נק' מוניטין:
42
- 340
- 22
מה לדעתכם טוב יותר?
דיון מהנה ותודה לעונים!
דיון מהנה ותודה לעונים!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
POWER HOUSE20 מוטות אולימפיים?! 😱
איפה אתה מתאמן??
איפה זה?POWER HOUSE
קריות.איפה זה?
אל תעלב, אבל שאני מגיע למכון (שלצערי יחסית קטן עם כלוב אחד) ואני רואה בנאדם שתופס אותו (את הכלוב) בשביל כפיפת מרפקים, שיש לי יום רגלייםכפיפות מרפקים בכלוב 3>
וזה עוד בקטנה 🙄מחלות קשות מאד
הבנתי, זה אי שם בצפון..קריות.
אי שם 🙄הבנתי, זה אי שם בצפון..
לא בארץ...הבנתי, זה אי שם בצפון..
אי שם קרוב לכאן.הבנתי, זה אי שם בצפון..
שום יתרון? אני יתן לך כמה:אני לא רואה שום יתרון בכפיפת מרפקים עם מוט W
שום יתרון? אני יתן לך כמה:
1. מנח שורש כף היד נמצא בין מיד פוזישן לבין סופינציה, במנח זה כלל כופפי המרפק יכולים לפתח הכי הרבה כוח, לכן משקלי העבודה יהיו הגבוהים ביותר.
2. בגלל מבנה המוט, לשורש כף היד יותר קשה להשבר להיפראקסטנשיין כמו שעלול לקרות במוט ישר, לכן יכול למנוע פציעות אמה.
3. אופציה להעלות משקלי עבודה בצורה הדרגתית יותר 2.5 קילו לשני הידיים, מאשר משקולות שקופצות לרוב ב2-2.5 קילו ולכל יד.
כמובן שיש למשקולות יד את היתרונות שלהם, כמו בניית פרופורציות, ואפשרות לעבודה באורכי מתח שונים ממוט וכו'.. לא אכנס לזה.
אין וריאציה הכי טובה, לכל אחת יש את היתרונות שלה.מה לדעתך הוריאציה הטובה ביותר?
דאמבלים או מוט W או מוט ישר?
על איזה אחד אתה ממליץ לבצע בתכנית fbw? תודהאין וריאציה הכי טובה, לכל אחת יש את היתרונות שלה.
אם הייתי צריך לבחור תרגיל אחד ולרוץ איתו, הייתי בוחר במוט W בפריצ'ר בביצוע מלא כשהיד מתחילה ישרה עד הסוף, או עבודה בשיפוע חיובי קל עם דאמבלים
אבל זה לא אומר שתרגילים אחרים פחות טובים, זה אישית העדפות שלי
שאלת את האדם הלא נכון את השאלה הזו, אני לא מאמין בתכניות fbw סטנדרתית לאף מתאמן בכל רמה שהיא.על איזה אחד אתה ממליץ לבצע בתכנית fbw? תודה
שאלת את האדם הלא נכון את השאלה הזו, אני לא מאמין בתכניות fbw סטנדרתית לאף מתאמן בכל רמה שהיא.
אם מטרתך היא פיתוח גוף:
אם אתה מתאמן מתחיל - להתרכז בתרגילים המורכבים ולהתקדם כל אימון.
אם אתה מתאמן בינוני - לבצע אימון ידיים פעם בשבוע ולהעמיס בהם פרוגרסיבית כמו בתרגילים המורכבים
אם אתה מתאמן מתקדם - בתחום הזה כנראה שכבר התחלת להזריק אז אפשר לשנות גישה באימונים.
אם המטרה היא ליפטינג אז עבודה על ידיים מיותרת בכל רמה שתהיה ולא מקצועית, צין אפס ומקבילים יהיו תרגילי עזר ראויים יותר מכל כפיפת/פשיטת מרפקים מכל סוג שהוא.
כך בכל אופן אני חושב.
אה.המטרה שלי היא בילדינג ואני מתחיל
שאלת את האדם הלא נכון את השאלה הזו, אני לא מאמין בתכניות fbw סטנדרתית לאף מתאמן בכל רמה שהיא.