי את הגוף לא בשבילי אימוני כוח
לא זוכר שהיית שמןמכל האימונים האלה נהייתי גוש שומן
😭 אתה רק גורם לי להראות נמושה עכשיותגיד מה היו השיאים שלך ?
ואתה יכול לעלות בתוכנית כמו 531 שלא צריך לטחון אוכל
אתה אז היית כל כך שמן שכל אחד נראה לך רזה 😆לא זוכר שהיית שמן
ב 12:00 סוגרים. אם אתה ממש חוצפן אז אולי תוכל לגנוב כמה שניות לעשות סט אבל לא יותר מזההם על השעון
מתי טוען שאני עכשיו שמן ומכוער.. בטח פעם הייתי דובלא זוכר שהיית שמן
🤣🤣🤣🤣🤣אתה אז היית כל כך שמן שכל אחד נראה לך רזה 😆