עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מודה באשמה 😅חבר יש לך בעיות עם הבנת הנקרא,תקרא שוב מה שכתבתי ואז תגיב.
פשוט תראו איך פגשתי את אמא, אין שיעור פיק אפ מ7 עונות של ברני סטינסון
לזיין 1% מהבנות שאתה מתחיל איתם זה לא כזה נורא. זה לא תחום שהאחוזים בו גבוהים, גם אם אתה עם גוף של אדוניס עם פרצוף של pretty boy וטחון מהתחתהאמת שהקטע הכי טוב בסדרה בהקשר של פיקאפ היה הקטע שבארני הגיע ל200 בחורות ואז עושים חישוב שאם הוא שכב עם 200 בחורות ב5 שנים ומתחיל עם 20 בחורות כל יום אז אחוזי ההצלחה שלו נמוכים מאוד(אבל הוא עדיין נחשב PLAYA).
perfect weekהאמת שהקטע הכי טוב בסדרה בהקשר של פיקאפ היה הקטע שבארני הגיע ל200 בחורות ואז עושים חישוב שאם הוא שכב עם 200 בחורות ב5 שנים ומתחיל עם 20 בחורות כל יום אז אחוזי ההצלחה שלו נמוכים מאוד(אבל הוא עדיין נחשב PLAYA).
אם זה היחס שאתה שואף אליו עם גוף מושלם ופנים וכסף,אתה או מינימליסט בצורה פנאטית או סובל מהפרעת אישיות חריגה.לזיין 1% מהבנות שאתה מתחיל איתם זה לא כזה נורא. זה לא תחום שהאחוזים בו גבוהים, גם אם אתה עם גוף של אדוניס עם פרצוף של pretty boy וטחון מהתחת
מה.או סובל מהפרעת אישיות חריגה.
עד כדי כך משועמם שעשית על זה גיפ?מוקדש ל @sunshine
אחרי טראומה מאחד הדיונים הקודמים.
http://media.giphy.com/media/xTiTnm9a28tInfFxOo/giphy.gif
חיוביעד כדי כך משועמם שעשית על זה גיפ?
אפשר גם על הויכוחים הפילוסופיים של סאנשיין וקולדפיירחיובי
הייתי חייב לעשות GIF בסגנון כבר המון זמן
אני אעשה גם משהו בסגנון על ויכוחים ש Beast And Cheat משתתף בהם. (לא אומר שהוא לא צודק, פשוט אפשר לכתוב ספר עם כל הויכוחים הארוכים שלו מהחודש הארון)
זה גם בהזדמנות.. נראה כמה יהיה משעמם בחופשאפשר גם על הויכוחים הפילוסופיים של סאנשיין וקולדפייר
גזעןכמו סודנים
תפתח אשכול בפורום מערכת
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnצודק.
אין לי כח
כל הכבוד על ההשקעה! שמחה שבמקום לבזבז את זמנך בדיונים שטותיים , עשית עם עצמך משהו מועיל באמת 😄מוקדש ל @sunshine
אחרי טראומה מאחד הדיונים הקודמים.
http://media.giphy.com/media/xTiTnm9a28tInfFxOo/giphy.gif
אם אתה לא רציני עם מישהי וזה רק הדייטים הראשונים, אין לך מה לענות לה אחרי השעה 9 בלילה.יופי היא ענתה לי בדילאי של 6 שעות
מה למדתי מהמאסטר @Vile זה שאני עכשיו הולך לענות לה עוד 4 שעות 🤣