הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעלות משקל בבנץ פרס

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום חברים
אני כבר חודש וחצי עושה fbw ובאמת רואים שינויים נחמדים בגוף ובמשקלי עבודה
התחלתי 72 קילו אני עכשיו 74 (משתדל לעלות נקי כמה שיותר)
לא כל החודש וחצי הייתי עם תפריט

עליתי משקלי עבודה בכל התרגילים שאני עושה (סקוואט דדליפט פרס ועוד...)
רק בבנץ אני תקוע!
התחלתי עם 12.5 קילו כל צד עכשיו אני עושה 13.75 כל צד ותקוע כבר כמעט חודש!!!!
אני מתחיל עם בנץ את התוכנית ככה שיש לי בוא הכי הרבה אנרגיות
אני ישן 8-9 שעות יותר לכוון ה9 , אוכל 500 קלוריות מעל מאזן נטרלי (ואל תגידו לי לאכול יותר כי אני עושה מסה נקייה ולא מעוניין במלוכלכת)
הטכניקה סבבה, עושה 4x8
ניסיתי לעשות כוח 3x5 אימון קודם הלך סבבה התחלתי עם 17.5 כל צד והיה קל
היום ניסיתי 18.75 כל צד המוט נפל עליי חזק ויש לי קצת עכשיו טראומה לחזור לכוח חחחחח
וגם נראה לי בזבוז זמן לעשות כוח לתקופה שבתקופה הזאת הייתי יכול לעשות הימוטרפיה

בבקשה בלי התגובה תעשה ss

תודה מראש לעוזרים ולכל מי שקרא 😃

אני לא מאמן כושר...ואין לי שום הסמכה בנושא אבל אני כן יכול לשתף אותך מניסיון אישי
קודם כל אני ממליץ על 3X5 אימוני כוח מאז ומתמיד הוכיחו את עצמם..
ולגבי זה שאתה מרגיש תקוע..

הייתי תקוע המון זמן בבנצ' פרס... התבאסתי התייאשתי ניסיתי תרגילי עזר כדי לחזק ופשוט כלום לא עזר לי..
הייתי תקוע על 30 קילו כל צד בבנצ'.
ואז החלטתי לעשות ניסוי קטן בתזונה שלי... הפסקתי לספור קלוריות והפסקתי לעבוד לפי תפריט מסודר...ופשוט התחלתי לאכול כל הזמן ולדאוג להעמיס חלבונים..
התחלתי להעלות במשקל גוף ויחד עם זה גם עלו משקלי העבודה שיפרתי ל35 קילו כל צד בערך בשבועיים-שלוש ואני כבר מרגיש שאני יכול להתקדם עוד.

אני לא מאמן כושר...ואין לי שום הסמכה בנושא אבל אני כן יכול לשתף אותך מניסיון אישי
קודם כל אני ממליץ על 3X5 אימוני כוח מאז ומתמיד הוכיחו את עצמם..
ולגבי זה שאתה מרגיש תקוע..

הייתי תקוע המון זמן בבנצ' פרס... התבאסתי התייאשתי ניסיתי תרגילי עזר כדי לחזק ופשוט כלום לא עזר לי..
הייתי תקוע על 30 קילו כל צד בבנצ'.
ואז החלטתי לעשות ניסוי קטן בתזונה שלי... הפסקתי לספור קלוריות והפסקתי לעבוד לפי תפריט מסודר...ופשוט התחלתי לאכול כל הזמן ולדאוג להעמיס חלבונים..
התחלתי להעלות במשקל גוף ויחד עם זה גם עלו משקלי העבודה שיפרתי ל35 קילו כל צד בערך בשבועיים-שלוש ואני כבר מרגיש שאני יכול להתקדם עוד.
3x5 זה לא "כח" אלא טווח חזרות וסטים סטנדרטי לתרגיל כמו בנץ'. ניתן לסגור נפח לאחר מכן על-פי הצורך עם הפחתת משקל מסויימת והעלאת מספר החזרות, אבל זה תופס למטרת בילדינג/פאוורליפטינג.

ולמען השם, זה היפרטרופיה ולא הימוטרפיה (...?)

עשה לפי ההמלצות.. הרווח יהיה רק שלך.
hemotroph, hemotrophe, hemotrophy The nutritive materials supplied to the embryos of placental mammals through the maternal bloodstream.

אחי אתה לא עובד הימוטרופיה?

3x5 זה לא "כח" אלא טווח חזרות וסטים סטנדרטי לתרגיל כמו בנץ'. ניתן לסגור נפח לאחר מכן על-פי הצורך עם הפחתת משקל מסויימת והעלאת מספר החזרות, אבל זה תופס למטרת בילדינג/פאוורליפטינג.
תודה תום, תמיד טוב ללמוד דברים חדשים :]
תמיד אמרו לי שטווח חזרות כזה הוא נחשב כאימון כוח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית