הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקסימום אימוני abc בשבוע

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי. לפני 3 ימים החלפתי את תכנית האימונים שלי לabc.
אני כזה שרוצה לתת תמיד את המקסימום והשאלה היא כמה פעמים המקסימום שאני יכול להתאמן בשבוע אבל שזה יהיה אפקטיבי ולא יגרור פציעות.

Abcabcxabcabcx

Abcabxcabcax

Abcxabc

מה עדיף מביניהם ? או משהו אחר בכלל

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שאם תתן את המקסימום אתה תקבל את המקסימום?

אני מתכוון ללא לעשות הנחות .
כאילו אם צריך לבוא 6 פעמים בשבוע אני אבוא. רק אני צריך לדעת אם זה בסדר וזה לא יעשה נזק. לכן אני שואל איך לחלק את האימונין בצורה האפקטיבית ביותר

אני מתכוון ללא לעשות הנחות .
כאילו אם צריך לבוא 6 פעמים בשבוע אני אבוא. רק אני צריך לדעת אם זה בסדר וזה לא יעשה נזק. לכן אני שואל איך לחלק את האימונין בצורה האפקטיבית ביותר
למה אתה חושב שב6 פעמים בשבוע יהיו יותר תוצאות מב3 פעמים בשבוע?

איפה אמרתי את זה... ?
אתה רוצה להתאמן כמה שיותר לא? אני רוצה להבין ממה נובע הרצון ללכת להתאמן 6 פעמים בשבוע כשאפשר להשיג תוצאות טובות באותה המידה ואף יותר גם ב3 או 4. ההנחה שלי הייתה שאתה חושב שכמה שיותר זה יותר טוב, כשתאכלס זה לא נכון. ומה שיועיל לך יותר זה להתאמן 3-4 פעמים בשבוע בתוכנית עם פחות פיצולים

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להתאמן כמה שיותר לא? אני רוצה להבין ממה נובע הרצון ללכת להתאמן 6 פעמים בשבוע כשאפשר להשיג תוצאות טובות באותה המידה ואף יותר גם ב3 או 4. ההנחה שלי הייתה שאתה חושב שכמה שיותר זה יותר טוב, כשתאכלס זה לא נכון. ומה שיועיל לך יותר זה להתאמן 3-4 פעמים בשבוע בתוכנית עם פחות פיצולים

אוקי. אבל בתכנית שלי שהיא abc. מה כמות האימונים הטובה ביותר בשבוע? ואיך לפצל אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית