הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים למסה

Unbeatable

משתמש מתחיל
298
22
נק' מוניטין:
128
298
22
עשיתי את התכנית הזאת חצי שנה לאן לעבור עכשיו שמעתי שAB ו ABC לא טובות כלומר שמעתי שפיצולים זה לא מומלץ ומתקדמים יותר בלי פיצולים זה נכון אז מה לעשות עכשיו הרי צריך להוסיף נפח בשביל להתקדם עוד המטרה שלי היא מסה פיתוח גוף
A1
סקוואט 3*5
בנץ פרס 3*5
מתח 3*6 עםמשקל
פרס 3*8
יד קדמית 2*10
יד אחורית 2*10
A2
דדליפט 3×5
פרס 3×5
מתח 3 *MAX
בנץ 3*8
יד אחורית 2*10
קדמית 2*10
איזה תכנית אני אמור לעשות עכשיו קראתי במאמרים והבנתי שזה פחות טוב לפצל את השרירים אז איך כני אמור להוסיף נפח?

בהנחה שהמטרה שלך היא מסה ואתה לא מעוניין בפיצול, אתה יכול לעשות אחד משני דברים:
1. להמשיך עם FBW שבנוי קצת אחרת (לדוגמא דדליפט לא בכל אימון שני, ולא ל-3 סטים).
2. לקחת תוכנית כוח ולהוסיף לה נפח על חשבון התקדמות במשקלים. לדוגמא לעשות טקסס/ליניארית עם העלאה פעם בשבועיים-שלושה במקום מדי שבוע, עם כמה תרגילי עזר למספר גבוה יחסית של חזרות (8-12).

תודה אהבתי בקשר ל 1
לא הבנתי
מה לא הבנת? את ה-FBW? בהנחה שאתה לא עושה תוכנית כוח, הכי פשוט לבנות FBW לפי המתכונת של הליניארית של ביל סטאר. אותם תרגילים, כולם ל-3x5 (פרט לדדליפט) עם סקוואט קל באמצע השבוע, ותרגילי עזר מתחלפים סביבם - נניח ל-2-3 סטים של 8-12 חזרות. בתרגילי הבסיס תשתדל להעלות משקלים פעם בשבועיים-שלושה (תלוי בנפח הכולל של האימון, כלומר בכמה תרגילי עזר תוסיף).

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה נראה מה אני יעשה אולי אני יעשה
AB כבר בניתי אחת או מה שאמרת
אפשר לנעול פה תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית