נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
מה נותנים לבנץ אחרי טקסס בדרך כלל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לינארית זו עבודת נפח.
עצימות = סינגל/ דאבל ותרגילי עזר
אני רואה שלא עניתם לי אז התפנה לי קצת זמן לחפש את ההגדרה כדי שלא נתווכח.
http://exercise.about.com/od/healthinjuries/g/intensity.htmThe term intensity refers to how hard you're working during you're workout.
For strength training, the measure of your intensity includes how much weight you lift, how many reps you complete and how long your workout session is.
אני רואה שלא עניתם לי אז התפנה לי קצת זמן לחפש את ההגדרה כדי שלא נתווכח.
http://exercise.about.com/od/healthinjuries/g/intensity.htm
קצת שגיאת כתיב אבל זאת ההגדרה, אין דבר כזה ש"עצימות זה רק סינגלים ודאבלים". יש סוגים שונים של עצימות וככל שאתה עובד קשה יותר העצימות של התוכנית גבוהה יותר.
המשך להגדרה:
אז בעצם אם אני עושה אימון אחד סט של 8 חזרות עם RM8 ואימון אחר סט דאבלים עם RM5 אז באימון השני אני עובד בעצימות גבוהה יותר כי המשקל יותר קרוב לRM1? אני הייתי בטוח שעצימות האימון = כמה יחידות אנרגיה אתה משקיע בכל סט לאומת כמה אתה "מסוגל פוטנציאלית להשקיע", לדוגמא אם אתה סוגר 8 חזרות עם משקל שאתה יכול לסגור איתו 12 חזרות אתה עובד בעצימות נמוכה יותר מהאשר אם אתה לוקח את המשקל הזה וסוגר איתו את כל ה12 חזרות. אם אני טועה, אז מה ההגדרה למה שאני מתכוון אליו?הגדרה מטופשת. עצימות מוגדרת כ-% מה1RM שלך.
זה מה שרציתח לכתוב, ככל שאתה עולה בחזרות האחוז הזה יורד ו5 חזרות כבר לא באחוז העצימות.אז בעצם אם אני עושה אימון אחד סט של 8 חזרות עם RM8 ואימון אחר סט דאבלים עם RM5 אז באימון השני אני עובד בעצימות גבוהה יותר כי המשקל יותר קרוב לRM1? אני הייתי בטוח שעצימות האימון = כמה יחידות אנרגיה אתה משקיע בכל סט לאומת כמה אתה "מסוגל פוטנציאלית להשקיע", לדוגמא אם אתה סוגר 8 חזרות עם משקל שאתה יכול לסגור איתו 12 חזרות אתה עובד בעצימות נמוכה יותר מהאשר אם אתה לוקח את המשקל הזה וסוגר איתו את כל ה12 חזרות. אם אני טועה, אז מה ההגדרה למה שאני מתכוון אליו?
לא. לפי אותו היגיון לתת 100rm יהיה גם עצימות גבוהה.אבל מבחינת הגדרה, 5 חזרות בRM5 זהה בעצימות ל2 חזרות בRM2?
תודה רבה על ההסבר אני חושב שנסגרתי עכשיו על ההגדרה כמו שצריך 😃לא. לפי אותו היגיון לתת 100rm יהיה גם עצימות גבוהה.
עצימות זה היחס בין המשקל שאתה מרים למקסימום שלך. בדכ אנחנו נדבר על אחוזים מה1rm כי זה הכי נוח במקום למשל אחוזים מה5rm ואז פתאום שלשה כבדה יהיה מעל 100% וכו.. פשוט נוח לדבר על אחוז מה1rm. כמה עצים האימון זה פשוט כמה האחוז גבוה. אז 2rm יותר עצים מ5rm
בכיףתודה רבה על ההסבר אני חושב שנסגרתי עכשיו על ההגדרה כמו שצריך 😃