הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בהמשך החיטוב

huckaaui

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום לכולם , התחלתי חיטוב לפני 3 חודשים , בחודש הראשון התקדמתי יפה ובתחילת החודש השני בעקבות חשש לפציעה לקחתי הפסקה של שבועיים .
לאחר ההפסקה התחלתי להתאמן בכושר קרבי , והפסקתי עם החדר כושר.
בכושר קרבי הייתי עושה תרגילי כוח , מתח מקבילים שכיבות סמיכה ובטן , אך הפסקתי עם החדר כושר - ברור שהיה מלא אירובי.(אכלתי נכון והחזרתי את הקלוריות כל יום).

עכשיו הכושר קרבי שלי ירד לפעם בשבוע , מה אתם ממליצים לעשות , לחזור לחדר כושר ? איך לשלב עם זה את הריצות ?
ושאלה נוספת היא ההאם שווה לי לרכוש BCAA? ,ומה אתם חושבים על שורף שומן Lipo 6 (המטרה שלי לרדת לאחוז שומן נמוך)
ופחד שלי הוא לאבד שריר לאחר המסה הטובה שהייתה לי מה אתם ממליצים בשביל למונע שריפת שריר ? ומה גורם לשריפת שריר ?.

הנתונים שלי :

גובה 1.76
משקל : 76

סליחה על החפירה ובאמת מעריך את מי שיענה 😃

לקחת הפסקה מחד"כ אבל הלכת לכושר קרבי?? איזה פציעה זו בדיוק הייתה שאפשרה לך כושר קרבי (שהוא חלמאי פי כמה וכמה לעומת עבודה מסודרת בחד"כ) ולא חד"כ?

• פותח/ת השרשור
לקחת הפסקה מחד"כ אבל הלכת לכושר קרבי?? איזה פציעה זו בדיוק הייתה שאפשרה לך כושר קרבי (שהוא חלמאי פי כמה וכמה לעומת עבודה מסודרת בחד"כ) ולא חד"כ?
רשמתי שהיה לי חשש לפציעה (לא בדקתי את זה) , פשוט התחילו לי כאבים ולאחר ההפסקה(של השבועיים) הם נעלמו , ואז החלטתי להצטרף לכושר קרבי , מאז לא הרגשתי את אותם
כאבים... כנראה מהעומס בסוף המסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית