נק' מוניטין:
42
- 340
- 22
מה לדעתכם טוב יותר?
דיון מהנה ותודה לעונים!
דיון מהנה ותודה לעונים!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הם מפריעים לך להתקדם במורכבים אז כן, אם לא אז אפשר בסוף שבוע להוסיף עבודה על ידיים וכמובן להתקדם בהם כמו במורכבים.לפי מה שאתה אומר לא כדאי לי לעבוד ידיים בכלל כרגע?
שאלה מאוד כללית, השאלה כמה מתחיל, אם הוא הרגע דרך בחדר כושר בפעם הראשונה אז זה מורכב כי הוא כנראה לא ידע מה זה סטים וחזרות אפילו, אני יתחיל בללמד אותו טכניקה בתרגילים המורכבים, אני ילמד אותו לשלוט במשקל ולא להילחץ, לעבוד לאט ונכון, ורק אז אני ילמד אותו איך להעמיס פרוגרסיבית.סקרנת אותי, איזו תכנית היית נותן למתאמן מתחיל שרוצה לעלות במסת שריר?
שום יתרון? אני יתן לך כמה:
1. מנח שורש כף היד נמצא בין מיד פוזישן לבין סופינציה, במנח זה כלל כופפי המרפק יכולים לפתח הכי הרבה כוח, לכן משקלי העבודה יהיו הגבוהים ביותר.
2. בגלל מבנה המוט, לשורש כף היד יותר קשה להשבר להיפראקסטנשיין כמו שעלול לקרות במוט ישר, לכן יכול למנוע פציעות אמה.
3. אופציה להעלות משקלי עבודה בצורה הדרגתית יותר 2.5 קילו לשני הידיים, מאשר משקולות שקופצות לרוב ב2-2.5 קילו ולכל יד.
כמובן שיש למשקולות יד את היתרונות שלהם, כמו בניית פרופורציות, ואפשרות לעבודה באורכי מתח שונים ממוט וכו'.. לא אכנס לזה.
הטענה הזו היא לא נכונה, חסר לך אנשים בחדר כושר שעושים פטישים או כפיפת מרפקים בפרונציה? כי הם רוצים הפרדות בין הבייספס לברכיאליס או אמה גדולה יותר??99% מהסיבות לביצוע כפיפות מרפקים זה לפיתוח מסת שריר בבייספס
אם כתבת את זה וציטטת אותי אז אני מניח שלא קראת את סעיף 2 וחבל.אלא אם כן המטרה היא לא רק הבייספס לא רואה סיבה לעבוד עם W
2. בגלל מבנה המוט, לשורש כף היד יותר קשה להשבר להיפראקסטנשיין כמו שעלול לקרות במוט ישר, לכן יכול למנוע פציעות אמה
לא נראה לי שסטיץ' נכנס לפוסטים שהכותרת שלהם מכילה "כפיפת מרפק"@stitch
כנס בהם.
הוא מנהל. עכשיו הוא חייב.לא נראה לי שסטיץ' נכנס לפוסטים שהכותרת שלהם מכילה "כפיפת מרפק"
אז אתה בתור מאמן צריך להפנות אותם ליעדים ומטרות אחרות ושהדברים האלה יעסיקו אותם בשלב יותר מאוחר - להם אין תועלת גדולה מדי לא בפטישים ולא בשום תרגיל מבודד של כפיפת מרפקיםהטענה הזו היא לא נכונה, חסר לך אנשים בחדר כושר שעושים פטישים או כפיפת מרפקים בפרונציה? כי הם רוצים הפרדות בין הבייספס לברכיאליס או אמה גדולה יותר??
אני מוכן להראות לך המון אנשים כאלו, כאלו שהיד שלהם בקושי עוברת את ההיקף 35 והם מדברים איתי כבר על הפרדות ודגשים.
אם כתבת את זה וציטטת אותי אז אני מניח שלא קראת את סעיף 2 וחבל.
כמו שכתבתי כבר פעם רביעית, לכל תרגיל יתרונות משלו, אין וריאציה הכי טובה לכל אחד יש מטרות שונות.